12 листопада - DEATH IN JUNE (neofolk, dark folk) в Одесі

| 1 | Розділ: Події | 11 жовтня 2013 22:18

щойно на офіційні сторінці в фейсбуці легендарної групи DEATH IN JUNE зявилося підтвердження про закінчення свого концертного туру по східній європі не в москві чи пітері, а в жемчужинє у моря - в Одесі.
нараз відома дата та місце проведення і організатор, це відомий одеський лейбл Сardiowave (http://cardiowave.net/).
та місце ресторан, нєкій http://bernardazzi.com/




Death in June — музичний проект англійського фолк-музиканта Дугласа Пірса, відомішого під псевдонімом Douglas P. Група Death in June сформувалася у Великобританії в 1981 році у вигляді тріо. У 1985 більшість учасників зайнялися власними проектами, а група перетворилася на сольний проект Douglas P. з різними запрошеними музикантами. В наш час Douglas P. живе в Австралії.
Протягом існування Death in June їх стиль зазнав значних змін — від пост-панку і індастріал до мелодійнішої музики, близької за звучанням до фолку. Незважаючи на спірність і сумнівну епатажність Death in June, пов'язану з експлуатацією групою нацистської тематики, група отримала значну популярність в постіндастріал-колах. Завдяки музиці Douglas P. поширився новий музичний стиль — неофолк, в якому й виконані останні альбоми групи.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

Kroolick | 11.10.13 22:19:11 | #

буде відомо більше деталей додам