На цьогорічній "Руйнації" у Львові глядачі зможуть побачити популярних російських альтернативщиків "Психею" і легенд українськог

На цьогорічній "Руйнації" у Львові глядачі зможуть побачити популярних російських альтернативщиків "Психею" і легенд українськог

| 2 | Розділ: Новини | 17 лютого 2010 22:01

«Руйнація» - наймасштабніший фестиваль Західної України закритого типу, що проводиться під егідою: «СЛУХАЙ СВОЄ - ОБИРАЙ СВОЄ». За роки його проведення, фест став доброю традицією не тільки для львівської молоді, а і для тих хто приїжджає сюди з усієї України. Кожного року «Руйнацію» відвідує все більша кількість людей, і це не є випадковим. Адже основна мета фестивалю – знищення стереотипів пов'язаних із рутиною, що заполонила наше повсякденне життя. Долаючи систему - відроджуєш себе, і «Руйнація» створена саме для того, щоб допомогти у цьому. Між виконавцями і прихильниками виникає певний діалог; тут нові ідеї, відчуття, прагнення вирватись на волю і знищити тенета, що скували своєю матеріальністю. Обирай своє, слухай найкраще, будь справжнім!
Цього року вже сьома за рахунком "РУЙНАЦІЯ" відбудеться на найбільшому концертному майданчику Львова – в палаці «Україна».
Організатори поставили собі за мету подарувати справжнє свято шанувальникам альтернативної музику: хедлайнером фестивалю буде одна з найбільш популярних команд російської альтернативної сцени ПСИХЕЯ, також на концерті будуть виступати легенди українського панк-року – львівська группа ТОСТЕР.

Окрім цього відвідувачі РУЙНАЦІЇ матимуть змогу почути такі гури, як ТОЛ (Київ), АННА (Львів), Тонкая Красная Нить (Харків), MЭRVA (Київ-Рівне), МегамасС (Київ), 7 Pages Of Silence (Харків).

Сайт фестивалю:

http://ruynaciya.org.ua/

Обговорення на форумі:

http://rock.lviv.ua/?category=7&article=19985
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

punker | 06.03.10 15:27:03 | #

http://www.youtube.com/watch?v=HBmujWZxqE4

pictures | 12.03.10 01:26:04 | #

красиво…надо обязательно пойти))))