-----Крихітка цахес-----

| 27 | Розділ: | 9 червня 2005 0:17

Сорі що не повішав цю статтю в день концерту, у мене були проблеми з коннектом…
Почну з того, що я тупо фанат цієї групи. Зацікавився я ними після того, як подивився вперше на М1 їхній кліпєц. Це було щось. Я не міг толком сидіти зранку перед ящиком, я просто чекав, коли буде “Вменеємен”. От такі бувають псіхи!!! Це моя улюблена пісня.
Теперка щодо львівської презентації. Я прийшов в Ляльку за пів години до концерта, одразу неподалік барної стойки я побачив за столиком музикантів (Каші серед них не було), разом з дєвушкою - фотографом. Я хотів купити диск, і коли з*явилась вокаліста, я одразу направив ласти до неї, і получив за скромну плату дебютний альбом з автографами музикантів.
Одразу як я зайшов в Ляльку, я обдивився сцену. Я уявляв собі КЦ, як запакованих музикантів, які тягають половину власного апарату на концерти, щоб звучати на них пристойно. Я ПРОСТО ОФІГІВ!!! Чуваки крім тарілок і гітар непревезли свого ніхрєна. Шкода шо їх ніхто не попередив, які у нашому мєсному клюбі чудові умови для творчості. Перед концертом музиканти виглядали схариними і незовсім задоволеними через це.
Відкрила довгоочікуваний мною концерт сама СОЛОМІЯ ЧУБАЙ ! ! ! В А У ! ! ! Зі знанням справи вона почала повідати скільки флаєрів розійшлося в перші дні, і яка то файна група до нас завітала. Напевно вона захотіла сподобатися Каші… Карочє то був цирк №1
Цирк №2 : перед початком концерта, я спілкувався з звукорєжем, а конкретніше з паном Шереметою, з яким у мене досить таки непогані стосунки. Від нього я почув що, начебто, музики до нас завітали пафосні, то їм не то, сто їм не так… Вокалістка на саундчєку постійно заявляла що вона себе не чує на сцені і змушена співати по пам*яті. Барабанщику не сподобалась наша прекрасна мєсна ударна установка, тому він зняв альти нафік. Цікаво, що коли по словам Шеремети, у Ляльці грав на ній мега барабанщик всіх часів та народів Олександр Лох (перепрошую… Лой) (для тих хто не в курсах, це той підар, шо брижить в супер сальоні Елтон разом з підаром Аліком та уїбаном Вульфом), так от, цього кадра, як про драммера, всьо влаштовувало. А приїхав якийсь київський амбіційний малалєтка з якоїсь там КЦ, і йому всьо до дупи. Карочє то був цирк №2 !
Народу набилось повно в Ляльці, всі абсолютно позитивні, і настроєні на прослуховування однієї з самих крутих українських груп. Енергія публіки відчувалась і я одразу поняв що тихо нині не буде J. Перед початком виступу Каша, привітавшись зі всіма та вибачилась за поганий звук.
Отже концерт почався. Звук був дійсно поганий. Якби група не грала багато років, і не була такою злабаною, думаю що багато вони б не награли в той вечір. Я стояв під самою сценою, і чув звук із самих моніторів. І о чудо !!! Як це не парадоксально, вокалу дійсно майже не було чути. Якщо б я не знав всі тексти на пам*ять, то нічо б я не поняв. Ще особливого екстріму у виконання додавали мікрофонні свисти, які стабільно лунали в той чудовий вечір. Чудовий звук від чудового клубу - то цирк №3 !
Незважаючи на це все я просто впитував у себе музику і насолоджувався атмосферою любові, яка і є темою всіх текстів Каші Сальцової. Група грала дуже якісно, хоча один чи два рази барабанщик не ритмічно зіграв. Але то таке, чується тільки музикантам, іто вони залажують на такі дрібниці. В той вечір прозвучали всі хіти від КЦ, група заграла на біс три пісні, в тому числі і їх стару пєстню “Лисиця”, яка не увійшла до альбому. Каша просто офігіла, від того що народ знав цю річ (навіть слова співали).
Загалом, як я поняв, КЦ залишились дуже задоволеними презентацією, навіть з вуст вокалістки пролунала теза, що після цього концерту їй все одно, як пройде презентація альбому у Києві, який має відбутися на наступний день, що не може не тішити.
Отже особисто я дуже задоволений виступом, я зацінив рівень виконання, поведінку на сцені та віддачу музикантів. На сьогоднішній день на вітчизняних концертах кращого рівня я не бачив (хіба що у Ані Лорак). Лялька, як завжди, облажалась зі звуком, сценою та світлом, за що особисто я їй дуже вдячний… Хоча я і не був організатором цього концерту, але мені було соромно за наш рівень концертів.
На завершення хочеться побажати удачі решті українських груп і розуміння того, ким вони є насправді.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

VaRvAr | 09.06.05 00:29:56 | #

А я в той самий час перебував на концерті групи "Мертвий півень"

Pooh666 | 09.06.05 08:02:44 | #

пізнувато написав…і я далі охуєваю з того шо я нге попав на кц… =(((

мораль:лялька гавно. спалити нах.

Pooh666 | 09.06.05 08:18:18 | #

кстаті, єнто, мо тут хтось з ляльки крутицця: дайте відповідь на питання. Якого хуя на концерт великої і жахливої ніагари, яка презентувала свій альбом, можна дістати апаратуру, а на крихітку цахес можна болт ложити? бо народ і так філки принесе, а вам тратитись влом?!

Zim-Zam666 | 09.06.05 09:33:06 | #

[ до комента №2] давай спалим!

madness | 09.06.05 10:10:17 | #

Лой может, как человек и не очень, но играет он хорошо..
аффтар - пей йад!

Cvirkun | 09.06.05 11:28:39 | #

по-перше:

скільки вже можна писати про ту "КЦ"??????????
вам всім ше дупця не злиплась,не приїлось??????????
----------------------
по-друге:

скільки можна наганяти на Ляльку?????????можна подумати,група не знала,куди вона їде????
це синдром великих музикантів???????????
а чому хлопці з "Океану Ельзи" під час революції ні слова не сказали про апарат?????а хоча могли…все-таки "революшн",на яку пішли мільйони доларів…можна було і апаратурку пристойну поставити

то їм не то,то їм не так…тоді треба було привезти свій хлам!!!!!!до речі,в Ляльці їх апарат звучав би ідентично,бо це проблема самого приміщення…(якшо ти не в курсі яка там акустика і як гуляє звук!!!!!!!!!!!!)
не подобається Лялька - хай би їхали в "Пікассо" або "МІ 100"

я мав щастя виступати разом з "Вієм" в Ляльці…їхній драммер ні разу не заїкнувся про ударку,а музиканти поводили себе скромно і просто спілкувались з нами!!!!
їм чомусь зовсім не хотілось плакати на "переваги" нашого клубу,вони насолоджувались атмосферою…
-----------------------
по-третє:

Лой є вдвічі старшим від тебе…я не розумію,звідки така щедрість на образи в його сторону і в сторону Вульфа("підар Лох","уїбан Вульф")???????якшо маєш з ними складні відносини,то для чого це писати привселюдно на форумі?????????
зайди в Елтон і виясни все,шо тебе болить

Lalka | 09.06.05 11:52:43 | #

Тут питалися..чи є хтось з "Ляльки"…я з "Дзиги"…майже з "Ляльки".
Щодо організації концерту…домовилася з Кашею..я за окнецрт..оскільки знаю..ї вже давно ще з 2000 року… - це щодо фрази. що хотала сподобатися Каші:))))))) а хто ж не хоче?:))) от…
Щодо поганої апаратури в "Ляльці"…переконати шановного Бороду, що цей концерт буде мати успіх..було…важко і що на нього прийдуть стільки людей…Але про кращу апаратуру ніж ставить Ляльку було домовлено зазадлегідь з тим жеж Шереметою…і за кращі…барабани…але Шеремта з Бородою…тиждень перед концертом..ті двоє..мене переконали, що все буле супер і буде новий апарат…
Отже я переконала Кашу, що все буде..супер…але прийшовши в "Ляльку"…зрозуміла..що жопа…і як завжди..стоїть гавняна апаратура…а коханий Шеремета переконує..мене, що вокалістка з Крихітки не вміє..співати..а музиканти не вміють грати…і що треба випустити групу "Ніагара",щоб показала…як треба співати і грати…от..і все…
вся історія…
А наганяють на "Ляльку" правильно…бо треба чухатися…а не розлаблятися…і щодо апаратури…і щодо звукачів…і взагалі…щодо організації..і взагалі ставлення до музикантів…

Pooh666 | 09.06.05 12:41:43 | #

[ до комента №7] ну і не козел цей шеремета?! за всієї повааги до ніагари - поряд з кц вони ніякі =(

хочу новий альтернативий ляльці клуб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пердаь | 09.06.05 13:41:56 | #

Треба підбивати на якісні концерти в тій же ляльці хоч якихось спонсорів. Тоді заплативши на 300 грн більше можна буде поставити кращий апарат і ударку. Але то як на мене не проблема клубу, а проблема організаторів концерту.

В київських клубах є така практика, що концерти стабільно спонсоруються і музиканти що виступають мають прибуток незалежно від того чи продалися квитки. Треба було б так завести і в ляльці хоча б на концерти якісних гуртів, яким би стопудово оплачували дорогу і платили мінімальний гонорар, а далі вже частину від квитків.

Vasja | 09.06.05 17:48:15 | #

[ до комента №7]
ТИ шариш!!!!!!!!!!

Vasja | 09.06.05 17:53:11 | #

А взагалі звук Був ПОГАНЮЩИЙ справді. Я б на місці Каші гнала собі і співала всякі гони,
всеодно ніхто не роздуплявся в словах(нових пісень)
На саундчеці Віку трусило просто(напевно від заздрощів)

fredboy | 09.06.05 19:01:29 | #

це все якийсь цирк №666!!!

ZT | 09.06.05 21:34:44 | #

справді цирк
народ, краще скажіть - фотки в когось є ?
якщо є, то викладіть десь будь-ласка

Pooh666 | 09.06.05 21:57:13 | #

[ до комента №12] юмар ніпанятєн.

Pooh666 | 09.06.05 22:08:53 | #

[ до комента №6] думаю, що таки група не знала куди їде…чи по твоєму хм так і заявили "апарат у нас гавно, а так як ви ацтой і до НІАГАРИИИ!!! вам далеко то ми кращий не діставатимемо"?!

Alex_Z7 | 10.06.05 01:10:17 | #

2 Cvirkun: дядя, ти звідки такий умний взявся… Чи ти може ахуєнний музикант якийсь. Де ти граєш?
Наганяти на ляльку можна стільки, скільки хочеться, і нєхуй тут притикати… При чому тут хлопці з океану ельзи, ти ваапщє шариш в чому справа чи нє. Ти вкурсах на чому там грає гітарист, на чому басист. У гітариста немає ні одної гітари пізніше 65 року. Ти знаєш скільки така гітара коштує? Думаєш він буде її в гавно втикати? Ти знаєш шо басист шпіляє апарат Hartke; ця фірма зробила першу басову колонку в світі (!) для Пасторіуса. Колонки цієї фірми коштують від 1500$. Я не був на тому концерті, і взагалі ставлю під сумнів шо він був, але якщо навіть і був то я впевнений, що ляльківського апарату там був мінімум. Такі дєнєжні групи як ОЕ завжди возять свій звук на концерти, і це норма для серйозних музикантів.
І ще на завершення. Яке тобі нахуй діло шо у мене з Лоєм. Тебе то їбе? Мені насрати шо він вдвічі старший, він як був далбайобом, так і залишився, і таки пацики як ти ше того не розуміють. Ти можеш тут виписувати шо хочеш і захищати його, мені насрати. Якщо для тебе вік єдиний критерій для поваги до людини - удачі.

Люля | 10.06.05 01:19:27 | #

супер концерт…супер музика…я закохана в КЦ… і шо тепер робити міняти орієнтацію і клеїтися до Каші:-))))))))))))мабуть протсо варто займатися спортом під ці акорди!чого і вам раджу

Люля | 10.06.05 01:22:50 | #

[ до комента №16] ЛЬОША РУЛИТЬ!!!!!!!8) 8) 8) побий їх всіх6-))))вони погані:-))))))))))))))

Alex_Z7 | 10.06.05 01:23:32 | #

[ до комента №3] Ніагара своїми силами і знайомствами пробила собі на концерт апаратуру і барабани, всьо привезла сама. Лялька до цього відношення не мала.

Pooh666 | 10.06.05 08:01:18 | #

[ до комента №19] ги… а хто адміністратор лльки? =) мала вона відношення, мала…

Cvirkun | 10.06.05 11:50:48 | #

[ до комента №16]

бля,а причому тут ОЕ до ляльківського концерту??????
роззуй очі і почитай,шо я писав про ОЕ в Києві…



Уууууууууууууууууу…а цікаво,шо для тебе є критерієм поваги??????????

Alex_Z7 | 11.06.05 00:16:47 | #

2 Cvirkun: чувак, як ти підхарив… Хуйню ти написав про ОЕ, і хуйню ти кажеш про повагу. Залишайся надалі при своїх думках.

Abiturient | 12.06.05 12:19:22 | #

До ALEX Z7:

- До Коментаря номер 19:

Цілком згідний із 20-тим коментарем!

Хіба апарат Шеремети Лялька дає нахаляву? Здається за 200 грн…
Музиканти вибирають, на чому їм грати (Шереметин, який стоїть в Ляльці / інший, який треба привезти).


- До Коментаря номер 22:

Ой як він тебе підхарив, а-я-яй…

Відколи це "ОБЛАМАВ" пишеться "ПІДХАРИВ"????

"Залишайся надалі при своїх думках" - це типу ти переконати у чомусь не можеш?
Чи це просто необгрунтований наїзд був?
Чи, може, Цвіркун тебе переконав у тому, що свої негативні емоції треба говорити "кривдникам" альбо просто мовчати в тряпку?

Пам'ятаєш, за яку ціну ти хотів мені колонки продати? Ще й звиздів, що бас на них ідеально піде? Я ж не кричав у статтях про тих-то тих-то, мовляв такий-то концерт, а виступав такий-то ЖЛАБЯРА…
Зато відтепер буду.
Хоча ні (як-не-як, не хочу опускатися до твого примітивного рівня).

Bye-bye.

Pooh666 | 12.06.05 13:46:18 | #

[ до комента №23] групи, виступаючи в ляльці, ше й платять за апарат?!!!!

Abiturient | 12.06.05 20:03:15 | #

[ до комента №24]



Е-е-е, я точно не знаю, що там і як там зараз, але пишу, що знаю (хоча це й може хибна або застаріла інфа. Або мене розводили работнічькі Дзиги енд Ляльки)…

Там коротше така шняга, що половину зібраних з каси грошенят іде Ляльці, а із тих, що залишилися, 200гриваків йде за апаратуру пану Шереметі. Або не йде пану Віктору, якщо ставити свій (або орендований у когось) апарат (що досить таки проблематично, бо вимагає багато бабла).

А все інше йде тим, хто організовував, а він (вона / вони) вже й дає музикантам зароблене.

Переважно вечірки роблять не самі музиканти, а якийсь мацьорий хлопцик або дівцинка (або разом), які в кєнтах із музикантами.

А виглядає це так: йдуть до п.Сергія Бороди (директора Ляльки), домовляються про концерт (це переважно за 2-3 місяці до самого концерту виходить, бо, як завжди, все забито на ближній час), дають заставу за вечірку (не знаю зараз кіко, але було 150 Володимирів Великих, або три Грушевських, або іншим варіатом), обіцяють не вмикати в Ляльківський ефір русской музикі, й тоді мають право дєлать чьото.

От такі-то вареники.

Висновок: краще один потужний концерт-бомба, ніж дохрена пінг-понгових кульок-концертів, щоб пляшчинки з-під пива по вулицях для віддачі боргу не шукати.

----
{ -- Примітка:
Даний коментар використовувати як ознайомчу інформацію. За пошкоджений час, нерви й іншу хрєнь, якщо інфа виявилася хибною, автор коментаря відповідальності не несе }

Zim-Zam666 | 12.06.05 20:45:10 | #

які ви всі нудні

Lelyk | 19.06.05 00:47:13 | #

А при чому тут адміністратор Ляльки і апарат,який ми собі привезлина концерт за власні гроші????????Привозьте й ви,хто Вам заважає???