Фестиваль Тарас Бульба 2017

Фестиваль Тарас Бульба 2017
П'ятниця, 14 липня 13:00, Дубно
Вхід: 200

| 4 | Розділ: Події | 29 березня 2017 17:35

ЛЕГЕНДАРНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ПОВЕРТАЄТЬСЯ! ЧОГО ЧЕКАТИ ВІД ФЕСТИВАЛЮ ТАРАС БУЛЬБА 2017?

КОНКУРС МОЛОДИХ ГУРТІВ. Головною ідеєю фестивалю, як і раніше, залишається підтримка молодих україномовних гуртів. Ми намагаємося забезпечити не лише можливість показати себе публіці, а й виступити поруч із тими гуртами, на які слід рівнятися.


ГОСТІ ФЕСТИВАЛЮ. Як вже очевидно із наших оголошень, ми працюємо над тим, аби забезпечити цікавий, сучасний та різноплановий фестиваль. Оригінальність - саме те, чи ми маємо намір вирізнятися на тлі інших фестивалів. Саме тому багато учасників Тарас Бульба 2017 відіграють ексклюзивні програми, яких ви більше ніде не почуєте. У програмі - найкращі українські гурти у жанрах від поп-року до блек-металу, а також гості із сусідніх країн. Жива музика на усі смаки. Жоден гурт не буде випадковим, а навпаки - ретельно відібраним. Ніякої попси - без компромісів.

ЛОКАЦІЇ. Фестиваль, як і кілька попередніх разів, відбуватиметься на стадіоні “Спартак”. Працюватиме три сцени:
- ГОЛОВНА. Діятиме з 15:00 до опівночі. На ній виступлять конкурсанти, а також гості та хедлайнери.
- АЛЬТЕРНАТИВНА. Діятиме вдень з 13:00 до 22:00 та вночі з півночі до третьої ранку. Виступатимуть гості у різноманітному форматі звучання: інді, фолк, кантрі, електроніка, альтернативний рок тощо.
- ДЖЕМ-АКУСТИЧНА. Діятиме, практично, цілодобово із технічними перервами. Виступатимуть акустичні виконавці. Проводитимуться джем-сейшени між конкурсантами та гостями чи відвідувачами. А також - поетичні батли та джеми, літературна програма. Співатимуть кобзарі. Кожної ночі біля цієї сцени горітиме ВАТРА та відбуватиметься дискотека.
НАМЕТОВЕ МІСТЕЧКО. Розташовуватиметься на території фестивалю під цілодобовою охороною за символічну плату. Вбиральні, душові, питна вода, дрова, медичний пункт, підзарядка гаджетів - все це тут буде.

ЛІТЕРАТУРНА ПРОГРАМА. Стане повноцінною складовою фестивалю цього року. Ми готуємо літературні дискусії та лекції відомих українських письменників, імена яких оголосимо невдовзі.

КІНОПРОГРАМА. Ще одне нововведення на фестивалі. Фільми на музичну тематику під відкритим небом - для справжніх кіноманів.

ПАРКІНГ. Неподалік стадіону на відстані 500 метрів ми організуємо платне паркування під цілодобовою охороною.

Фуд-корт, гриль-мангал зона, зона “Борщу та галушок”, пивні батли - усе для повноцінного відпочинку на відкритому просторі.
Уся територія фестивалю буде під цілодобовою охороною. Триденний квиток дозволяє без обмежень відвідувати усі фестивальні заходи, покидати та повертатися на територію заходу.

ДОДАТКОВО. Екскурсії Дубном та Дубенським замком, Дубенським (Тараканівським) фортом, поїздки до Козацького редуту, Гурбів (штаб УПА).
Дитяча зона. Атракціони, групи аніматорів, дитячі конкурси та розіграші - треба ростити нове покоління рокерів!
Фаєршоу, конкурси та розіграші призів серед глядачів.
І ВСЕ ЦЕ ЗА ЦІНОЮ - 200 грн. за три дні!!!
Поспішайте кількість квитків ОБМЕЖЕНА і незабаром ціна буде підвищена!
Якщо маєте власні пропозиції і зауваження щодо програми та організації - саме час їх висловити у коментарях!

Більше - за посиланням https://vk.com/event142771566
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

Dominion_Troll | 31.03.17 11:27:04 | #

пыщь пыщь олололо! го на фест, вспомінать молодість))

igor-com-ua | 31.03.17 14:37:05 | #

Тут можна знайти львівські гурти, про існування котрих не знав раніше
http://www.tarasbulba-fest.kiev.ua/participation/received-2017/
Можливість послухати всі заявки на сайті фестивалю - це те, за що я його найбільше люблю. Колись зависав надовго прослуховуючи заявки попередніх років.

Slim.km | 17.04.17 03:00:06 | #

Поки що мене всерйоз зацікавили Флюгери Львова. А цю назву я колись добре так знав і навіть відмічав в календарі, в залежності від погоди і самопочуття може і на це по ходу діла рано чи пізно увага зветреться! Всьо таки Тарас Бульба - не лиш малолєткам в палатках Тернопільських під дощем сидіти. Піс, менс ))

Dominion_Troll | 24.04.17 11:42:18 | #

ну так жеж да) але там зараз кажуть культурно все зроблено