Vanilla Sky: Сподіваємось, львів

Vanilla Sky: Сподіваємось, львів'яни будуть класними!

| 6 | Розділ: Новини | 15 листопада 2010 17:33

16 листопада Львів має всі шанси перетворитися на справжню Мекку для любителів хорошої та якісної поп-панк музики. Меломани, радійте – саме наше місто відвідає італійський гурт Vanilla Sky аби запрезентувати свій новий альбом “Fragile” в рамках свого світового турне. А про свої очікування та приготування до зустрічі з українською публікою у ексклюзивному інтерв'ю для VisitLviv.net розповів вокаліст групи, Вінченцо Маріо Крісті.


Учасники Vanilla Sky: хто вони, чим живуть і що полюбляють?
Вінкс: Ванілла Скай складається з чотирьох учасників: Даніеля Ауторе (вокал, гітара), Вінченцо Маріо Крісті (вокал, гітара), Джакопо Вольпе (барабани, бек-вокал), Антоніо Філіппеллі (бас гітара, бек-вокал). Ми любимо музику і мистецтво загалом, а також щотижня грати у футбол разом з нашими друзями з інших гуртів.

Як так сталось, що ви стали Ванільним небом? Що надихнуло вас на так назву?
Вінкс: Назву придумав Cisco, колишній бас-гітарист, коли у 2002 році ми почали разом грати. Він вважав що “Vanilla” звучить досить кумедно, адже у італійській мові "ванільний" звучить трохи інакше - "vaniglia", а “Sky” (небо) навіює щось романтичне: якщо думати про небо, коли заходить сонце, можна собі уявити дуже милу і ніжну картину. Ніхто з нас не бачив однойменного фільму на той момент.

Ваш новий альбом «FRAGILE» встиг захопити Європу. Чим він відрізняється від
попередніх збірок та які настрої у ньому переважають?

“Fragile” – абсолютно новий шлях творення музики для Ванілла Скай. У 2009 ми з Браяном були змушені шукати нових членів гурту (барабанщика і бас гітариста) і самі записали майже 30 нових пісень у власній студії. Також тексти та теми в цих піснях наближаються до зростаючого покоління, порожнього та мінливого, що стало жертвою сучасних суспільних стереотипів. Ми досі зберегли свою ідентичність і залишаємось альтернативною групою, намагаючись робити те, що вміємо найкраще: бути чесними і справжніми, гвиконуючи свою музику.

Ваша творчість містить чимало каверів на відомі попсові пісні. Ви плануєте і надалі рухатись в цьому напрямку, чи, все ж, переходите виключно на власний матеріал?
Ми завжди грали свою музику, і кавери, які творили раніше, створювались лише щоб приколотися з відомих поп-виконавців і розважити публіку, якій Vanilla Sky не дуже подобалась. Справа в тому, що у момент створення ми не очікували, що "Umbrella" здобуде таку популярність. У будь-якому випадку, за останні кілька років нами створено кілька каверів і на інших виконавців, але ми ніколи насправді не просували їх на Західному ринку. Ми просто вважаємо, що наша музика цілком подобається народу і нам непотрібно грати кавери.

Розкажіть про своє світове турне. Які країни ви вже відвідали та як вас там приймали?
Зараз подорожуємо Росією. Це божевільне та довготривале турне, і ми отримуємо від нього велике задоволення. Наступними країнами стануть Білорусь, Україна, Італія, Японія, Німеччина, Австрія і, вже у наступному році, на нас знову чекають Велика Британія, Нідерланди, Бельгія, Швейцарія, Іспанія, Франція і тоді, сподіваємось, нарешті США. Це буде просто шалений тур, але він як сон, який збувається.

Чому ви погодились лише на один концерт саме у Львові? Вас не запрошували до столиці?

Напевно, єдиним, хто може відповісти на це запитання – це наша агенція в Україні. Вони займались організацією цілого туру і відповідають за такі рішення. Ми, в усякому разі, сподіваємось скоро повернутись і зіграти тут більше концертів.

Чи бували ви в Україні раніше і чого очікуєте від Львова та львівської публіки?

Vanilla Sky виступали у Києві в 2008 і концерт був дивовижний! Ми грали на Майдані Незалежності для публіки з 25 тисяч слухачів! Старі-добрі часи! Сподіваємось, що львів'яни будуть таким ж класними, як і київська публіка.

Дякуємо за ваш час і інтерв’ю!

Нагадаємо, у вівторок, 16 листопада, у КТЗ "Романтик", "Ванілла Скай" виступатимуть у межах фестивалю "Захід". Окрім них, львів'ян тішитимуть вітчизняні улюбленці "От Вінта", "Серцевий напад" та "Мій батько п’є".

Більше інформації про концерт тут

Розмову вела Дана Микитюк
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

xPalyvodax | 16.11.10 18:08:49 | #

не рано, не пізно…

Hatred | 17.11.10 10:32:38 | #

буде цікаво

punker | 17.11.10 10:36:36 | #

150 людей в залі. Було супер класно!

SteelAss | 18.11.10 11:20:58 | #

походу, тепер вони вважають, що льв*яни не надто класні =)

Boogagaga | 17.11.10 10:37:36 | #

я дуже хотіла прийти. але не вийшло. надіюсь їм сподобається в нас.

SenYa | 18.11.10 11:53:10 | #

мда… панк концерт за 150 грн. прикольные времена настали :)