Artem і Sat.Ann.Gry представили спільний сингл

| 2 | Розділ: Музичні релізи | 2 травня 2017 23:33



Погодьтесь, інколи дуже приємно бачити улюблених музикантів у незвичайних амплуа. Саме такий сюрприз приготував для шанувальників колишній бас-гітарист тернопільського рок-гурту «Холодне Сонце» – Артемій Яковлєв, Обізнані шанувальники, безумовно, знають про сольний проект музиканта, що з ним він дебютував в травні 2015 року. Нинішній рік виявився для Артема Яковлєва (Artem) дуже насиченим – співпраця з тернопільськими гуртами та виконавцями в сфері саунд-продакшну не давала можливості повноцінно реалізувати власний матеріал, якого, до слова, назбиралось більш, ніж вдосталь.

Нагадаємо, що Артем, як правило, не лише сам випускає пісні, але й час від часу тішить шанувальників своїми колабораціями з іменитими вітчизняними музикантами, серед яких Катя Іванчук, Ігор «Кока» Коковський (гурт PepperHedz), Тарас Іщук (Одеон), і Руслан «Chief» Гірчак (Новимний Кудень). Не став винятком і нині представлений трек «Мої Секрети», який було виконано спільно з вокалісткою молодого тернопільського колективу Essence Radience – Марьєю Болецькою (Sat.Ann.Gry). До слова, пісню було записано на місцевій студії 38 RECORDS, а її саунд-продюсуванням зайнявся сам Артем.

«Після недовгих пошуків у мережі VK, знайшов відео живого виступу гурту, де співала Мар’яна. Поспілкувалися і вже за кілька днів ми були в студії, прослуховували демки і вибирали, що пишемо», - розповів Artem для порталу UA ROCK.

«Мої Секрети» - це емоційний відвертий текст в поєднанні з проймаючою альтернативною музикою, приправлений ефектним вокалом, щільною гітарною партією та поп-ефектами.

Прослухати: https://soundcloud.com/freemuz/artem-satanngry-mo-sekreti
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

igor-com-ua | 06.05.17 15:48:27 | #

Прикольно. Треба буде ще послухати Холодне Сонце, а то вони щось зовсім випали з виду. Вони взагалі ще грають?

ZLOJ_ROKER | 08.05.17 01:42:29 | #

Я спілкувався з Василем після того як він уже пройшов період реабілітації. Він сказав, що альбом готується, проте треба часу, щоб голос відновився цілком