обслуговування у кафе та ресторанах

| 43 | Розділ: Офтоп | 26 жовтня 2015 23:58

Які враження справляють на вас ресторани чи кафешки з поганим обслуговуванням)
Так що давайте розказуйте свої історії про тараканів в піцу або ше гірше отруєня)

Мене цікавить ця тема через те шо я 5 років працюю в рестораному бізнесі,і мені буде цікаво почити ваші історії)
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

Wild_slayer | 26.10.15 23:59:19 | #

у ЕЛЬ-ГРЕКО таракани бігають,але там просто шикарна піцца

fandor | 27.10.15 00:05:04 | #

Дануна

gaze | 27.10.15 00:07:51 | #

В Криївці миша бігала і нічо. Офіціант подивився на неї як на нормальне явище.

НІМФА | 27.10.15 00:18:56 | #

О,мене туда брали на роботу)

keet | 27.10.15 00:09:51 | #

мене більше бентежить хамське ставлення, а не миші
миші милі

4i4warkin | 27.10.15 19:43:03 | #

Миші милі, кли вони білі, і в акваріумі сидять. А коли лікарі дивляться аналізи і охуївають, а ти на койці в гарячці ковбасишся, то хочеться їх палити живцем. Шановна, миші нехай собі у полі шаряться, а в закладах харчування вони можуть бути максимум зображені на картинках.

В мого друга дядько захавав хліб, який на столі лежав неприкритий, і його миші погризли. Помер за хуйню часу, наші лікарі тільки руками розводили.

keet | 27.10.15 20:17:32 | #

це була іронія, якщо ще хтось не зрозумів

4i4warkin | 27.10.15 22:52:38 | #

да ну! Не слишком очевидно, если честно!

e | 27.10.15 00:11:06 | #

я їм тільки в макдональдсі. там обслуговування таке шо не викликає жодних емоцій. вроді так має бути

Matvik | 27.10.15 03:39:29 | #

В мене викликає. Мені їх шкода)

e | 27.10.15 11:32:32 | #

Є таке.

Dominion_Troll | 27.10.15 11:37:18 | #

а мені смішно) зразу купа стьобних картинок про гуманітаріїв згадується)

gaze | 27.10.15 10:35:04 | #

Мені не подобається той кіпіш, коли там ціла зграя голодних, і не дуже, людей.

НІМФА | 27.10.15 11:14:22 | #

У мене знайома в макдональзі працює,раз дала на халяву салат і каву

fandor | 27.10.15 00:18:03 | #

Я їм в білому леві бо там мона похавати не дорого і смачно і все там круто, а пиво пити в гальбі бо в мене там знижка 10% за особливі заслуги :-)

Miklos | 27.10.15 09:08:19 | #

таргани, миші… нєженки! ви ше не були в "деревясі" на науковій, в якій відвідувач встає з-за свого столику, елегантно розвертається та сцить прямо на стіну. після чого знову сідає й продовжує далі бухати зі своїми друзями. а "філ"? розбиті носи, ріки крові на підлозі, засраний клозет, мертві налисники та "рюмка водки на столе"…

e | 27.10.15 10:47:04 | #

шо це вапщє таке

Dominion_Troll | 27.10.15 11:28:42 | #

шо за філ?

Miklos | 27.10.15 12:26:58 | #

кафе-бар районного значення +- як колобок, що на левандівці, тільки без курей)
в кінці 90х, початку 00х користувався великою популярністю серед мусарні з 7ки та інших цікавих особистостей. потім відкрили чічако (нині r.i.p.) і він почав скочуватись в уг. на даний момент філ знесений к хуяв, але власники обіцяють найближчим часом повернутись в оновленому форматі з лаунж-зоною та столиками на даху! хз чи атмосфера при цьому не постраждає
в плані мордобоя, аду, чаду і кутєжа також слід відзначити піцерію "червона гавніна" (red city lights), що біля нового цуму.

Dominion_Troll | 27.10.15 13:39:01 | #

ахахаха бляяя) як ти то знаходиш?))

Miklos | 27.10.15 14:46:53 | #

то капля в морі ;) я шо на місяці живу й не бачу чим живе район(и) чи з друзями не спілкуюсь?)
як би це смішно не звучало, але бухати в таких закладах дорожче вийде ніж в "центрових". для таких речей є нормальні кафешки (у тому числі "на районі") з відповідним обслуговуванням та контингентом. а ось "дошліфовуватись" по дорозі додому - якраз в сам раз!;)

Dominion_Troll | 27.10.15 18:13:09 | #

суровость))

Miklos | 27.10.15 22:42:47 | #

не прибідняйсі!

Dominion_Troll | 29.10.15 14:10:38 | #

та я шо?))

Miklos | 29.10.15 15:52:41 | #

строіш з себе целку після п'ятого аборту))) після п'ятого аборту, карл!

Dominion_Troll | 29.10.15 17:00:08 | #

ну ок ок) але в таких лютих штуках як ти описав я бував напевне раз чи два за життя і то випадково)

Miklos | 30.10.15 08:50:42 | #

ше 2 по піісят і не таке розкажеш потенціал великий!
але, якщо чесно, це все херня у порівнянні з кабаками, в яких бухали біен брендан, ділан томас та людвіґ ван бетховен

Dominion_Troll | 31.10.15 19:49:24 | #

шось ти про мне хорошої думки)) я доречі вотки вже багато років не пью)

Miklos | 31.10.15 23:30:17 | #

)))))) як кажуть "мені бухло ваще не треба. от, наприклад, я спокійно собі живу і не п'ю цілих 3 роки 5 місяців *блабла* сім годин 33 хвилини і 25 секунд. і взагалі не парюсь!11"…)

Dominion_Troll | 01.11.15 22:20:03 | #

мені пива вистачає)

Miklos | 02.11.15 11:47:43 | #

імхо краще водки йобнути, ніж заливатись пивом. відпочинок для цнс, заливає водою однаково, а залишкові явища лагідніші) хоча я вже й не пам'ятаю, коли востаннє пив пиво чи водку. от хібашо 2 тижні тому 2 склянки шардоне за недільною вечерею)

idontcare | 02.11.15 11:59:43 | #

краще йобнути текіли - наступний день буде простіший

Kava | 30.10.15 20:22:36 | #

red city night на сихові - ніколи не знаєш чи повернешся додому

P@R+!Z@N | 27.10.15 11:51:17 | #

stay brutal

P@R+!Z@N | 27.10.15 12:06:52 | #

останні 2 роки маю значний досвід харчування по ресторанах львова та області. "термінал-а" в рясне-руському - цього літа отравились цілою компанією, при чому по відгуках ми були такі не єдині. всі інші більш-менш відомі ресторани - все ок. тарганів, мишей і якихось явних косяків не пригадую

Nitronaz | 27.10.15 14:22:32 | #

дуже часто буває- забувають частину заказу наші офіціанти,потім в них питаєш -а де заказ ,а вони:Ой ми забули вибачте

GIBSON | 31.10.15 10:54:39 | #

на кожен столик офіціант персональний повиннен бути,і чаюха вперід-ато надоїло плювати у страви

Ezer | 31.10.15 14:32:56 | #

Мені подобається обслуговування в Мішелі. Я колись забула там айфон і мені подзвонили та попросили повернутись і забрати його.

Класно, коли власник закладу часто буває в закладі і контактує з відвідувачами.

Ezer | 31.10.15 16:56:15 | #

Люблю пити какао в Меделіні, каву в Фіка, чай в Золотому Дукаті, пиво в Бігосі, гарячий шоколад в Майстерні Шоколаду, вино в Букеті Вина, глінтвейн на Бамбетлі, смуззі в Вандлері, коктейлі в Мюзіклабі, їсти шаурму в Мішеля, стейк в Три Мітли, чізкейк в Штрудель Хаусі, пасту в Тарта кафе, канапки у Пструзі, обговорювати різні питання в Дзизі та Медіатеці, просто відпочивати в Комуні, гладити котів в Cat Cafe.

Ще багато всього не перелічила, але це перші точки, які виринули з пам'яті.

gaze | 02.11.15 11:48:16 | #

Чо фест закритий?

НІМФА | 04.11.15 01:11:24 | #

Цікаве питаня

Wahnsinn | 06.11.15 23:28:15 | #

А ти зараз де працюєш?)

Matvik | 07.11.15 00:54:33 | #

ВЗагалі, мушу сказати, що рівень обслуговування в наших забігайлівках конкретно виріс за останні років 10, і суттєво випереджає Київські (не враховуючи дорогі ресторани, звісно, мова йде про звичайні заклади)