Конкурс гітаристів

| 1 | Розділ: Події | 18 березня 2011 14:37

Стартував конкурс гітаристів ім. В. Молоткова

Конкурс є відкритим, а участь у ньому - безкоштовна.

Конкурс проходить за підтримки магазину MAG store и проводиться у двох жанрах: джаз і рок (включаючи їх споріднені напрями). Вікові категорії учасників: 15-22 роки і 23-30 років.

Відбір учасників відбувається до 31 березня.

Всім, бажаючим взяти участь у першому турі конкурсу, необхідно на електронну адресу st508@ukr.net вислати:

- заявку на участь у конкурсі (
+Спойлер
http://concertk.com.ua/docs/form1_rus.doc
);

- запис трьох різнохарактерних творів у виконанні конкурсанта - загальною тривалістю не більше 20 хвилин (для першого етапу - конкурсного відбору фонограм).

Записи надсилати з обов'язковим зазначенням прізвища конкурсанта - виконавця.

Конкурс учасників у першій віковій категорії (15-22 року) відбудеться 7 квітня, а в другій віковій категорії (23-30 років) - 9 квітня. Заключний гала-концерт переможців та гостей пройде 9 квітня.

До складу журі конкурсу входять Ігор Бойко (Росія), Енвер Ізмайлов (Україна), Джорджіо Кробу (Італія), Олексій Крупський (Німеччина), Петро Маркман (Україна), Олександр Могилевський (Україна), Серго Чантурія (України).

За перше, друге і третє місце кожного жанру, в кожній категорії - присуджуються Дипломи лауреатів 1, 2 і 3 ступеня, вручаються цінні призи.

В якості заохочення буде заснована спеціальна "Премія переможця" - по 5 тис. грн. у кожному жанрі, а також книги В. Молоткова "Аранжування для гітари".

Підтримуйте конкурс і вигравайте суперпризи, в тому числі - електрогітару.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

MusicMan | 25.04.12 13:23:50 | #

взяв 2 місце на цьому конкурсі)