Jet Market і Bedtime For Charlie: Рим завойовує світ панк-роком

Jet Market і Bedtime For Charlie: Рим завойовує світ панк-роком

| 4 | Розділ: Новини | 13 жовтня 2010 1:43

Вже втретє повз наше місто не проскочили римські красавчікі Jet Market і Bedtime For Charlie. Цього разу “СихівТім” зробили для груп невеликий концерт на Погулянці. Щасливі лиця і всіх 70ти присутніх людей, рубілово під сценою і навіть понеділок не заважав прихильникам шикарного панку зустріти італійців гідно. Шоу пройшло на ура.


Втомлені після такого розривного концерту?
Ну, трохи є. (усміхаються)

А завтра знову знову виступ?
Так, Івано-Франківськ. До речі, це далеко?

Десь кіотметрів 200.
Ура! Ми нарешті зможемо поспати. (всі видали звуки радості)) Після того маємо концерт в Словаччині. Мали б виступати ще в Австрії. Але там організтори зіткнулися з проблемою — навіть концерти в репетиційці треба реєстувати для якихось податків. Тому так вийшло, що ми їдемо після Словаччини додому.

А в Японію знову хочете потрапити?
Навіть дуже хочемо. Коли буде новий альбом (напевно, наступного року), постараємось включити і цю країну в наш тур.

Скільки концертів маєте в цьому турі?
Одинадцять. Може трохи забагато, але минулого року ще важче - коли мали ще більше концертів в Україні, Росії, Білорусі… - тоді в нас було 17 концертів в турі. Тоді випав ще й конкретний сніг, ми захворіли всім складом. На останньому шоу туру ми були вже в такому стані, що зіграли лише шість пісень без вокалу. Алекс справді ледве дихав за барабанами. А зараз все було значно легше і ми мали сили на те, щоб нормально викластись під час виступу.

Що можете сказати про сьогоднішній концерт?
Ми, насправді, вражені. Понеділок - неблагополучний день для всяких вечірок, але було таке відчуття, що сьогодні субота. Через крутий сапорт, гарне шоу.

Що за пригода у вас трапилася з нашими даішниками?
Кожного разу в Україні маємо якісь ситуації з вашим даі, але цього разу були готові до всього. Кожного разу і всю дорогу вони нас зупиняли. Напевно думали, що ми багаті музиканти з-за кордону, налякаємося їх і дамо багато грошей. Але сьогодні, коли нас зупинили, коли ми реально порушили правила руху. В нас був фактично документ, в якому написано, що ми є італійські музиканти, не маємо наркотиків і зброї, і просто хороші хлопці)). Коп сказав, що ми маємо дати йому 500 гравень. Ми запропонували 20. Після довгих торгів дядько розізлився, взяв наш листок і написав для наступного поста даі: “Не зупиняйте їх. Вони грошей вам не дадуть.”

Кожного разу, коли ви приїжджаєте до Львова, ми задамось питанням “нашо вам сюди їхати?”, якшо багато груп просто оминають Україну, а ви в нас вже третій раз.
Хоч і кожного разу маємо якісь трабли — то 16 годин стоїмо на кордоні, то хворими потрапляємо на концерт, але кожного разу про це все забуваємо під час виступів. Бо тут є віддача від публіки. Європу вже не цікавить панк-рок. Переважно на такі концерти приходить по десять людей і все виглядає унило. А у вас люди просто божевільні. Сінгалонги, стейдждайвінги, народ підспівує… це чудово. Наша музика має сенс, коли є віддача від публіки, коли шоу приносить радість.

Jet Market і Bedtime For Charlie розуміються як єдине ціле. Чому так?
Насправді дуже зручно турити, коли на дві групи всього шість людей (двоє з них грають в обох групах). Ми друзі в житті, тому і в турі нам весело. Ми вже як велика сім’я, а коли їдемо кудись окремо, то вже почувємось якось незвично і некомфортно.

Як воно - бути панк-рокзіркою?
(сміються) Насправді, з віком стає все важче бути панком, робити ті речі, які подобаються. Ми музикою явно не заробляємо, ми працюємо над творчістю заради енергетики, турів. Ми маємо сім’ї, всі працюємо. З тої самої роботи часто буває важко відпроситися, щоб поїхати кудись виступати.

До речі, ким ви є в свому звичайному житті?
– Алекс — комерційний директор великої корпорації (підмітив Жовтан — авт.) (сміються)
– Насправді, я працюю на студії звукозапису.
– Я — супермен! (сміються) Cтудент.

___
Помимо того, в групі є ще бармен, технічний асистент “Apple”, ще один супермен… Карочє, шикарна компанія зібралася. І головне, що вони нас люблять і знову хочуть приїхати. Бо приємно, коли на концерті не можливо не усміхатися і зі сцени просто таки валить тепло і енергія. Заради такого варто ходити на концерти.

з групами розмовляли Ляна Мицько і Андрій Жовтан (його подкаст зможете почути незабаром)



почути групи можна тут:
Jet Market (Punk/Hardcore/Grindcore, Рим, Італія)
http://www.jetmarket.it/
http://www.myspace.com/deathmarket

Bedtime For Charlie (Punk/Hardcore/Pop-punk, Рим, Італія)
http://www.myspace.com/bedtime4charlie
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

BURN | 13.10.10 12:03:57 | #

Кльове інтерв"ю, Ляна, як завжди! А про ситуацію з даішниками нашими веселими, ващє разрив))))

Mozart | 13.10.10 12:55:39 | #

Відеоверсія інтерв'ю http://vkontakte.ru/video-10961819_152867005

xPalyvodax | 13.10.10 17:32:11 | #

>Європу вже не цікавить панк-рок

це звучить тааак унило… але підозрюю, що ситуація, насправді, не така сумна, бо з'являються нові групи, а в них - пісні/альбоми/тури..
гарне інтерв'ю.. але якось мало чи що 0_о

ме | 14.10.10 00:33:49 | #

http://vkontakte.ru/album17467367_119088379
фоточкі