Rotting Christ

Rotting Christ
П'ятниця, 13 вересня 19:00, Fest Republic (вул.Старознесенська, 23-26)
Вхід: від 460 грн

| 2 | Розділ: Події | 10 квітня 2019 19:55

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ ROTTING CHRIST?

1. Почути наживо один із найкращих лайв гуртів у блек металі.
2. Відчути всю силу та потужність нового альбому The Heretics, з яким греки вже розносять вщент світові клуби та фестивалі.
3. Переконатись у актуальності гурту навіть після 30 років його існування.

Титани світової метал-сцени з 30-ти річною історією Rotting Christ відправляються в тур Україною з новим альбомом The Heretics. Цього разу ще масштабніше, ще гучніше, ще потужніше!

Rotting Christ - гурт, який вже давно закарбував своє місце на алеї слави екстремального металу, проте залишається відданим своїм фанатам та музиці і не слідує комерційним тенденціям. Греки зробили значний внесок у розвиток метал-сцени та стабільно потрапляють у рейтинги найбільш вражаючих лайв-гуртів у блек-металі.

Альбом The Heretics - відкриває зовсім нову главу творчості гурту, це - війна за серця та розуми людей. Брати Толіси віднайшли ідеальний баланс класичного стилю гурту з унікальними рифами та ритмами з однієї сторони, та новими елементами з іншої - такими як григоріанські співи та сатанинcькі проповіді, підкріплені гіптотичним блек металом другої хвилі або оперний бек-вокал у треці ”Vetry Zlye” та металевий марш у треці ”Raven” за мотивами містичного вірша Едґара Аллана По.
“Я люблю жити міфами. Міфи створюють мрії, а без мрій ми ніщо, тому я продовжуватиму до кінця. Поки живемо, ми будемо займатись музикою і нести гасло “Non Serviam” (я не буду служити)” - Сакіс Толіс.

Фани Rotting Christ підтвердять, що кожен концерт греків – це шоу вищого ґатунку завдяки неймовірній енергетиці та майстерності учасників гурту, очолюваних незмінним лідером Сакісом Толісом.

13 вересня у Львові, 14 вересня у Києві та 15 вересня у Харкові елліни виступлять на підтримку нового альбому The Heretics, з яким гурт наразі розносить вщент концертні майданчики світу. Не пропустіть шоу провідних представників металу, які обрушать на слухачів шквал із нестримних рифів та громоподібних ударних!

КВИТКИ НА CONCERT.UA
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

master | 04.05.19 11:58:40 | #

Заєбісь!

Druilsenctr | 04.10.19 00:07:54 | #

мустейн відмовивсь грати з ними на одній сцені.. отже, банда ця неймовірно зачьотна!