Холодне Сонце

Холодне Сонце
П'ятниця, 19 жовтня 19:00, Picasso (вул.Зелена, 88)
Вхід: від 150 грн

| 1 | Розділ: Події | 24 червня 2018 17:12

Довгоочікуваний концерт-повернення в підтримку нового альбому “Чорне Вино”!

19 жовтня в Picasso головний емоційний концерт року, на якому крім пісень з нового альбому, буде унікальна можливість почути улюблені пісні з двох студійних альбомів - Промені сліз (2004 рік) та Театр темних Пелюсток (2008 рік).

Холодне Сонце (європейська назва Solarice) – київсько-тернопільський гурт, який грає у стилі melodic rock. Ліричні клавішні партії у поєднанні з драйвовими гітарними рифами, приємний глибокий вокал – усе це об’єднується у єдиний енергетичний потік, сповнений різноманітними відтінками емоцій та переживань. Тексти пісень є надзвичайно близькими кожній людині, вони є словесним віддзеркаленням нашого внутрішнього світу.

Серед творчого доробку Холодного Сонця 3 студійні альбоми «Промені Сліз», «Театр темнихПелюсток» і «Чорне Вино», 5 кліпів, головні саундтреки до стрічок Ninjas&Zombies та Ninjas&Vampires, знятих американською компанією «Endlight Entertainment». До здобутків також належать перемога у конкурсі реміксів австрійського проекту «Lame Immortelle» і включення «Calling» в сингл «Fallen Angel» («BMG», Австрія), участь у проекті «Свіжа кров» від каналу М1. Гурт виступав на численних українських музичних фестивалях, а також на таких відомих європейських фестивалях, як «Castle Party»(2005) та «Wave Gotik Treffen»(2007).

Лідер гурту «Холодне Сонце» Василь Гоцко про новий альбом: він - справді як вино, настояне за майже 10 років.

"Чорне Вино" - альбом, який зв'язує наше минуле і майбутнє, ніч і день. Це - останні хвилини очікування світла після довгої темряви. Адже, перед світанком, ніч - найтемніша.

Придбати квитки на KASA.IN.UA
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

СтепОК | 13.10.18 11:35:46 | #

КОНЦЕРТ ВІДМІНЕНО