Dellamorte Dellamore(фільм жахів, комедія, любовна історія і тд)

| 1 | Розділ: Інше | 6 березня 2010 20:29

я тупо випадково натрапив на фільм на ех.уа. сподобався там опис і скріншоти і я почав дивитись. блюванув від пекельного перекладу ( тих, хто озвучує фільми треба взагалі валити ногами, бо сукаякяненавижуцихублюдків ) і скачав на англійській з піратбаю.
фільм дуже і дуже крутий. у мене було враження, що Мікель Соаві в блендер кинув фільми Даріо Ардженто ( спецефекти робив чувак, який робив свого часу і спецефекти для генія джиаллу ), зловіщих мерців ( головний актор чимось схожий на Кемпбела ), любовно-містичну історію, комедію, всяку готику в дусі як тіма бартона так і всякого готабіллі, вія і ще чорт за що.
я проперся від всього і від сценарію, гри акторів, голоса головного персонажа , від головної героїні, від саундтреку, від зйомки, від гри слів у назві фільму, від всього всього всього, що є в фільмі. тут просто немає слабких місць, всім срочно дивитись. він має сподобатись як і любителям мрячькових комедій, так і умнякових фільмів, бо сценарій і образ головного героя закручений ойойойоой як сильно.


посилання нижче. але раджу дивитись фільм не онлайн і без перекладу. озвучка ( голос головного героя взагалі крут, цей же актор потім озвучував принца чарівного в шреці ) і зйомка тут дуже класні

http://thepiratebay.org/torrent/3379843/Dellamorte_Dellamore
http://www.ex.ua/view/787437?r=2,23775

тут в роліку деякі спойлери:

http://www.youtube.com/watch?v=zoBVNVhuJiU

вопшем пардон за нескладне викладення думок - я під враженням та і ліпше не вмію.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

CoCA coLLа | 07.03.10 09:13:29 | #

качнув недавно казали фільм - бомба)
тре подивитись ввечері)

спс що нагадав