Prime Time: «Ми не орієнтуємось ні на кого»

Prime Time: «Ми не орієнтуємось ні на кого»

| 153 | Розділ: Інше | 5 червня 2012 19:40

PRIME TIME: «МИ НАВМИСНЕ НЕ ОРІЄНТУЄМОСЬ НІ НА КОГО, АБИ УНИКНУТИ ПЛАГІАТУ ТА СХОЖОСТІ»

Чесно кажучи, слухаючи цей гурт – не віриться, що ЦЕ українці! Prime Time грає якісну «західну» музику. Дійсно, колектив віднайшов СВІЙ стиль, СВОЄ звучання, яке допомогло не загубитися в «музичних сірих буднях». З огляду на те, що гурт дуже молодий, можна припустити, що на них чекає світле й велике майбутнє. Але ніхто не розкаже про гурт більше і цікавіше, ніж безпосередньо його учасники. Про україномовну музику, закордонну публіку, запис альбому та ще багато чого – Prime Time!

PrimeTime існує не так довго, та все ж скажіть, наскільки змінилось ставлення до власної творчості та сприйняття музики загалом?


Ми постійно розвиваємось та не стоїмо на місці, відповідно, сама наша музика міняється: з’являються нові фішки в саунді, в аранжуваннях, але при цьому всьому ми намагаємось мати свою індивідуальність та харизму, адже саме свій власний почерк та стиль для нас дуже пріоритетні та актуальні речі. В принципі, це стосується всього вже існуючого матеріалу – його звучання теж змінюється. У виконанні, звісно.

А чому, власне, Prime Time?

Чесно-кажучи можна коротко відповісти на це запитання: наша музика створена для того, щоб бути почутою саме в оптимальний час, а власне в Прайм Тайм.

Нам усім до душі припала ця назва, тому ми й зупинилися на ній. Ніякого іншого прихованого змісту в ній нема.

Чим група займається зараз?

На даний момент вже записаний дебютний альбом під назвою «Love & Hate». Залишається лише декілька штрихів щоб цей диск врешті побачив світ. Окрім цього ми працюємо над новим матеріалом, який стане основою майбутнього другого альбому, а також над новим синглом, на який ми плануємо найближчим часом зняти відео. Звісно, ми радуватимемо наших прихильників концертами, які заплановані на літо, то ж слідкує за новинами на нашому сайті (який ось-ось з’явиться в мережі Інтернет).

Готуєте новий альбом? Як іде процес?

Так. Втім, не забуваємо і про старий. Процес йде не дуже швидко, як тільки дозволяють обставини. Кожна репетиція – шматочок чогось придуманого, нового. Дозволяли б обставини і (особливо) ресурси – все б йшло значно швидше.

Ви залишаєте своє звучання в незмінному вигляді чи,може,воно трохи зміниться? Залишитесь вірні напрямам new glam, alternarive, hard rock, post-grunge?

Ми не заганяємо себе в НІЯКІ «рамки». В тому числі і в напрямку, жанрі, описі своєї музики. Чесно кажучи, над конкретним визначенням цього «жанру» ми взагалі не задумуємось, і не хочемо. Хоч ми і граємо рок-музику – ми експериментуємо із звучанням та стилістикою, при цьому завжди можна впізнати наш «почерк» написання пісень. Не дуже хочеться ідентифікувати свій стиль любою з шаблонних назв. Чи їх поєднанням.

Взагалі, чому граєте саме таку музику?

Ми граємо музику, яка йде від душі та серця. Граємо таким чином, який вписується у всю командну діяльність, і звучання. Нажаль, а, може, і не нажаль – по-іншому відповісти ми не спроможні:)

Як вам вдається зберігати незмінним склад? Зараз, просто, це рідкість серед молодих гуртів… Який же ваш «рецепт»?

Склад таки мінявся, в силу поглядів на створення музики і подальшого розвитку групи. Зараз Prime Time – це оптимальна п’ятірка музикантів, колег, друзів, і врешті-решт просто людей, які готові йти по житті та добиватись успіху разом. У всіх нас є щось і спільне, і розбіжне. Доки в нас є спільна справа, яка нам подобається – ніхто полишати групу не стане. Навіть якщо цю справу робити нелегко, з різних обставин і складнощів. Плюс дружба. Ми всі хороші друзі.

Що надихає вас на створення пісень?

Абсолютно все: пережиті життєві моменти (як позитивні, так і негативні). Але найбільше, як це не парадоксально, надихає сама музика. Коли ми опиняємось разом на студії – починається робота, творча магія, яку важко пояснити раціонально. Втім, так буває не завжди. Це вплив самого життя. Бувають моменти, коли творчість неможлива – поганий настрій, негаразди, різне впливає. Таке треба пережити і перечекати, щоб пізніше все пішло ще легше, ще швидше.

В одному інтерв’ю ви казали, що «в рок-музиці українська мова не так звучить». Ви не бачите перспектив молодим виконавцям, що співають українською?

В жодному разі ні! Ми лише за інтернаціональність і за можливість донести творчість якомога більшій кількості людей по всьому світі. Ми (учасники) всі виховані на англомовній музиці, можливо, тому ми і мислимо такими категоріями і це нам ближче. Українська мова ж – по-своєму мелодійна, і звучить теж відповідно. Але жоден з нас не може уявити такого рок-матеріалу українською мовою, який би звучав на «світовому» рівні, коли музика і слова поєднані гармонійно, звучать настільки круто, щоб вдало «сприймалися» будь-яким жителем будь-якої країни. І взагалі, самі задумайтесь – ми щось не чуємо по радіо, і не бачимо по ТВ жодного кліпу на фінській мові, шведській, естонській, хорватській, італійській. Мається на увазі рок-музика любого під-напрямку. Відповідний висновок – навіть Хороший матеріал з цих країн в основному «там» і звучить. А англійська мова звучить всюди.

Є і винятки з цього. Це Раммштайн, наприклад. Але вони тільки підтверджують цю теорію.

Орієнтуєтеся на творчість гуртів з уже багатою історією? Хто до вподоби, з ким би було бажання співпрацювати?

Подобається нам дуже багато різнопланових виконавців, але ми навмисне не орієнтуємось ні на кого, аби уникнути плагіату та схожості. Стараємось свідомо абстрагуватись від безпосереднього впливу когось на нашу творчість, пишучи щось своє. Але все-одно, якийсь відсоток впливу усього того, що ми слухаємо і, що нам подобається в більшій чи меншій мірі залишає якийсь незначний відбиток на нас та тому, що ми створюємо. Звідси люди і роблять порівняння – це, до речі, трохи нервує. Втім, як вже було сказано вище, ми вже маємо свій «почерк», у створенні та виконанні речей.

Ви встигли пограти закордоном. Наскільки публіка, наприклад, у Польщі чи Болгарії відрізняється він нашої? В який бік?

Вона відрізняється: мабуть більш уважніша та більш аналітична. В принципі вона інша… І в принципі – вона як мінімум є!

От про організаційні умови можна говорити багато, вони зазвичай дійсно на якіснішому рівні в порівнянні з нашою країною. Це стосується всього: виконання умов технічного та побутового рейдерів, умов прийому артиста, та співпраці загалом. Хоча дещо залежить від того, хто з тобою співпрацює з НАШОЇ сторони. Якщо тур на фестиваль, наприклад, тобі презентує наша Українська організація – можна очікувати як хорошого рівня по всьому перерахованому… так і ніякого. Це не стосується публіки, звісно, яка тебе слухатиме. Але можливості в наших «агенств» та компаній – дуже різні. Як і бажання зробити щось хороше для артиста.

А як виставитеся до соц. мереж, як засобу для розповсюдження музики та й мистецтва в цілому?

Більш ніж позитивно. Зараз кожен, хто робить щось «достойне» може популяризувати себе та свою творчість саме за допомогою соц. мереж. Це досить ефективний засіб для просування. Щоправда окремого абзацу заслуговують методи цього просування. І результати просто вражають. Нині навіть група дуже посереднього рівня може набути тисячі «прихильників» в соц. мережах. До речі, стали популярними і конкурси на основі «груп» в соц. мережах. От там музичним гуртам і стають до користі «прихильники». Чим їх більше – тим голосів за гурт більше. За результатами тих конкурсів і голосувань – в гуртів як мінімум нові слухачі. Або навіть якісь призові місця.

І в тому ж і мінус соц. мереж. Кількістю там можна взяти. Але це далеко не об’єктивна відзнака якості.

Розкажіть про плани. Коли і де найближчі виступи, коли нові пісні, як проводитимете літо?

Випуск дебютного альбому – раз. Концертна діяльність в його підтримку – два. Будуть можливості – тоді ще нові записи та відео. Можливо, ще встигнемо трошки відпочити:)

Кілька слів читачам, і порадьте, які пісні треба послухати, аби склалося найоб’єктивніше представлення про творчість PrimeTime?

Найоб’єктивніше представлення про нашу творчість? Для того треба прослухати напевно Все. Пісні дуже різні, хоча Кожен все одно складає якесь своє враження. Ми не проти, ми не претендуємо на універсальність. Тільки на якість, індивідуальність.

Слухайте ту музику, яка Вам до вподоби. Складайте власну думку, тільки не нав’язуйте нікому. Просто радійте тому, що в вас є це Своє.

І будьте щасливі в першу чергу! До зустрічі на концертах!:)

http://primetime-band.com/

Дмитрий Войналович
© www.rock.kiev.ua
датировано: 05.06.2012
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

Lactarius | 06.06.12 21:41:38 | #

А мене чесно дістало.
Дістало те, що групи кажуть, що не орієнтуються на когось.
Дістало те,що срані "критики" говорять про "вторяки", плагіати і т.д.


І бля заберіть капс з заголовка.

VolodymyrGalan | 07.06.12 00:12:12 | #

А як тобі заява "треба послухати ВСЕ, щоб вшарити, хто ми такі"?

Matvik | 07.06.12 02:32:45 | #

Ну чувак, якшо хтось грає подібне на щось, це не значить, що орієнтується, просто воно підсвідомо так виходить. ВЗагалі, я теж не розумію, для чого на когось орієнтуватись, якщо можна зробити шось своє

ForSale | 07.06.12 09:49:11 | #

Что можно сделать свое в попсе?

UniT | 07.06.12 11:11:43 | #

макіяж?

AlexUnder | 06.06.12 22:58:28 | #

от чесно, дістала ця група, тільки про неї тут і постять. нічого цікавого в ній немає, незнаю про шо вони говорять публіці, вони шо якийсь свій стиль вигадали? тьфу

AlexUnder | 06.06.12 22:58:56 | #

пафосу більше ніж самої музики.

ForSale | 06.06.12 23:22:57 | #

Кто это вообще такие? Почему про группу, которую я нигде не слышал и про которую никто не говорит столько шума?

ForSale | 06.06.12 23:39:23 | #

Судя по пене, они должны прям стадионы собирать

webster | 06.06.12 23:52:36 | #

кожна велика група в свій час на когось орієнтувалась, тому такі заяви звучать як мінімум не щиро.

ForSale | 06.06.12 23:53:48 | #

Але жоден з нас не може уявити такого рок-матеріалу українською мовою, який би звучав на «світовому» рівні, коли музика і слова поєднані гармонійно, звучать настільки круто, щоб вдало «сприймалися» будь-яким жителем будь-якої країни.
Извините, но полная херня. Звучать на уровне можно и со своим родным языком. Это уж если вы не можете с ним совладать, а только косите под западную попсу еще не значит, что так должно быть. Те же Гайдамаки имели признание в Европе и при этом пели на украинском. Хотя если ориентация - пупковая попсня под евро-асашаевское музТВ..

webster | 07.06.12 00:34:07 | #

+

webster | 11.06.12 21:28:01 | #

і все таки
Я пишаюся тим що я німець, але рок потрібно виконувати тільки англійською мовою.(Клаус Майне)

mezkerei | 06.06.12 23:57:35 | #

потейто гонна потейт

Лисий | 07.06.12 01:54:56 | #

абляяяяяяя, верніть плюси)

CoCA coLLа | 09.06.12 22:42:22 | #

++++++

ForSale | 07.06.12 00:00:31 | #

Тем более, что не язык делает популярность, а маркетинг, пиар, в конце-концов сам материал.

Matvik | 07.06.12 02:34:19 | #

Угу, назви но мені групу світового рівня і мегапопулярну, яка не співає англійською. Крім Рамштайна, звісно, вони унікальні. Всі групи першого ешелону - англомовні, бо рок - англосаксонська культура

ForSale | 07.06.12 09:48:26 | #

Тогда уж смотря про какую популярность. Истоки рока - негритянская культура.

Matvik | 07.06.12 14:12:14 | #

ВИтоки, то одне, а рок - інше. То ти так і не назвав. Рівня Рамштайна і вище, якшо на то пішло

ForSale | 07.06.12 14:39:18 | #

Мегопопулярную я не назову, а вот просто популярною в пределах западной и центральной Европы могу. Die Puhdus, Korpiklaani, Falconer, Edda Muvek. При этом я все ровно считаю, что популярной можно сделать кого угодно независимо от языка. Другое дело, что это будет стоить дороже.

Hippie | 07.06.12 14:50:22 | #

а назви мені англомовний гурт рівня Рамштайна і вище родом з України чи РФ. У нас же валом англомовних гуртів, заснованих шо в районі 2000-го, шо пізніше чи раніше. Мені навіть і якийсь французьський чи італійський гурт не приходить на думку, та й німецький.

ForSale | 07.06.12 14:57:25 | #

+1.
Рамштайн выиграли на харизме, простоте, доступности и необычности. Их музыка примитивна как двери, их тексты не далеко шагают от композиций. Но в этой примитивности, что не является чем-то плохим в принципе, они нашли себя, раскрыли свой потенциал. Ну и, разумеется, скандальный имидж. А вообще, понятие уровня очень относительно. Их уровень - это популярность, фирменное звучание. Но есть куда более глубокие уровни, далеко не всегда оцениваемые толпой. Хотя, это уже пойдет психология. А разговор здесь про шоу-бизнесс.

brutal_gore | 07.06.12 15:37:20 | #

таких групп как рамштайн на самом деле в германии валом.и в частности отцы с которых драли рамштайн все что можна.
группы плана Die krupps , Megaherz, OOMPH, Janus итд. просто рамштайн попали в то время и в то место. так же как и мерлин менсон они тупо приглянулись Тренту Резнору, ибо еслиб не он - хуй бы они вылезли дальше германии.

ForSale | 07.06.12 15:52:35 | #

Я плохо ориентируюсь в индастриале. Вполне может быть. Хотя, опять же, все компоненты на месте: харизма - есть, простота и доступность - валом, незамысловатость рубилова - в наличии, танцевальный ритм - и тут нашли любителей. Я считаю их с высоким популярным уровнем, но не музыкальном.

brutal_gore | 07.06.12 16:42:24 | #

они в целом не индастриал а НДХ (неу дейтч хертц). индустриальщиками в начале были как раз их учителя - Die krupps
но да я не спорю - у рамштайн все на месте и харизма и напор и шоу. просто важно еще и оказатся в том месте и в то время.если б не Трент Резнор который просунул их Линчу саундтреком - была б еще на НДХ команда.

VolodymyrGalan | 07.06.12 00:13:49 | #

Коротше, то якась стандартна, шаблонна стаття.Так кожен гурт може казати.Кожен гурт, який думає, що залетів високо.

Land | 07.06.12 16:56:08 | #

ну ваще они так нормально щас держатся, вроде

Лисий | 07.06.12 01:58:37 | #

-"але ми навмисне не орієнтуємось ні на кого"
-бат дед

ACKET | 07.06.12 14:15:36 | #

шо ти там казав про плюси?))))

даВІНЧІ | 07.06.12 14:21:49 | #

відповіді на запитання такі шаблонні)

GIBSON | 07.06.12 15:22:07 | #

Прім ТІМ могльі бы рекламировать сардельки, сдобные булки и куриные мозги,жидкий смалец в целофановом кульке!!!!!!!! -ПРІМ ТІМ ето товар которий можно догадаться, чем заслужил такое внимание,

slavko stimac | 07.06.12 16:10:41 | #

Prime Time: "Ми орієнтуємось на саундтреки до "Американського пирога"

DiSPiRiT | 07.06.12 17:44:00 | #

ахахаха
+100500

GENiK | 08.06.12 17:48:47 | #

Nymth | 08.06.12 00:57:16 | #

мммм,такі біцепси - можна закохатись

UniT | 09.06.12 09:49:37 | #

в біцепси? О_о

AlexUnder | 09.06.12 10:09:07 | #

відірви руку Шелесту, повісь на стіну і фапай днями.

UniT | 09.06.12 11:50:25 | #

шлікай*

Nymth | 12.06.12 01:20:15 | #

так вони спеціально повсідались в позі плейбоя! І як тут не помітити таких мужніх форм тіла, і цих татух. Мммм, ну просто мальчіки

punker | 08.06.12 21:09:19 | #

ну вы ебланы, читать не умеете? как раз в Ответах музыкантов пафоса ноль, пафос в шапке статьи про СВЫЙ стыль.
нормас интервьюха и похуй шаблоны/хуйоны.
прайм тайм таки ДОБИЛИСЬ и это круто не смотря на то что там попсово

max.inc | 08.06.12 21:15:18 | #

від себе додам, що прайм тайм - абсолютно нормальні чуваки, які нормально себе піарять і при цьому є хорошими музикантами (чого і іншим бажаю).

punker | 08.06.12 23:37:52 | #

та то завість а в ітоге в реале всі одне з одним тусять і вітаюца і пиво пють і тд

slavko stimac | 09.06.12 01:38:53 | #

Женя, то не є заздрість. Поважаю Прайм Тайм, бажаю групі щастя і процвітання. Радію, що їх вибрали розігрівати Лімп Бізквіт. Жарт про саундтреки до "Американського пирога" придумав давно і вже його тут писав колись. Деякі пісні гурту справді нагадують музичне оформлення молодіжних комедій про мастурбацію, випускні вечірки та втрату невинності. Але це ніяким чином не принижує здобутків гурту Прайм Тайм.

сокира | 09.06.12 01:41:53 | #

о, порадь таких комедій, будь ласка!

slavko stimac | 09.06.12 01:43:36 | #

На жаль, ті часи, коли мені було 16 давно минули. Назви фільмів відійшли у небуття, в пам'яті лишається тільки музика.

jabovsky | 11.06.12 13:41:10 | #

а якісь комедіі, щоби весело можна було помастурбувати, порадь будьласка

pablokorner | 11.06.12 13:45:22 | #

а можна хіба НЕвесело масторбувати? з сльозами в глазах?

V_lw | 11.06.12 18:59:09 | #

готика - это боль!

jabovsky | 22.06.12 12:15:34 | #

ну во в кіно вони завжди так конають ніби їм боляче, а вот оргазма зі сміхом ще не бачив)

slavko stimac | 11.06.12 20:57:43 | #

Жабо, ти вже старий кнур, в тебе має бути золота колекція дівіді!

jabovsky | 22.06.12 12:16:53 | #

я поняв, не даш, розумію, у кожного серйозного колекціонера свої профєссіональниє сєкрєти )

slavko stimac | 22.06.12 12:21:36 | #

просто ще не час

GIO | 09.06.12 12:26:09 | #

"Лімп Бізквіт" - Линкин Парк вобще-то)

AlexUnder | 10.06.12 11:30:31 | #

"шо то хуйня, шо ето хуйня…" ©

punker | 10.06.12 15:37:08 | #

линкин парк - хуйня, лимп бизкит - клевіе імхо. но РАТМ все равно ВЫШЕ

ACKET | 11.06.12 10:08:04 | #

ой да ладна, ти ще зараз зі мною про вкусавщіну тут почни.

punker | 11.06.12 11:04:56 | #

хуйруль

Matvik | 11.06.12 13:24:38 | #

Нє, ну РАТМ ясно шо кручє

ACKET | 15.06.12 18:25:08 | #

нам больше неочем говорить.

Matvik | 11.06.12 13:24:27 | #

Я шось їх теж плутаю напастой, назви подібні)

Pooh | 09.06.12 01:40:17 | #

ДОЛБІЛІСЬ!

punker | 10.06.12 15:38:08 | #

ххх: Вот росомахе классно, может бухать постоянно, курить, ширяться, трахаться без презервативов, и его ничего не убьет.
ууу: А тебе что будет если ты будешь трахаться без презерватива? О_о
ххх: ну всмысле на него не подействует спид, сифилис.
ууу: Его убьют алименты))

Andry House | 09.06.12 15:44:23 | #

в одній з пісень є вкрадена одна штука з Блінк 182,ващє все чесно

AlexUnder | 10.06.12 11:29:45 | #

ну це вже піздец, всьо подібне одне на одне. нема чого казати шо вкрадене. сам десь там пиздиш зі своїх інді груп і пиздиш шо пацани крадуть. тим більше який їм прикол красти в панків якшо вони грають модерн глем, медерн альтернатіфф і модерн попс

slavko stimac | 10.06.12 13:13:40 | #

ти забув згадати модерн токінґ

ACKET | 22.06.12 12:18:06 | #

ай красава))))

Andry House | 15.06.12 17:45:48 | #

то давай тоді ті хто грають метал крадуть в гранжу,а ті хто інді в пост-панку і бріт попу,ахуєнно буде

AlexUnder | 15.06.12 18:24:18 | #

а давай ти підеш нахуй?

Andry House | 15.06.12 22:09:40 | #

нахуй не йдуть,нахуй посилають,тому посилаю тебе нахуй

oletka | 07.07.12 22:06:08 | #

Думаю на сайті трохи забагато про Прайм тайм.. є набагато прикольніші українські групи, як Stoned Jesus, Seahorse, львівські Polaron. Somali Yaht Club, Dalai Lama і насправді дофіга інших, яких треба шукати і пізнавати… думаю, саме ці групи "не орієнтуються" і здатні реально зацікавити, заангажувати народ своїм звучанням, музикою, взагалі підходом і концепцією.. Звичайно, ніхто з них в принципі не видумав "свого стилю", але вони додають в свої напрямки різних змін…
Всі оці вищезгадані групи (включно з Прайм Тайм) грають на високому, я б сказав рівні, але чомусь про ті, які мабуть були б цікавіші, мало хто згадує… і це сумно, бо майбутнє укр. музики стоїть за ними, їм би давно вже пора було вийти зі свого "андеграунду" і починати свою промоцію. ато вже замахали ті, шо кажуть, шо "в нас нема своєї музики" чи "та попса вже задовбала"… отак-от))

slavko stimac | 07.07.12 22:19:07 | #

дякую, що відкрив для мене гурт Dalai Lama. це чудовий новий гурт, який ніколи не припиняв свого існування.

oletka | 07.07.12 22:20:51 | #

наздоровля))

Matvik | 07.07.12 22:41:39 | #

При всій повазі, в Далай Лами та інших ніколи не було такого професійного підходу до справи, хоча музон хороший сам по собі.

oletka | 07.07.12 22:48:02 | #

по моєму, в Sehorse і Stoned Jesus зовсім навіть підхід серйозний ітд.. про останніх дуже позитивно відзиваються закордонні критики, особливо про останній альбом..

Matvik | 07.07.12 23:23:49 | #

Дай ссилку, послухаєм)) ПРосто я сумніваюсь, що вони всі так працюють і вкладаються в то, як Прайм Тайм

mezkerei | 08.07.12 10:58:23 | #

стоунд джізус працюють не менше, в них атлічне турне якраз було по всій європі, де таке музло ацко катірують. кліп + альбом, просто в них аудиторія інша, вони не попруться на м1, не поїдуть розігрівати когось з мтвішних зірок. це ж блін панятно=) нашо це писати хто скіки працює

Matvik | 08.07.12 14:16:51 | #

Ок, сперечатись не буду. Ну, зато вони не зі Львова

ACKET | 08.07.12 14:28:56 | #

ну та)) бути не зі львова це великий плюс

Matvik | 08.07.12 14:47:41 | #

Але
"Он сукин сын, но он наш сукин сын!"

MiM | 08.07.12 10:12:54 | #

чувак і шо? он Xi ELEMENT оцінили критики закордонні! всім до вподоби, але я не маю часу зара тим займатись і все процес став, Прайм Тайм на відміну від тобою перечислених світьтяться зара всюду… де не глянь вони там є… я не кажу що прайм тайм краща музика чи ще щось такого роду, я кажу про підхід до розкрутки! тому і говорять про прайм тайм а не про Sehorse і Stoned Jesus

Miklos | 08.07.12 10:26:31 | #

кинь будь-ласка лінки на рецензії "критики закордонні", було б дуже цікаво почитати. а то гугл "партизанить". наперед вдячний!

MiM | 08.07.12 19:06:04 | #

тотоже партизанить! коли виклав ті треки, орієнтовно рік назад через твіттер найшлись 2 сайти де представили ці треки і трішки написали атсібятіни. нажаль зара не знаю де шукати і прінтскріни для архіва не зберіг :(
цей резільтат можливий якщо розкинути де тільки можна інфу. он онатра наприклад! не одноразово зустрічав на американських сайтах з хорошою офінкою! але взяли і розбиглись, в ліпших традиціях лвова :)

V_lw | 09.07.12 12:32:17 | #

онатра розбіглась?

Mr_Snake | 09.07.12 15:51:58 | #

розбИглась ))

Mr_Snake | 09.07.12 15:52:23 | #

наш розбИг ти трошки некоректно сприйняв, це не зовсім розпад

MiM | 09.07.12 16:18:13 | #

тада ! всі так думають, а в результаті все заглухає

Mr_Snake | 09.07.12 16:28:58 | #

ти думаєш у нас проблеми з пошуком нового драмера/вільним часом/наянвістю ентузіазму? "как бы не так" ))))

MiM | 09.07.12 16:44:05 | #

тобто ви просто вирішили змінити барабанщика?

Mr_Snake | 09.07.12 16:57:49 | #

якшо дивитись просто на результат, то шось схоже на те, шо ти сказав (тільки разом з тим і ім"я інше і інет-ресурси, бо все це діло належить Марті), але це не було метою змін, воно так якось само склалось

MiM | 09.07.12 17:05:12 | #

коротше кажучи дЄбрі!

ACKET | 09.07.12 17:24:33 | #

злий змєйка)))

Mr_Snake | 09.07.12 18:02:59 | #

чо злий?)

Bestia | 10.07.12 01:02:15 | #

Марта - це ідейний "вдохновитель" групи Онатра, такий собі мотор, який пре до кінця і всіх за собою підганяє… я завжди дивувалась впертості і цілеспрямованості Марти
ше пам"ятаю, як була перерва в роботі групи, то Марта виношувала ідеї, як би то її відновити … ну і вона одна з засновників групи, якщо не помиляюсь…
на мою думку, заслуга Марти - величезна (це моя така думка, збоку)

Bestia | 10.07.12 01:05:24 | #

всім би такого ентузіазму, як в Марти, реально…

Mr_Snake | 10.07.12 02:00:24 | #

не буду міняти твою думку (хоча в деякому невеличкому плані з якогось боку вона й вірна), але конкретно В ОНАТРІ Марта й лишається, просто наразі сама і ТЕПЕР це вже ЇЇ гурт

Land | 10.07.12 08:48:30 | #

o_O ого, а чо так ?
когда это вы так разошлись в творчестве ?

ACKET | 10.07.12 10:19:58 | #

тобто як, так, як я розумію, вона сама йде з групи забираючи наслєдство, а всі інші люди якби лишаються грати разом далі?

mezkerei | 10.07.12 10:24:12 | #

не офтопьте так жорстко. напишіть окрему статтю про ситуацію з онатрою шоп стало ясно людям

ACKET | 10.07.12 11:02:14 | #

ну мааааааааааам

Mr_Snake | 10.07.12 12:03:01 | #

нахера? то цікаво двом-трьом людям))))

Мать Твою Тереза | 10.07.12 12:13:48 | #

не, может побольше наберется

Mr_Snake | 10.07.12 12:03:51 | #

нє, я просто вирішив піти, а вокаліст із басістом пішли за компанію, шота тіпа того)

ACKET | 10.07.12 12:06:29 | #

вокаліст? там же дівчинка співала вродє?

Mr_Snake | 10.07.12 12:07:32 | #

ну… та дівчинка, я просто так сказав, водія жіночого роду теж називають водієм, а не водійкою, правда?))

MiM | 10.07.12 12:14:21 | #

зара сокира все пояснить про родові відмінювання!

Greys | 10.07.12 12:22:29 | #

вокалиня

ACKET | 10.07.12 12:26:32 | #

сергій фаріон?

Greys | 10.07.12 12:31:15 | #

сергій жванєцкій

ACKET | 10.07.12 13:00:26 | #

сЭр гей

Greys | 10.07.12 10:06:38 | #

трохи помоєму дибільно "думку зі сторони" адресувати людині яка всьо знає про цю ситуацію лучше за будь-кого

Mr_Snake | 10.07.12 12:12:49 | #

та я так бачу, шо тут не тільки за ЦЮ ситуацію, а взагалі за групу вцілому))))

Greys | 10.07.12 12:22:45 | #

ну мєжду прочім да

Bestia | 10.07.12 14:36:11 | #

кожна думка є суб"єктивною, і найкраще вивчити ситуацію можна тільки врахувавши різні точки зору і різні погляди

Greys | 10.07.12 14:46:50 | #

звичайно

Mr_Snake | 10.07.12 14:48:49 | #

ну вивчай

Bestia | 10.07.12 15:02:55 | #

сорі, не маю часу… :smile

можу сказати одне: шкода, що така хороша група розлетілась…з такими хорошими піснями… я б на вашому місці помирилась
але то вам рішати, не мені

Mr_Snake | 10.07.12 15:13:19 | #

я тобі вже вконтакті під твоїм коментом написав, напишу і тут - ми не сварились, всмислі якшо говорив саме про факт розпаду

Bestia | 15.07.12 21:42:41 | #

доречі, а хто був автором текстів в Онатрі?

Mr_Snake | 15.07.12 21:44:11 | #

їх у нас було аж четверо) Марта одна з них, решта лишились з нами

Bestia | 15.07.12 21:56:03 | #

прикольно) особливо ті, що по англійськи…

Mr_Snake | 15.07.12 22:16:02 | #

Наталь, ну хватить невміло тролити, забий ти на то і краще своїм займись

Bestia | 15.07.12 23:20:07 | #

"Наталь, ну отне піднімай ти незручних тем, я то тебе зараз укушу…шшшшшш":))))

Mr_Snake | 15.07.12 23:25:30 | #

чяво? О__О

Greys | 15.07.12 23:26:12 | #

Наталя тобі колись казала шо ти скользкій як снейк десь на форумі.

Всєгда Ваш,
архіваріус

Mr_Snake | 15.07.12 23:29:13 | #

ну от якого фіга ти сама нариваєшся на хамство? ти ж доросла і розумна дівчина, яка має розуміти, шо лізти не в свої справи це некультурно та нерозумно, чи може ти думаєш шо ми в своїх стосунках з Мартою без тебе не можем розібратись?

Bestia | 15.07.12 23:52:22 | #

взагалі то, цю дискусію починала не я, почалось все з комента Міма, на який ти залюбки відповів, і не один раз…
не треба було всіх тут вводити в курс справ (хто у вас вирішив піти першим з групи і т.д, хто за шо відповідав в групі)
і не було б до тебе жодних зустрічних коментів

Mr_Snake | 15.07.12 23:55:00 | #

в силу неадекватності твоїх претензій я відмовляюсь від продовження дискусії) я б радив наступних своїх співрозмовників завжди попереджати про те, що пояснити тобі що-небудь нереально, якшо ти вже собі наперед шось придумала))

ACKET | 15.07.12 23:55:51 | #

дєцкій сад тут у вас)))

Mr_Snake | 15.07.12 23:57:50 | #

я надіявся до останнього! чесно)

ACKET | 15.07.12 23:58:56 | #

імпоссібл містер карабасов)))

Bestia | 15.07.12 23:59:42 | #

ну даєш, Снейк…

Bestia | 16.07.12 00:07:49 | #

нереально щось пояснити тоді, коли нема вагомих аргументів

Greys | 16.07.12 11:07:25 | #

про шо аргументів ? вапщє непанятно шо ти намагаєшся даже сказати тими всіма камєнтами.

Селянка зі Львова | 16.07.12 12:03:01 | #

забийте болт, йолкі палкі. Яка тепер різниця? Ми зі снейком все обговорили. Все гуд

Mr_Snake | 15.07.12 23:48:18 | #

якщо твою допитливу натуру це заспокоїть - ми не сварились, все ок, всі спірні питання вирішені без жодного конфлікту, все совісно та чесно, відносно англійської мови - дуже вдячний Марті що вона займалась перекладом і що вона дозволила нам їх використовувати у вже існуючих піснях, на щастя для нас, у Львові десь близько міліона людей і з них точно хтось та й зможе нам з цим помогти в разі неосяження цієї функції самим… це ж чудово, неправда ж?

Bestia | 16.07.12 00:19:29 | #

також не маю бажання все це обговорювати.

бажаю вам успіхів у вашій групі, і щоб у ваших стосунках все було завжди по-людськи!

Селянка зі Львова | 16.07.12 01:51:26 | #

Ми не сварились. Ми просто побились

Mr_Snake | 16.07.12 02:04:10 | #

ну я не про то)))

MiM | 16.07.12 09:46:20 | #

сорЄ прочитав "Ми просто полюбились" :)

Mr_Snake | 16.07.12 12:17:55 | #

ну ти рамантік

Mr_Snake | 15.07.12 23:51:18 | #

ше якісь питання?

GIO | 15.07.12 23:58:03 | #

PacyuchinA | 16.07.12 01:53:22 | #

Я з тої вєткі статті взагалі ахуєл. У вас шо привату нема друзі нахуй ці всі нюанси комусь?

Dude | 15.07.12 23:28:39 | #

Мдя, щось невесела доля спіткає львівські групи цього напрямку. Тільки щось починає виходити- і на, розвалюються))

Mr_Snake | 15.07.12 23:29:37 | #

тут не розвал, тут інше

Dude | 15.07.12 23:30:54 | #

всюди інше, а результат один)

Greys | 15.07.12 23:12:27 | #

а ше ліпше іди з Мартою грай)

ACKET | 15.07.12 23:19:41 | #

гьорлс бенд))

oletka | 08.07.12 11:03:58 | #

ну, та.. про розкрутку - згідний.. але реально шкода, шо про такі групи мало хто знає..

WatchOut! | 16.07.12 02:56:23 | #

то можна говорить разное, но ребята - уровень безспорно, а там - не прет не слушайте, я не слушаю припустим) но ребята все-равно - уровень и с етим не поспоришь, в етом молодці!