День Народження ZSUF

День Народження ZSUF
П'ятниця, 27 січня 8:00, Underground club
Вхід: 50 грн.

| 1 | Розділ: Події | 27 січня 2017 15:16

Мистецьке Об'єднання "Тернопільська Присутність" представляє до уваги львівян та гостей Львова традиційну щорічну акцію-атракцію

День Народження гурту ZSUF
https://www.facebook.com/ZSUF-1654679594833099/
#experimental #psychedelic #electronicart

Підтримку іменинникам також нададуть:

DJ-дует "Hopta" з колекцією психоделічної гаражної музики 60-х років: https://www.mixcloud.com/zoryan/uploads/

Vatra On Datra: https://www.mixcloud.com/Vatra_on_Datra/uploads/

Krool (Boston, USA) electro/electroclash/synth
https://www.facebook.com/iv.kril

ZSUF існує з весни 2001 року, хоча з’явився він не на порожньому місці. Ще у 1998 в Тернополі виникла химерна арт-формація "Відірвані від опалення", яка об’єднала тих, кому набридли і ґрандж, і альтернатива, і штампована рок-музика взагалі. Колектив (близько 10 чоловік) орієнтувався на імпровізаційну психоделічну музику, яка була обрамленням театральних сюрреалістичних перфомансів – під час концертів дійство перетворювалося на божевільний неконтрольований геппенінґ (грали хто на чому міг і що міг винести на сцену – від дитячих металофонів до листового заліза і арматурної перкусії). Було круто, весело та… малозрозуміло, особливо публіці, яка продовжувала хавати вчорашню рок-жуйку і сприймала ZSUF виключно як обдовбаних інопланетян, що випадково реінкарнувалися в Тернополі. Давши кілька виступів "Відірвані від опалення" розпалися. На їх уламках двоє молодих людей Олександр Ротман та Сергій Василишин утворили ZSUF - безкінечні домашні репетиції і сейшени, надпродуктивний гоум-тейпінґ (близько 50 касетних альбомів за неповний рік часу) – вільного часу було досить, бо ніхто тоді не працював (декласовані марґінали перебивалися випадковими заробітками, часто – не зовсім законними). Загалом панувала атмосфера свята, цілковитої невимушеності і незалежності від жодних рамок і умовностей, яка й надихала, власне, на творчість. Ось так, приблизно все і починалося…

Музичні експерименти та інтереси ZSUF простягаються від індастріелу і нойзу до психоделії і різноманітної експериментальної електроніки, з активним залученням відео-арту, різноманітних перфоменсів, гепенінігів та інсталяцій.

На сьогодні ZSUF – це Сергій "Вася Пункер" Василишин (вокал, лірика, семпли, концепт-арт), Володимир "Соніч" Сонічєв (бас, синтезатори, каос), Богдан Супронюк (дісторшн цимбали, діджеріду, дримба), Андрій "Фрікі" Меренко (нойз, скетчі, семпли, синтезатори)

Гурт ZSUF учасник фестивалів "Рейвах", "Некрополіс", "Шешори", "Kvitnu", "JPEG", "L2", "Fort.missia", "Вйо, Кобеляки!", "Тиждень актуально мистецтва", Форум видавців у Львові та інших.

Вибрані альбоми ZSUF – "Гамселить" (2002), "На Ялті" (2002), "Тіні забутих предків" (2003), "The Best Of Your Primitive Flavor" (2004), "Глухі прозріють" (2005), "Pornono" (2006), "Volt" (2008), "Dadamix" (2009), "юрійзавадський zsuf" (2010) і т.ін.

Ласкаво просимо на зустріч Чудового з Прекрасним!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

| 27.01.17 16:32:15 | #

лол, кроолік уже іностранний діджой))