Crazy Town

Crazy Town
Середа, 24 січня 19:00, Fest Republic (вул.Старознесенька, 24)
Вхід: 300 грн

| 4 | Розділ: Події | 24 грудня 2017 21:10

Вперше Львів сколихне потужний саунд і шалений драйв реп-кор групи Crazy Town (США)
Цієї зими у !FEST REPUBLIC буде спекотно! 24 січня 2018 року нічний клуб зустрічатиме зірок світової величини – гарячих хлопців із реп-кор групи Crazy Town, які в рамках свого концертного туру Східною Європою вперше прибудуть до Львова.

«Крізь терни до зірок»: успіх приходить до тих, хто діє
Група родом із Лос-Анджелеса часом свого заснування сягає неспокійних 90-х пройшла декілька етапів свого становлення та розвитку, розпадалася та оновлювалась, однак ніколи не втрачала своєї унікальної філософії. За понад 20-річну історію свого існування вона пройшла важкий шлях, щоразу виборюючи своє місце на олімпі світової слави. У хлопців не завжди все вдавалось: були непоправні втрати, падіння та розлади, однак у них вистачало сили не втратити найціннішого – пристрасті до улюблених репу, року та панку, до музики, яка їх надихає і стимулює жити і творити. Пройшовши складні випробування Долі, своє життєве кредо – завжди бути відповідальними за власні вчинки - вони увічнили у своїх піснях і навіть в альбомах.

Шаленієте від крутого реп-кору? Готуйтесь відірватись на повну!
Багатотисячні натовпи фанів Крейзі Таун впадають у справжній шал, коли чують перші звуки, перші акорди хіта, який приніс визнання та славу групі «Crazy Town», - пісні «Butterfly». Вони підтримують улюблених музикантів, даруючи їм свою нестримну енергію, співаючи з нами в унісон, дико стрибаючи під їхні композиції і радо зустрічаючи своїх улюбленців у різних містах в усіх куточках світу.

Готові з головою поринути у вир масштабного драйвового концерту крутих американських хлопців із реп-кор групи «Crazy Town»?
Передусім подбайте про квитки! Запросить на концерт своїх друзів, адже разом відриватись веселіше! А музиканти з «Crazy Town» вже подбають, аби Ви запам’ятали цей вечір назавжди. Вони з нетерпінням очікують зустрічі з львівськими реперами і спеціально для львів’ян підготували запаморочливу концертну програму. Вас очікує унікальний музичний матеріал, вибухові емоції та нечувана енергія гарячих американських хлопців, яких поза очі називають на правду «crazy».

Квитки на концерт групи «Crazy Town» – Ваш шанс здійснити свою crazy-мрію!
Не шукайте виправдань, аби перенести на потім похід за квитками до кас міста. Тепер навіть на дивані легко можна придбати квитки з хорошими місцями. Просто візьміть будь-який гаджет чи ноутбук і замовте квитки вже зараз!

Замовити та придбати квитки можна на KASA.IN.UA
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

аманда | 24.12.17 21:12:22 | #

Вони ше живі?!

СтепОК | 24.12.17 21:13:06 | #

Сам в шокуви))

AeroSweet | 04.01.18 10:43:34 | #

то ще жива моя молодість

madness | 25.01.18 17:22:26 | #

Звук на половине треков был просто ужасающий. Токсик не узнаваем. Звукореж стоял с тупым лицом и говорил, что это всё артисты на сцене хуйню намутили, а он старается, но не выходит. Несколько песен было вполне ок.