Творчий гурток №7

| 5 | Розділ: Творчість і мистецтво | 15 березня 2018 20:10

Вітаємо! То є гра для всіх, хто хоче спробувати себе в якості письменника.

Правила цієї гри наступні:
- Кожен, хто хоче підписатись на гру, повинен написати короткий коментар до цієї статті, за шо отримає у відповідь випадковий троп із сайту tvtropes.org (англійською мовою, доведеться перекладати якшо не зрозуміло).
- Прочитавши опис тропа, на його тему необхідно написати невеликий текст: оповідання, вірш, газетну статтю, уривок п'єси, сценарій серіалу, секретний документ фбр, запис із щоденника гітлера, сторінку з міжгалактичної вікіпедії, лог із потойбічного чату, священні тексти людей-кротів, послання від прибульців винахіднику кубика-рубика - будь-який текст. Цей текст потрібно запостити у відповідь на троп який вам задали.
- Текст не повинен бути надто довгим, але має бути довшим за два-три речення.
- Крайній срок написання тексту - один тиждень. Наступного тижня ця стаття закривається (відключаєтсья можливість писати нові коментарі) і відкривається нова.
- Коментарі повинні використовуватись лише для гри. Критика і відгуки стираються і баняться. Обговорювати можна в чаті.

Хто хоче прийняти участь - напишіть коментар. Інші обговорення - в чаті.

Попередні гуртки: №1, №2, №3, №4, №5, №6
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

| 16.03.18 00:07:01 | #

я!

Давач | 16.03.18 00:07:02 | #

e | 16.03.18 00:07:46 | #

дай мені теж

Давач | 16.03.18 00:07:47 | #

e | 22.03.18 04:59:27 | #

"Окей, добре, гаразд", - сказав Володя. Володя помер три хвилини тому. Відразу ж після смерті він прогулявся тунелем зі світла і зустрів одного з архангелів, який пояснив йому що він мертвий і в цьому немає нічого поганого окрім того, що Володя сам кинувся під поїзд, але тепер все буде добре якшо Володя гратиме за правилами. "За якими правилами?", - запитав був володя, але архангел зник і Володя опинився на спортивній арені. І головне, не на будь-якій спортивній арені, а на арені з гри в кьорлінг. І, що важливо, команда, в якій він опинився, йому не дуже подобалась. Тут були люди з дуже злими і перекошеними обличчами, але ворожа команда стояла неподалік і вона подобалась Володі ще менше - всі в ній виглядали як якісь бомжі чи маніяки. "Дві команди грі-і-і-і-ішників зійдуться в поєди-и-и-нку і лише одна-а-а із них потра-а-апить в ра-а-а-ай!", - пролунав голос із гучномовців. "Бля", - подумав Володя, - "Я вперше в житті гратиму в кьорлінг". Він подумав ще. "Ну, тобто, це не життя, тобто, після життя. Вперше після смерті… Бля!". Пролунав свисток і Володя не мав часу подумати що йому робити. В руках у нього була особлива швабра для льоду і він почав натирати лід перед каменем який пожбурив один із членів його команди. Мабуть треба, щоб цей камінь потрапив у центр мішені. Володя дуже хотів в рай і дуже не хотів у пекло. Він натирав лід зі всіх сил, щоб камінь потрапив у правильну точку. Він продовжував робити це раз за разом. Архангели на трибунах аплодували йому і він отримував від цього впевненість, що в нього все виходить. Приблизно на трьохсотий раз Володя зрозумів, що в рай він не потрапить і що це і є пекло. Але він продовжував натирати лід перед каменем бо він не був із тих, хто легко здається. Ніхто в його команді не знав до скількох вони грають і всі продовжували грати далі, при тому, що ніхто не вів ніякого рахунку і ніхто не знав, хто перемагає, а хто програє, але архангели робили ставки і видимо вони щось знали. "Як перемогти в цій грі?", - розлючено вигукнув Володя в перерві між матчами і архангели почали свистати і казати "бу-у-у" у відповідь, вимагаючи продовження гри. Тоді володя кинув в одного із них своєю шваброю і, можливо, досить сильно поранив його в губу. "Я не збираюсь вас розважати!", - продовжив Володя. І тоді з дальнього входу в зал до нього підійшов Сатана і дискваліфікував його. В пекло. Де Володі почали заливати розжарений свинець в анус і вибирати очі ложками. Але принаймні Володя знаві правила цієї гри. Принаймні тут він знав що його чекає і що відбуваєтиметься з ним решту вічності. "Йобаний кьорлінг! Нарешті щось знайоме і зрозуміле", - думав він поки його кишківник витягували в нього з задниці.

Kava | 16.03.18 00:10:30 | #

троп)

Давач | 16.03.18 00:10:31 | #

Kava | 16.03.18 00:43:04 | #

+Спойлер
гаррі курив. затяжка, вдихає повітря, видих, затяжка, знову ковток повітря. дим так красиво розрізає нічний прострій і лине кудись туди до зірок. маленька затяжечка за затяжечкою. на небі ковш. ведмедиця? медведиця? ковш. яскравий такий ковш. трохи німіють пальці. холодно. в дитинстві зривав тоненьку лозу, скручував петельку і тримав так цигарку — в руки не холодно і смердіти не будуть. тепер байдуже — давно нема батьків чи ще когось, хто б турбувався курить гаррі чи ні. темза затягнута тоненьким льодом, навіть не льодом — плівка ледь помітна. намагається ворушити ступнями, виходить так собі — холодно. дома давно задубіла паста від карла, певно злиплася вже в один склизявий згусток. найкраща кажуть та паста в місті, але їсти він її вже не буде. метушаться люди. якісь крики. не вникає. ще є пару затяжок. дурна звичка курити аж до фільтру. ого, остання вже.
—Бос!
розправив плечі
—Бос?
відвів погляд від ковша, подивитися на ноги, потім на річку і знову на небо
—Бос?!
дивиться прямо в очі.
він зробить це! він буде першим хто під сотнями камер і без жодних хитрощів вспливе з дна темзи з ногами забетонованими в тазу. о так! всі забудуть про копперфільда, гудіні чи блейна! Гаррі стане новою легендою!
Квикок головою!
Поштовх в плечі!
Холодна вода обпалює шкіру — ПОЧАЛОСЯ!