Brutto у Львові

Brutto у Львові
Четвер, 19 жовтня 19:00, !FESTRepublic.club - вул. Старознесенська, 24-26
Вхід: 350-500

| 2 | Розділ: Події | 17 жовтня 2017 0:29

Сергій Міхалок і гурт BRUTTO представлять нову концертну програму на підтримку свого третього альбому «РОКІ». Поєднання яскравих пронизливих пісень, нестримної енергії і харизми лідера гурту Міхалка згуртували навколо себе мислячу молоду фан-базу #BRUTTONOSTRA. Фани зможуть не лише вперше почути пісні з нового альбому «POKI» наживо, але й увірватися в слем під перевірену міць з музичного арсеналу BRUTTO. Найвідданішi прихильники отримають номерні фірмові карти, з якими вони зможуть безкоштовно відвідувати будь-які концерти колективу на все життя.

«#BRUTTONOSTRA – велика і дружна родина! Ми разом долаємо будь-які перешкоди і боремося за нові Перемоги! Будь реалістом – Мрій про неможливе!
До зустрічі на концертах! FUCK THE REST» – зазначив лідер команди Сергій Міхалок.

Новий тур стане символічним для BRUTTO – 1 вересня гурту виповнилося три роки. За цей невеликий термін Сергій Міхалок і його «Бригада Революційного Угару» записали три альбоми, зняли 23 кліпи, дали сотні концертів в Україні, Європі, США і Канаді, тріумфально повернулися в Білорусь і підкорили десятки рок-фестивалі, і серед них – найбільший фестиваль Східної Європи Sziget.

BRUTTO – більше ніж музичний гурт. Це філософія, громадянська позиція і життєвий вектор. BRUTTO – музичний локомотив. Пісні – його паливо й запал. Фани – його сила і гаряче серце.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

punker_vague | 19.10.17 08:15:58 | #

«#BRUTTONOSTRA – велика і дружна родина! Ми разом долаємо будь-які перешкоди і боремося за нові Перемоги! Будь реалістом – Мрій про неможливе!
До зустрічі на концертах! FUCK THE REST» – зазначив лідер команди Сергій Міхалок.


Прямо армия Алиса + одна країна за вікном, одна родина за столом. Мне нравился новый Ляпис, особенно тот альбом, где "Рок-Пупсы"! Но то, что сейчас - . Как это называется? Crew? Манипуляции сознанием? Ведь если это всё сперва позиционируется как просто объединение здоровой "правильной" молодежи с татухами на руках - фанатов всё больше и больше, то потом этой толпой можно будет здорово управлять.
А что говорить о "свободе"? Это ж субъективное понятие. Каждому своя свобода. А здесь прямо лозунги и попахивает фанатизмом нездоровым.

BRUTTO – більше ніж музичний гурт. Це філософія, громадянська позиція і життєвий вектор.
Музыка должна приносить позитивные эмоции, но чтобы прямо ВЕКТОР. ППЦ, ребята. Сперва вектор, потом марш, потом за Императора?

| 19.10.17 08:24:13 | #

міхолок як схуд то в нього мозги заплавило наглухо. він вирішив шо він внєбрачнийсин міші мавашіз грєбєнщєковим