29 січня, м. Київ, Zack Kouns (USA /experimental, folk)

| 1 | Розділ: Події | 26 грудня 2011 23:14

Наслідки активного стилю життя / The Consequences of a Dynamic Lifestyle



Експериментальні музиканти Зак Кунс (США) і Alpha Strategy Рорі Гінчея (Канада) виступлять у 30 європейських країнах за 40 днів у рамках тур-проекту під назвою «Наслідки активного стилю життя». Це третій європейський спільний тур двох виконавців за останніх чотири роки. Серія концертів наживо запланована на січень та лютий 2012 р., тобто, відбудуться вони слідом за музичними релізами, Muck (Ownness) від Alpha Strategy, та The Concealed History of the Coming Races Кунса.

29 січня у "Дивані" (пл. Бесарабська, 2)
Початок о 19.30

Вхід: 50 грн.
власникам AZH CARD - 30 грн.

Подія вк http://vkontakte.ru/event31983644
Подія в ласт.фм http://www.last.fm/event/3099842+The+Consequences+of+a+Dynamic+Lifestyle


Alpha Strategy:
«Якщо вже існує фрік-фолк дрон, то вони його представники». Польське видання Plac de Filad
Основа пісень Alpha Strategy формується завдяки грі Гінчея на вінтажних синтезаторах, все ж інше народжується з опісля оброблених звуків резонуючих склянок для вина, семпли природного походження, записані в «польових умвах», казу, голосів і саморобних схем для генерації постукувань та інтонацій.

Zack Kouns:
Зак Кунс творить те, що сам називає дез-джаз, сучасна літургійна/алхімічна музика. Він співає тенором і використовує альтовий саксофон, фісгармонію, електронні інструменти, дудук, скрипку, голос та багато іншого. Зважаючи на таке різноманіття інструментів, у творенні кожного окремого треку використовується лише кілька з них, а тому по своєму стилю музика Кунса дуже різноманітна.
Численні езотеричні теми, в основному релігійні, міфологічні, стародавня історія та романтична філософія, проявляються самі по собі у розмаїтті його творчих результатів.Без сумніву, один з тих індивідів, які багато працюють, глибоко осягаючи зміст, у сфері сучасного аутсайдерського мистецтва, Зак Кунс виконує роль лідера гурту, виконавця, автора, візуального митця, дослідника, жартівника і композитора.

Скачати і послухати:
http://www.archive.org/details/ca290_zk
http://www.archive.org/details/ca418_zk


Організатор - AZH PROMO
www.azh.com.ua/promo
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

сокира | 27.12.11 02:28:24 | #

інцірєстно.