Правила користування сайтом!!!

| 63 | Розділ: Наш сайт | 27 жовтня 2016 12:29

Сьогодні декілька користувачів форуму отримали повідомлення про загрозу потрапляння в бан. Причиною цього стали коментарі з використанням грубої лайки, що на нашому сайті є недопустимим.

Просимо всіх причетних усвідомити, що наш сайт є в публічному доступі та зайти на нього може кожен охочий, в тому числі випадкові користувачі, серед яких можуть бути діти. Щоб захистити їх від небажаного контенту, публікуємо наступні правила:

На форумі строго забороняється:
1. Використовувати лайливі слова та їхні похідні.
2. Публікувати текстові, графічні, символічні матеріали порнографічного характеру, а також посилання на такі матеріали.
3. Вдаватись до особистої образи іншого користувача. Всі питання особистого характеру потрібно вирішувати в приватних повідомленнях, або в крайньому разі - для цього є чат.


Якщо користувач, що порушив будь-яке з цих правил після попередження порушить його вдруге - він буде позбавлений можливості користуватись форумом надалі. Всіх, кому буде дуже важко дотримуватись цих трьох правил просимо не зволікаючи покинути форум, щоб не спричиняти подальших незручностей.

ХАЙ ЖИВЕ ROCK.LVIV.UA!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

Ezer | 27.10.16 14:24:02 | #

Там зазначено наступне: "це старі правила. розділ зараз перебуває у перехідному стані."

Правила, які я написала, - є актуальними і виникли, як реакція, на здеморалізованість і здеградованість сайту.
Для того, щоб вивести його хоча б на якийсь рівень, ми починаємо з цих простих правил. Далі вони будуть доповнюватись по потребі.

Miklos | 27.10.16 15:04:51 | #

якщо під "здеморалізованість і здеградованість сайту" ти маєш на увазі те, що активними дописувачами форуму є 4,5 форумчан, а в топі висять теми місячної давнини, тоді погоджуюсь - рлуа здеградував. а щодо правил, модерації, банів, ктулху… ми вже проходили подібне перед "десятими". тепер ось пожинаємо плоди тодішніх нововведень(((

сокира | 27.10.16 17:35:28 | #

музиканти, які були активними на саті і припинили його відвідувати, мотивують це в першу чергу тим, що на ньому неприємне спілкування, багато тролів, зверхності, неповаги і обговорювати тут культуру відпадає охота.

Miklos | 27.10.16 18:32:25 | #

глянь плз логи чату. можу навіть скріни скинути. якщо бани blasphemer та аскета не є проявом зверхності та неповаги, в такому випадку, я навіть не знаю, що сказати. прям "синдром авокадо".
завтра спробую конкретизувати.

gaze | 27.10.16 19:15:33 | #

І сокира правду каже, я не раз чув негативні відгуки музикантів що в них відпадало бажання заходити на сайт, постити статті або не дай Бог свою музику бо зразу полиється необгрунтований срач. Багато з музикантів які хотіли працювати в музичному напрямку і розвиватись просто покинули сайт так як не бачили тут жодної підтримки.

AP3 | 27.10.16 19:17:28 | #

я нормальный человек и работаю в музыкальном направлении. Обидел

gaze | 27.10.16 19:19:13 | #

сорі, перефразував

AP3 | 27.10.16 19:19:31 | #

спасибо :D

gaze | 27.10.16 19:20:49 | #

Miklos | 28.10.16 16:12:11 | #

для початку cool story)))
відкриваю вчора одну зі своїх поштових скриньок і бачу лист наступного змісту "Ви отримали нове приватне повідомлення на сайті ROCK.LVIV.UA від користувача Ezer".
ні, все не так! ррр…тобто уяви собі: сиджу, п'ю воду, їм фрикадельки з курячого філе (це дуже суттєва деталь!), переглядаю пошту та наштовхуюсь на лист про повідомлення абвегедейки. дійсно, у мене був певний шок, не буду приховувати, оскільки ситуація склалась досить пікантна, погодься. ну, нічого. зробив ковток води, витер спітніле від хвилювання чоло, перевів подих, і, зібравшись з думками, попрямував бадьорим кроком на рідний моєму серцю рокльвів. ти навіть не уявляєш собі, яким же було моє розчарування, коли я відкрив свою скриньку та бачив наступне: "перше і останнє попередження за мат. далі - бан". як заболіло тоді моє серце! далі по щоці скотилась сльоза, за нею наступна, ще одна… не знаю, скільки минуло часу, мабуть, багато, бо фрикадельки були вже холодними, немов перші осінні приморозки. все що мене тоді хвилювало, це лише одне питання: за які гріхи я отримав попередження? пройшло ще трішки часу, і я був готовий дослідити причину цього дивного та водночас жорстокого повідомлення. як виявилося, справа була у моєму коментарі "нехуй, нахуй, похуй" у темі "Metallica виступить в Україні". ця стаття, без сумніву, дуже актуальна й корисна для львіської рок сцени.
зрештою, треба віддати езер належне, вона поділилась надзвичайно корисним посиланням на нові правила форуму http://rock.lviv.ua/article/32754/ тобто спочатку було попередження, а потім правила, які вона придумала та затвердила в односторонньому порядку (чи не в односторонньому?). і пофіг, що вони (правила) висіли на форумі хз скільки років в окремому розділі. невже комусь реально може бути цікаво клацати на якісь незрозумілі пімпочки в нижній частині екрану, читати якусь дурню, ознайомлюватись зі списком модерів форуму? це все дрібниці – шум для білих солдатиків. який же я смішний їй-богу!
стаття http://rock.lviv.ua/article/32749/ імхо взагалі щось! дарма що форумний пошук видає цілі теми-збірники. кому це потрібно, якщо можна взяти й змішати репетиційки з гадюшниками в одну купу! це навіть краще, ніж "Бородіно" Лермонтова! браво, аплодую стоячи!
до речі, колись в 2013 видзвонював друзів і навіть створив 2 окремі вордівські файла. в одному – репетиційки, в іншому – роклуби. на жаль, все похерилось разом з диском((( у тому числі й інтерв'ю з live-гітаристом Nevermore та випускником Musicians Institute - Attila Vörös, яке взяв тут rock.lviv.ua/article/28502/ хз може колись знову візьмусь за це (списки). але щось мене занесло не туди.
користуючись нагодою, хочу відзначити надзвичайно високу актуальність теми "Розклад концертних турів Radiohead, Coldplay на 2017". ось зараз сиджу і думаю, що поряд з нами живуть люди, які досі ні сном, ні духом не відають про концерт Spor у Балтіморі, Lamb Of God в Аделаїді чи Ice Cube в Інґлвуді! колись памятаю, такі теми прирівнювались до флуду та зносились. на щастя, ці темні часи залишилися далеко позаду, оскільки відтепер такі теми іменуються "статтями з корисним контентом". ці реформи - воістину велика річ!

музиканти, які були активними на саті і припинили його відвідувати, мотивують це в першу чергу тим, що на ньому неприємне спілкування, багато тролів, зверхності, неповаги і обговорювати тут культуру відпадає охота.
сміхуйочки сміхуйочками, а тепер трішки конкретики.
після кожної чергової "реформи" кількість юзеро-музикантів на форумі зменшувалась.
щодо тролів та зверхності писав вище, тому окремо зупинятися на цьому не має змісту.
лише кину кілька лінків (головними дійовими особами є музиканти і як мінімум один жирний гандон):
http://rock.lviv.ua/article/24587/
http://rock.lviv.ua/article/16145/
можу згадати як мінімум 5 трубадурів-тролів нечуваної жирності "які були активними на сайті і припинили його відвідувати". особисто я не бачу в цьому великої трагедії. "умер максим - да и хер с ним!".
і взагалі на форумі є лише один троль - це мій друг і товариш убубуб)))
можу назвати декілька десятків спортивних форумів (сндешних та англомовних) на яких "тусять" користувачі рівня мсмк, змс, чс, чє, у порівнянні з якими спілкування на рокльвові "золотої ери" – казка для дітей ясельного віку. серед них навіть моєму хорошому другу убубубу робити нічого(((
до прикладу, нещодавно на одному такому форумі відбувся самовипил спортсмена рівня "еліта", рекордсмена, президента федерацій ipa, rps, npa. ніхто навіть і оком не моргнув) я навіть не уявляю скільки сил витратили форумчани, щоб виперти з форуму цього ватного моржа масою 110 кг. ось це я розумію – рівень!
плюс на тому ж форумі місяць тому розгорівся епічний срач "модери vs юзери") 1в1))) навіть бан за аватарку був (теж модер з поганим почуттям гумору). окремі модератори за звертання на "ти" можуть й попередження впаяти) такшо є куди рухатись!))) а ще є чудова функція премодерації коментарів.
якщо ти скажеш, мовляв, це ресурси для "тупих бидл", в такому разі можу назвати форуми для моделістів, музикантів та інших задротів з аналогічною неформальною атмосферою.
ну і взагалі якась дивна логіка "ми випилюємо з форуму музикантів/заганяємо їх в стійло, щоб їм (музикантам) було приємно спілкуватись".
не розумію, який зміст сидіти музикантам на форумі, де немає ні музикантів, ні дяченка, ні слухачів, ні живого спілкування, і, що найголовніше, обсенної лексики! короче історія вкотре повторюється)
якщо чесно, розумію, що у цьому повідомленні змісту трішки більше, ніж жодного) його прочитають, скоріш за все, 5,5, ну максимум 7 юзерів і що далі?) говорити про великі матерії і "как космические корабли бороздят просторы большого театра"? це як мінімум несерйозно)
у вас своя тусовка, яка вже все вирішила, а я - ніхто, і звуть мене ніяк))) шум))) і це реаллайф)))

Dominion_Troll | 28.10.16 16:29:38 | #

можу згадати як мінімум 5 трубадурів-тролів нечуваної жирності "які були активними на сайті і припинили його відвідувати".
це ти ртайпа за пятьох порахував?)

сокира | 28.10.16 17:55:37 | #

ду-боп, жабовський, лаврін, васєцкій, лінія втечі, мецкерай, той же кумар, андрій орел, барма, кіросін та багато інших - звалили через тролінг і застій.

Dominion_Troll | 28.10.16 17:56:55 | #

вони були тролями невиданної жирності? серйозно?)

сокира | 28.10.16 17:59:29 | #

ні, звісно. це "музиканти, які були активними на сайті і припинили його відвідувати, мотивують це в першу чергу тим, що на ньому неприємне спілкування, багато тролів, зверхності, неповаги і обговорювати тут культуру відпадає охота."

Dominion_Troll | 28.10.16 18:04:59 | #

охх, по перше, моє питання було адресоване Міклошу, по друге хто свалив я і так знаю, ну грубо кажучи вони і не свалювали, просто давно не заходили. по третє питання стосувалось відсотку жирності тролів, а не їх музичного складу.

сокира | 28.10.16 18:08:43 | #

ми з міклошем обговорюємо музикантів, які звалили. і те, що вони звалили саме через перелічені мною причини, відомо від них особисто. на цьому цей тред можна закінчувати.

Dominion_Troll | 28.10.16 18:19:41 | #

та добре шо ви там говорили, я задав конкретне питання, я реально не розумію чому ти зараз витрачаєш на мене час і щось доводиш) я дочекаюсь відповіді Міклоша та й по всьому) ніяких проблем та напрягів)

Miklos | 28.10.16 19:10:19 | #

угу. баззіліо, ігнатови і багато багато інших. за всіх не скажу, але частина пішла з сайту, власне, через застій, а не троллінг. комусь можливо просто набридло сидіти тут.

убубуб | 29.10.16 00:08:11 | #

Застій - це наслідок того, що люди дорослішають і перестають метати бісер там, де у відповідь гівно лиється, шукають і знаходять іншу аудиторію. А нові на їх місце приходять?
П.С. Дякую за шутку юмора про троля,товариша і друга. Можливо, навіть, колись познайомимося і обмиємо.

Miklos | 28.10.16 19:11:57 | #

шановний, не пам'ятаю, щоб ми з Вами переходили на "ти". на перший раз усне попередження.

Dominion_Troll | 28.10.16 20:28:12 | #

омг, щчо? О_о

Miklos | 28.10.16 21:23:10 | #

)))) не сци)))

AP3 | 28.10.16 16:39:35 | #

Эх

Ezer | 28.10.16 17:21:49 | #

Овва…))) Схоже, що вправи для пресу я вже можу не робити сьогодні, норма виконана)))
Багато тексту, але я прочитала…подумаю над тим, щоб врахувати твої побажання Добре, що ти включився в процес. Щодо каталогу репетиційок та іншого, то спочатку треба продумати зручний функціонал. А далі, чим більше людей включиться в процес збору інформації і наповнення, тим краще

Miklos | 28.10.16 19:06:12 | #

"батя, я стараюсь" (с)
бач, а ти хотіла мене забанити

сокира | 28.10.16 17:58:43 | #

та немає ніякої "своєї тусовки, яка все вирішила". і так, таки з тою обсценною лексикою щось треба домовитися. по старих правилах бан передбачався за "іди нахуй, авторе", а не за "нахуй похуй". я пропоную притримуватися цього ж формату.

шкода, що твій файл зі списками був втрачений.

Miklos | 28.10.16 19:05:11 | #

та немає ніякої "своєї тусовки, яка все вирішила".
та це жарт)***

шкода, що твій файл зі списками був втрачений.
угу… там взагалі багато чого було. колись обіцяв юзеру олдхіппі написати одну статтю, але, на жаль… думаю, що колись щось придумаю) зараз просто на іншому форумі пообіцяв вести одну тему, тому часу нема(((

AlexJOk | 29.10.16 23:42:24 | #

Конструктивно

сокира | 27.10.16 17:26:44 | #

розділ перебував у перехідному стані через переїзди по хостингах і технічні допрацювання. зокрема, лінки на приклади оформлення були кострубатими через криві адреси на статті. якщо технічно вже все добре, розділ теж актуальний, а твоя стаття - нагадування про правила.

сокира | 27.10.16 15:10:39 | #

я б сказала, що лайливі слова самі по собі не страшні. а також нічого не маю проти порнографічного характеру. але якщо це використано для образи когось, тоді бан.
також у приваті нема чого ображати. бан.

partizan | 27.10.16 16:23:49 | #

та вже добанились, що сайт став мертвим. дякую

сокира | 27.10.16 16:27:21 | #

сайт став мертвим якраз тому що замало банів.

partizan | 27.10.16 17:07:21 | #

дійсно, логічно) потрібно більше банів.

убубуб | 27.10.16 17:08:14 | #

Сайт мертвий, бо…
Будь-яка спільнота (реальна чи віртуальна, будь-яких масштабів аж до держави чи цілого материка), котра не поважає загальнолюдські та свої власні "заповіді", правила і закони і не карає їх порушників ("своїх" і "чужих" однаково) - приречена.

gaze | 27.10.16 18:44:46 | #

Тому потрібно жорстко слідувати правилам і банити в разі необхідності. А перед публікацією будь якої статті модерувати її.

убубуб | 27.10.16 20:25:49 | #

Ти це адмінам пиши - сокирі, міклошу та іншим, котрі завжди відповідали за порядок на сайті (чи вони не для того адміни?), і котрі вбачали в срачах і гівнометанні на сайті "самобутність" і "унікальність" спільноти (це обговорювалося не раз, не видумка) і максимально заохочували перетворення сайту з місця спілкування людей в загаджену стайню для худоби, до якої не кожен підійде, не те, що зайти в середину.

gaze | 27.10.16 20:36:46 | #

Якраз зараз з ними і йде розмова щодо цього.

убубуб | 27.10.16 21:26:07 | #

Результат відомий.
Адже, це не перша розмова, вони, як вважали себе завжди правими - так і будуть вважати.
А те, що саме неадекватне керування і недотримання банальних правил нищить будь-яку спільноту, а не якісь там сторонні чинники і кризи - це надто важко збагнути середньому розуму.
Останнім бастіоном буде щось на кшталт "радій, що я тут, взагалі, безкоштовно свій час на тебе і той сайт трачу", після чого ти повинен пасти ниць і лобизати ноги адміна в чоботях і вмовляти залишитися… або, якщо не захочеш - послати то все нах.. і знайти собі більш адекватний, модерований ресурс.
Більшість пішла останнім шляхом і сюди, навіть, не заходить. Що, зрештою, добре видно з графіків гугла (при тому ще треба врахувати, що цифирки там завищені, оскільки унікальність відвідувача по гугловському - це далеко не реальна унікальність)

сокира | 29.10.16 01:18:57 | #

хочеш адмінку?

AlexJOk | 27.10.16 23:26:44 | #

>>Правила, які я написала, - є актуальними і виникли, як реакція, на здеморалізованість і здеградованість сайту.

Повір, в даній ситуації ти тільки пришвидшуєш остаточний перехід сайту в розряд трупів. А якщо бути точнішим - намагаєшся зробити сайт затишненьким для себе та решти витончених/творчих/етк натур. Тільки от рок- він, сука, жорсткий та правдивий мусить бути, а не мімімішечний та з кавою на бруківці.

Ezer | 28.10.16 10:41:40 | #

В ідеалі було б добре зробити так, щоб сайт був зручним для музикантів різного стилю.
Але використовувати образи і лайливі слова в інтернеті - це нонсенс. Ще раз повторюю, сюди можуть заходити діти.

webster | 28.10.16 10:43:17 | #

А діти не матюкаються?)

Ezer | 28.10.16 10:44:15 | #

поки їх не навчать дорослі, або сайти в інтернеті - ні

blasphemer | 28.10.16 10:45:21 | #

а якщо їх навчать інші діти з двора?

Ezer | 28.10.16 10:47:53 | #

теж варіант. краще б навчили грати класікі.

gaze | 28.10.16 10:49:18 | #

А хто навчить тих інших дітей з двора які навчають тих інших?

Dominion_Troll | 28.10.16 10:54:02 | #

дядя вася алкаш з третього поверху, баба срака з села, продавщиця з магазину, недолугий татко який вішає поличку з двома лівими руками, мудило гастарбайтер на трамвайній зупинці з телефоном, фільм ДМБ, будь яке кіно з авторським російським перекладом, будь який паблік в ВК які школотрони між іншим самі створюють, щоб сповна насолодитись атмосферою сальних жартів та нецензурної вседозволеності. досить плодити пусті заборони.

webster | 28.10.16 10:56:41 | #

true

webster | 28.10.16 10:58:43 | #

Мені чомусь завжди здавалось, що чим більше забороняти щось, тим більше того хочеться.

Dominion_Troll | 28.10.16 11:01:25 | #

треба заборонити забороняти)

gaze | 28.10.16 11:39:18 | #

тоді буде сильно хотітись забороняти))

gaze | 28.10.16 11:43:54 | #

Для цього придумали парентал контрол. А щодо того що самі діти створюють дибільні пабліки і сміються з сальних жартів просто вказує на рівень розвитку як і дітей так і їх батьків. Поки ви хіхікаєте і насолоджуєтесь тупорилими жартами відсталих кацапів, десь за бугром рівель людського життя і розвитку просто зашкалює.
А потім нєфіг хотіти виїхати за кордон бо там тіпа лучє жити! А чому хочеш? Бо там нема того дибилізму.
І всі ці тупі жарти і насодоли потім дають про себе знати в поганих дорогах, у фіговій медицині, у тупості нації.

olg | 28.10.16 12:40:05 | #

десь за бугром сміються над тупими жартами луі сі кея, девіда шапела і саус парку. з матюками, кстаті.

zaluPan | 28.10.16 13:04:41 | #

>>сюди можуть заходити діти
Я думаю, що діти знайдуть більш цікаві сайти ніж цей недолугий форум про каву.

olg | 28.10.16 13:18:41 | #

алехжок ти з двох рук стріляєш? по-македонськи?

zaluPan | 28.10.16 15:59:12 | #

AlexJOk | 28.10.16 15:59:12 | #

Ісус Христос | 27.10.16 23:38:52 | #

Юля, дитя моє, облиш це. Я знаю, що ти хочеш як краще, я оцінив це.
Але воно того не варте. Я завжди був за свободу слова та дій людини. Залиш питанню бану вічного на мій суд. Всьому свій час.
Петра 5:7 Покладіть на Нього всю вашу журбу, бо Він опікується вами!

webster | 28.10.16 10:41:03 | #

11 годин тому було друге пришестя

Ezer | 28.10.16 10:44:43 | #

let it be…

punker_vague | 28.10.16 20:31:25 | #

Ти ображаєш почуття віруючих! Ай-яй-яй, пух!

punker_vague | 28.10.16 20:30:35 | #