Інтервю з Ambivalence або КІБОРГИ ЙДУТЬ...

Інтервю з Ambivalence або КІБОРГИ ЙДУТЬ...

| 64 | Розділ: Інше | 13 листопада 2009 16:14

Здрастуйте дорогі мої… Сьогодні ваш покірний слуга, ваш шановний писака, ваш самородок академік (цебто я) встругнув, поки що, безпрецендентну річ. Увазі читачів, представляю інтервю з культового рок-клубу "Старушка" із ветеранами Львівської death metal сцени - групою Ambivalence. На звязку Армен и Маша:)
Що ж.. пиво куплене, пляшки відкорковані… всі вмостилися зручно і невимушено… тиснемо кнопку REC…


- Сьогодні з вами немає вашого вокаліста. чи ж не цей самий… Не захворів бува часом на знаменитий H1N1, тобто Свинячий грип?
М. - Прикинь… так… захворів, і саме на грип..
А.- Хрюкає:)
- Оу… та ви що… Ну, сподіваюся, нічого серйозного, в майбутньому це піде йому тільки на користь у плані хрюкання (колективний сміх… всі оживляються)

- Ок, наступне питання більш серйозне. Не так давно, в інтернеті, ви виклали для загального огляду три промо треки з вашого майбутнього альбому, котрий має кодову назву Silicone Magic. Виходячи з методу Шерлока Холмса, можна зробити висновок, що ось-ось вже і…?
М.- Так. Ну.. в принципі.. емм.. крайній термін.. плануємо випустити альбом у світ до травня наступного року. Але, звичайно ж, дуже сподіваємося, що альбом вийде набагато раніше :) Над чим активно працюємо на даний момент.


- Ну, сподіваюсь, цього разу не станеться прикрих затримок, як це бувало з попередніми повноформатниками.. Зрештою, Силікон Меджік - доволі оригінальне, нетипове, як для назви альбому. Зазвичай під назвою маскується якась концепція.. Прошу висвітлити цей аспект.
М.- Концепція, безсумнівно, є… Це деякі опуси на тему навязування людині ЗМІ і рекламою зокрема, недосяжних та і пустопорожніх ідеалів, промивання цій самій людині мізків і перетворення її в зомбованого споживача. Всього штучного, неприродного, силіконового, якщо хочете, котре активно впроваджується в наше теперішнє життя і видаєтся за реальне. Отаке кодування мас, навязування стандартів, модифікацій людського тіла.. Через це, люди лягають під ніж, щоб відповідати тому, що вони бачать у телевізорі. Ось вона - ідея Soliconе Magic.

- Трясця, оригінально, схоже на ранні ідеї гурту Death, і це дуже тішить:) На скільки я проінформований, є також доволі цікава обкладинка для майбутнього альбома, де красується тітонька з силіконовими імплантантами. Чи це кінцева версія кавер-арта?
А.- Майже.. я б сказав передфінальна версія, котра дуже навіть непогана;) Звичайно, що будуть деякі зміни, в кращу сторону.

- Чудово. На даний час є доступими три пісні, скільки всього планується бойовиків? Яка тривалість звучання альбома в цілому, і чи збережеться традиція з Україномовною лірикою, як це було у попередніх альбомах?
М.- В альбомі планується 7 речей, загальною тривалістю трохи більше, ніж 30 хвилин, цього, вважаємо, є цілком достатньо (30 + 1 хвилина пр. Армен:)). Щодо Української лірики, куди ж без цього, це уже традиція і невід"ємна частка творчості Ambivalence.

- Як відомо, мастерінг Silicone Magic робився на Beast Studio, з надр кузні якої вийшли такі шедеври як: Mental Demise, Datura, Epicrise, Vulvulator… Солідно, як-не-як. Хто порадив? Чому саме цейт вибір?
М.- Так, наші колеги по music* ці Epicrise і Vulvulator порадили нам зробити мастерінг саме там. Робота студії оптимально підійшла нам за співвідношенням ціна/якість і на сьогодні ми повністю задоволені результатом. Це - найкраще з усього, що було записане нами:)

- З цим зрозуміло… А ось писалися де?
А.- Вдома, у нас.. точніше у мене вдома.
М.- Армен-студіо, і все таке:))))

- Похвально і сміливо.. Наступне питання… Чи ведуться переговори с лейблами з приводу видання? Якщо не секрет, щоб не дай бог не наврочити тьфу тьфу-тьфу, якими?
М.- Ну.. (зберігаючи інтригу) не хочемо поки розголошувати… АЛЕ.. відомі, відомі значки.. Скажемо так.. в якості натяку, з країн близького зарубіжжя хи-хи-хи.

- Скільки було випито пива, схрумкано сухариків, викурено цигарок, порвано гитарних струн і стесано медіаторів у процесі запису?
М.- Ну.. кількість пального, напевно неможливо підрахувати, так само як і кількість порваних струн, усього цього добра було використано достатньо багато!

- Чи була допомога ззовні?(під час запису)
М.- Вірно, була. Деякі гітарні шматки допоміг записати гітарист наших хороших друзів з Іллічовська AWOKEN, допоміг також клавішник GODO, а у вокальних партіях прийняв участь наш екс-вокаліст Роман.

- Ого.. так він же в Штатах на пмж которий год… І?
М.- Ми його телепортували з Пендосії і затягли в студію писати вокали! Ось так.

- Уважно прослідковувавши за вашою творчістю від альбома до альбома і за живими виступами, можна відзначити, що ви стали ніби брутальніші, однак, не відмовилися від соло? Поясніть.. Це такий тип еволюції/деградації? Що буде далі? В грайнд вдаритеся?
М.- Не інакше, як в порнограйнд вдаримося)))) Взаглі, ми і самі, чесно кажучи, не знаємо, що нам захочется грати через півроку. На даний момент нас влаштовує наш теперішній стиль.

- Чи планується, як це зазвичай буває, тур у підримку нового альбома? Може навіть у Європі?)
М.- Тур, звичайно ж, плануємо. Поки що Україною. Щодо поїздити Європою.. тільки ЗА! Але з цим уже набагато складніше, і поки що немає конкретних пропозицій щодо цього.

- Давайте перейдемо тоді до більш мирських речей, якщо не проти.. Група існує ось уже 9 років. Доволі солідний вік для дез метал сцени, ще й в Україні і у Львові.. Як змінилися ваші гм.. музичні пріоритети і смаки за цей час?
М.- Оу… Ну і питаннячко… Коли все починалося… Тоді була, скажемо так, повна розпухла голова від музичних ідей, а зараз майже всі ці ідеї для меня не актуальні взагалі. Музичні смаки і уподобання постійно змінюються, та і весь склад гурту практично теж змінився.

- Чи стали ви серйозніші? В тому числі і в техничному аспекті?
М.- У нас якось так, чим більше техніки, тим менше залишається серйозності, приблино так. А еще у людини, схильної видобувати для себе еее.. уроки з життя, з віком зявляється таке собі почуття гумору)

- Тоді з точки зору циніка.. Ваш погляд на тенденції, котрі існують сьогодні в андерграундній сцені Львова?
М.- Ми залишились самотніми. Нам нудно:( 5 років тому у Львові ще був дез метал, а зараз, нажаль… Те, що на даний момент котіруєтся у Львові - не наша чашка чаю.

- Тобто вас можна по праву вважати динозаврами?
М.- Ну чому ж.. Залишилось декілька команд, однак, вони не грають Death Metal.

- А які погляди на музичні захоплення сучасної підростаючої молоді. Школярики, надивившись Ранеток і сходивши на Руйнації тотально цікавиться "тяжеляком"
М.- Знаєш.. Я від цього всього настільки далека, що це мене навіть не дратує:) Ха..(ось би всім мати такий імунітет пр. Deicider)

- Трохи каверзне запитання. Чи думали про комерціалізацію своєї музики, щоб накосити зеленої капусти швидесенько і, п"ючи пиво відпочивати на лаврах слави, дивлячись на всіх як на уг?
М.- Та краще вже в сексуально-аналье рабство в Німеччину, або.. можна продати нирку Армена на крайняк.. або ж Мишкову) Та зайнятися комерційною проституцією.. нііііі. Краще вже нирку продати, це швидше, і простіше))

- Часто доводилось чути думки людей, котрі колись були причетні до металу " Я з цього виріс.. Це все для дурників, для несерйозних людей і тп.."
М.- (Саркастично) Мається на увазі, що якщо людина перестає цікавитися металом, то вона відходить від справ, від руху? А ось пиячити, курити всяку гидоту і займатися розпустою, це як… ббггггааггааааа. А якщо серйозно, ящо це не її, то це не її і не для неї, це вже її(людини) інтимні проблеми. Нам от подобається те, чим ми займаємося, і відходити ми аж ніяк не збираємось.

- Питання особисто до Маші. Не так давно ти стала мамою. привчаєш дитя до м"ясних колискових?
М.- Малому дуже подобається грайндкор чеської школи. Страшенно любить танцювати під Rubufaso Mukufo і ще Opitz. Що ж до брутала, тут менша цікавість, оскільки там мелодії не такі структуровані, а ось польки дуже навіть подобаються:)

- Ось ви вже люди доволі таки дорослі, всі працюєте. Чи впливає цей фактор на ставлення до музики, на час, котрий для музики виділяється?
А.- Взагалі ніяк не впливає:))
М. - А я працюю з панками, і мені зашибісь з ними. надихає, щоб знав.

- Тобто час і робота не тиснуть?
А.- Ніскілечки.. Мене треба на репетицію? Йди.. Ніхто не притискає.
М.- А у мене на работі шеф слухає "Виноградный День" і "Мясокомбинат имени Путина №1". Так щоч в цьому плані все тіп-топ.

- За останні кілька років до нас в Україну почали їздитися так звані зірки світового рівня. Миного року ось Моторхед приїхали, в цьому Мановар обіцяли.. ну і купа зірок дрібніше.. Як вважаєте, ситуація з метал культурою в Україні покращується?
М.- Це докорінно не вірно! Скоріше навіть навпаки, тільки погіршується… Всі ці організатори, котрі везуть світових зірок, часто-густо абсолютно не розвивають місцеву метал сцену.. Або ж роблять це з такими умовами, що вже б краще нічого не робили… Все менше і менше підримують організатори "Вітчизняного виробника", і це достойно осуду. Ніхто не говорить, що раніше було набагато простіше, та те, що робиться зараз… катастрофа.
І щораз більше використовується практика, що группа часто повинна заплатити організатору за можливість розігріти "зірку", з надією на те, що рано чи пізно таки її помітять. Вважаю це не правильно, так не повинно бути sick! - ***

- Якщо все так у нас погано, який стан справ у іноземних колег?
М.- А не набагато краще, нажаль… Навіть друзі поляки бідкаються, що останнім часом стало важко пробитися хоча б куди небудь на солідне дійство.. Криза, йопт)

- чи були ви закордоном?
М.- Ні, не були.
- Що, навіть у Росії?
М.- Прикінь.. не були..

- Не секрет, що група Ambivalence славиться своєю гостинністю, в тч. до іноземних груп, які у нас виступали. Чим відрізняється іноземний музикант від "вітчизняного", якісь музичні, чисто культурні особливості?
А.- Мовою спілкування. В музичних же справах, напевне, технічними можливостями, як от: інструменти, апарат, можливістю записати свій матеріал більш якісно. У них більше можливостей, більше досвіду запису саме death metal, приблизно так.
М. Одна справа зібрати 1000 євро на запис у нас, а зовсім інша - у них.. Окрім цього, одна справа записати якийсь гівно-рок у дяді Васі, а інша - записати жирний брутальный шматок.

- Ну.. гівно-рок пишеться в Дядюшки Бу, якщо гіперболізувати! (Всі ржуть)

- А от п"ють, напевне ж усі однаково? (вибух сміху)
М.- О так! Особливо в цій спрві виділяються Поляки і Чехи, котрі переплюнули навіть Росіян. Такі справи.. Ці товариші, коли дориваются до алкоголю у нас… то вже вибачте в дрова, точніше в повне г**но!

- З якими групами існує музична дружба за ввесь цей час? Напевне ж є кореші, котрі підтримують у важку хвилину і за яких не соромно розписатися: Ось ці хлопці є варті уваги в Death Metal сцені України.?
М.- Звичайно дружимо, звичайно є.. Datura, Awoken, Epicrise, Castrum, Untitled. З ними ми часто спілкуємося. З-за закордоних - Поляки Esquarial наприклад. Всіх їх можу виділити музично, і Slaughter Brute теж можна додати в список достойних уваги груп. А ще Acephala і Bazooka Band.

- Групи/альбоми, котрі вас вразили? Якщо такі є..
А. - Fleshgod Apocalypse
M.- Origin, Viraemia, Lady GaGa :)

- Напевне я вас затягав вже кількістю питань, пора закругляться.. Настанова від гурту Ambivalence на дорогу всім читачам?
М.- Думати мозком. Головним!:)

Автор: Deicider. 10.11.2009
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

ДЯДЮШКА БУ | 15.11.09 23:03:19 | #

…Сколько понтов о записи сделанной на колькуляторе м сведенной а бутылку водки… Время расставит все по своим местам - вы не продадите и сотни пластинок … Это просто нивому кроме вас не нужно… и аккуратней с выражениями… я вас не цеплял до сего времени…

Deather | 15.11.09 23:14:12 | #

дядя Бу… иди на хуй!!!

Deather | 15.11.09 23:21:51 | #

вЫ НЕ слышали этой записи и вам не судитьт о ее качестве, тем более что вам до сиго далеко… сосите увечистую брутальную письку и учитесь писать а не пиздеть)

ДЯДЮШКА БУ | 15.11.09 23:47:30 | #

… я уже послушал… а ты - хам ,однако…

ДЯДЮШКА БУ | 15.11.09 23:52:00 | #

… особо меня впечатлила песенка " Sintetic Beauty." - своей бездарностью и креативной импотенцией… Если желаете - я напишу подробную рецензию на весь альбом…

Deather | 16.11.09 09:48:53 | #

Нам особо насрать на рецензию человека которій апсолютно не ориентируется в данной стилистике музыки… Рецензии есть на альбом от вполне адекватный и грамотных людей. Так что не напрягайтесь зазря… Пописывайте говно-рок ваш и будьте счастливы

Deather | 16.11.09 09:46:08 | #

Я - хам))) Согласен и не скрываю…

Deather | 16.11.09 09:51:54 | #

А насчет сотни пластинок - то уж поверте, продали уже не одну сотню, и не вам учить нас работать на студии за или с бутылкой водки… Вас тоже никто не цеплял, кстати и не хамил пока вы не отозвались со своим вездесущим - "да все гавно, а вот я…"

ДЯДЮШКА БУ | 16.11.09 10:33:47 | #

"да все гавно, а вот я…" - такого не было и в помине… а оценить вашу "работу" может любой кто слышит невладение инструментом и стремное сведение… при чем здесь жанр?… не пытайтесь показаться исключительными и неповторимыми в своем жанре - лучше репетируйте и попадайте в ноты… в хорошей студии вас бу заставили по сто роаз переиграть ваши пассажи… а насчет дисков - удел ваш - выложить все в инет для 26 - ти поклонников…

Deather | 16.11.09 10:39:48 | #

и я вас люблю…
зарядили позитивом с утра)))
Хорошо вам, у вас на студии одни профики пишутся… нам до них далеко, приходится на "колькуляторе м сведенной а бутылку водки…" писаться…

Deather | 16.11.09 10:43:02 | #

с количеством поклонников вы ошиьблись))) переоценили нас)))
и с дисками погарячились… я во думаю если мы такие бездари, то почему ж нами лейблы интересуются и издают все наши альбомы… прикиньте, их то покупают… вот же ж незадача какая… Наверное потому что мы не говнорок и пишемся не у дяди еБу..

ДЯДЮШКА БУ | 16.11.09 11:01:45 | #

…я не хотел вовсе с вами сраться - вы начали это… но обьективности ради - вы видите (слышите) диссонансы в партиях?… и стремный звук гитар?… не имею привычки спорить по креативу - только когда это режет уши… мне нет дела до ваших поклонников - хотя вы явно преувеличиваете… а то - что интересует лейблы - я знаю не хуже вас - и опять вы выдаете желаемое за действительность… играть уже более девяти лет и так наплевательски относится к своему творчеству - себя не уважать… упоминание известного лейбла -как участника проекта - это антиреклама лейблу… касаемо того - кто у меня пишется - я никому не отказываю … так привык… да и врядли вы знаете - кто у меня пишется и писался… вы правы - много молодых музыкантов … но в отличие от вашего лейбла - я поднимаю их на три ступени выше чем они могут на самом деле… у вас же отношения с лейдлом - как сыграли - так и записали… почувствуйте разницу?

Deather | 16.11.09 11:07:08 | #

спасибо - посмеялся
благо у вас гитары звучат суперово а особенно барабаны)))

ДЯДЮШКА БУ | 16.11.09 11:21:35 | #

… гт\итары - несомненно лучше - вы же не слышали… насчет барабанов - скоро и вы привыкнете .. ваши ведь сильно смахивают на кашу…

Deather | 16.11.09 11:29:34 | #

ДЯДЮШКА БУ | 16.11.09 11:35:17 | #

Deather | 16.11.09 12:51:08 | #

в вашем возрасте предлагать язык это как-то странно

ORTHODOX | 16.11.09 12:12:57 | #

а людина мала справу із записом DM? може назвати певні еталони цього стилю, на які рівнялися при записі?)

Deather | 16.11.09 12:49:08 | #

Зможе… Beatles 68 року))) бля, вот кто чисто играл так это они)))

ДЯДЮШКА БУ | 16.11.09 14:42:33 | #

… я много слушал подобного - вот из последнего Amorphis – The Karelian Isthmus… причем я не слушаю мп-3 а предпочитаю винил… Что касаемо специализации студий под определенный жанр - то это полный бред… гитара записывается на комбике -процессоре-микрофоне - так же как и в других чтилях и жанрах… разница только в манере звукоизвлечения - многое зависит от инструмента… но у меня есть в студии славные американцы… так что студия не при чем… и потом - даже если музыканты хотят свой особый саунд - кто мешает им работать со звуком и присутсятвовать при сведении… что то вы не туда гнете…

Deather | 16.11.09 14:46:46 | #

Amorphis да уж… рядом так рядом

CYKAHAX | 16.11.09 14:49:20 | #

абасцачная дескусея)) Дядя бу, не лезьте туда куда не просят, аморфис)) Лол, диссонансы, владение инструментами) Давайте еще у Шарифова спросите авторитетное мнение)))

CYKAHAX | 16.11.09 14:51:25 | #

БЛядь, аморфис))) Прям в точку, я думал, прозвучит чето типа каннибалов, абортед или даин фитус) А тут блядь Аморфис дезню заиграли.

Deather | 16.11.09 14:57:37 | #

счас Бу им позвонит и они срочно запишут у него брутальный альбом…

CYKAHAX | 16.11.09 15:03:05 | #

Да ты че, какая дезня с бат-рекордс, на этой студии только пластико-акустику пишут

Deather | 16.11.09 15:07:40 | #

на виниле)))

ORTHODOX | 16.11.09 19:05:59 | #

гаразд, дядько(е)БУ, ви мали можливість прослухати альбом "Southern Storm" 2008 року бразильського ВІА "KRISIUN" на вінілі? (http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1020272 максимальна якість, котру знайшов). або ще кілька прикладів чого вам потрібно прослухати (а не Amorphis), аби сказати слово про музику даного гурту: Necrophagist - Epitaph (2004, http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=514461), Decrepit Birth - Diminishing Between Worlds (2008, http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1042973), Fleshless - Hate Is Born (2008, http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1725147)

Miklos | 16.11.09 15:14:04 | #

punker | 16.11.09 14:48:42 | #

Смешно со срача…ребятам риспект. Круто, что выбиваються из нашего ебаного села

ДЯДЮШКА БУ | 16.11.09 15:22:44 | #

… ребята так ничего и не поняли… жаль… просто никогда не были в нормальной студии… все трахаются в калькуляторе…

punker | 16.11.09 15:24:52 | #

да ребятам насрать, бо они на лейбле крутом издадуться…им уже нечего понимать не надо и париться…а вы останетесь при своем мнении. все просто

CYKAHAX | 16.11.09 15:28:46 | #

да не, ребятам итак все понятно, есть такие штуки как диюай и т.д и т.п, и есть такая штука как дез метал, которого вы вроде как не слышали, если возводите попсовых готег думерков в рилейтеды. Хотя да, аморфис времен зе тейлс оф е саузенд лейкс еще как жгли, но это тоже был никак не брутал, и вы наверняка в то время дрочили на русской рочег и представления не имели о другой музыке, как и сейчас не имеете

Deather | 16.11.09 15:29:18 | #

мы не ищем легких путей… может мы любим трахатся в калькуляторе

I4NI | 17.11.09 17:21:51 | #

ага, вже дев"ятий рік вибиваються…

Deather | 17.11.09 23:37:31 | #

да куди з цього болота дінишся…

I4NI | 18.11.09 13:03:22 | #

було б бажання щось змінити

CYKAHAX | 18.11.09 13:12:08 | #

Дада, могли б ехать в киев играть поп-рок. Какая из украинских дез метал групп куда-то выбилась? Флэшгор не всчет, ибо там другой расклад, и нихуя они не выбились.

I4NI | 24.11.09 12:02:04 | #

грати в києві поп-рок - це єдиний спосіб пробитися?

Deather | 30.11.09 17:40:30 | #

один з самих пробивних, іто думаю конкуренція замучить і роздавить)

Miklos | 16.11.09 15:20:32 | #

групі величений ріспект ну і не тільки на альбом, але й на виступи чекаю
а перша полоса форума як завжди зачотна))) де де, а тільки тут можна почитати настільки угарні коменти) майже як інтервю з ВОДами))) тікі чутьчуть

Deather | 17.11.09 23:38:34 | #

Думаю шизоБу першою полосою не закінчить вивертання старческого маразму)))

SelfishBitch | 16.11.09 15:25:19 | #

люблю виступи цієї групи ібо кач)))
группа зачотна, музика драйв ..)) ну шо ше нада…

CYKAHAX | 16.11.09 15:40:15 | #

Дааааааа! Амбиваленс качает!

Deather | 16.11.09 15:41:31 | #

CYKAHAX | 16.11.09 15:42:59 | #

Не завтыкай залить то что я просил))

Deather | 16.11.09 15:43:33 | #

само собой) завтра залью с работы

efim | 17.11.09 11:31:30 | #

Че ты, Дядя Бу вспенился, запись звучит вполне нормально и адекватно стилю. И кстати ничем не хуже чем выложенная на батрекордс запись схожей по стилю группы MAD.
Группе Ambivalence желаю дальнейшего продвижения и поздравляю с записью очередного альбома. Так держать!

Deather | 17.11.09 11:39:25 | #

спасиб)

ДЯДЮШКА БУ | 17.11.09 18:26:15 | #

… Ну во первых не ТЫ а Вы … а во вторых - МАД попадает везде и нет каши в барабанах… Доли сыграны очень четко и нет разнобоя в ритме… Диссонансов между гитрами и басом - также нет… Вокал - не сравнения… Бас гитара очерчена намного телеснее… Да и что тут рассказывать - любой прослушав - увидит где записано на студии а где в калькуляторе…

Deather | 17.11.09 23:33:54 | #

Дядь бу, насчет ты-вы, последите за своим словарным выбросом… это раз, а во вторых, вы просто уже ЗАЕБАЛИ всех. Вы со своей сраной студией и тыканьем людей в калькулятор начинаете преходить границы разумного взрослого человека… У вас с психикой проблем случаем нет?

ДЯДЮШКА БУ | 18.11.09 07:47:13 | #

…это хорошо… может поймете что к чему…

Deather | 18.11.09 08:08:22 | #

Хм. хорошо что с психикой пробемы? Хотя мы итак все поняли, причем давно… Удачно излечится от своей навязчивой мании )))

ДЯДЮШКА БУ | 18.11.09 08:12:44 | #

…и вам того же…

perversion | 18.11.09 15:47:22 | #

дядя, вы больной неадекват, и нам до двубокой жопы ваше некомпетентное мнение) на этом предлагаю завершить срач. удачи!

Doo-Bop | 17.11.09 15:37:50 | #

Ну типа крутая група)Молодцы шо шото делаете!!))Друг кадато был на репе, когда Дима барабанил еще, говорил шо пол репы высидел бо тяжело очень))))Альбом вряд ли куплю/cкачаю, ибо не мое)))))

abnormal | 30.11.09 13:40:38 | #

Знаєте!!! Яка б ви група не була, я судити не збираюсь, молодці шо працюєте і записуєтесь, це дуже добре!!! але як би ви не грали, шо б не робили ви цим форумом схилили шальку терезів не в свою сторону!!! Яка х*й різниця який лейбл вами цікавиться чи як ви записались, ви музиканти, далеко не зірки і не майстри екстра класу, а людину прикрашає скромність. хай ви можливо і вважаєте себе мега-рокерами, але це не так! У вас є свої "прихильники" - респект, але КРИТИКУ, яка б вона не була, чи позитивна чи не негативна треба прийняти і подякувати а не лити гавном у всі сторони. тільки почитавши такі коменти будь до кого, я принципово не скачаю ваш альбом. так не робиться!!! Успіхів.
p.s. Доречі, чим вам не паралель до останньої статті пункера… 9 років і де ви… мастера)))))???

punker | 30.11.09 13:43:53 | #

тут штука в тому шо в БУ не є конструктивна критика а певні фрази. він користується деякими прийомами психологічної атаки діалогу…
якщо ти про мою останню статтю: Львівський Рок `2009 [ессе] то до цих хлопців вона має нічтожне відношення як іще до десятка гуртів в цьому місті.

abnormal | 30.11.09 14:33:44 | #

Знаєш…, має не має але Хто б не критикував… Бу не є оріентиром ні для кого, але він є мудрою людиною (в плані музики)! Так, він е предвзятим до тих хто пишеться не у нього, і чудовим до тих хто в нього записався… Але знову ж таки… круть музикантів не у тому як вони обматюкають свого критика а в їх першочерговій справі - МУЗИЦІ яку вони народжують. і тому я повторю до чого вів: яка б не була критика і від кого б вона не була - це завжди стимул до самовдосконалення(навіть якшо вона не обєктивна) і тому якшо ти крутий - подякуй, підніми високо голову і вперед на сцену завойовувати чужі вуха. А запис це не показник взагалі! хто скільки заплатив - той таке і матиме. Основна круть проявляється на сцені, а якшо за 9 років ти м"яко кажучи "ніде"… то ось що говорить про твою круть!!!А пробитись можна… "если сильно захотеть, можно в космос…" не боги ж ті що пробились, є і більші болота в нашій ненці Україні(я сам не львівський, тому добре це знаю)!!! ЛЬвівському року, "гавно-року" вже давно бракує скромності і благородності. Всі хто купив собі КОРТ за 1000 рублів - вважає себе гітаристом і тому подібне… говорити можна багато а доводити треба на справі а не на словах! Ось що є зерном у грунті, ось звідки все йде!!! Де за останні роки колективи такого рівня як НІАГАРА, АННА, той же Тостер?!??!?!?! ДЕ?!? А ось де - вони на тій фотці яку ти так влучно охарактеризував у тій статті. заєбало писати, але дохуя понту а діла ніхуя нема!!!! Вибачте якшо когось напряг.

punker | 30.11.09 14:38:59 | #

Коли Дядюшка БУ тут з"явився то зразу почався СРАЧ. Дуже громкий і величний.
Читай в архіві:
http://rock.lviv.ua/?category=7&article=10658

В ітоге срача все ж таки люди пішли до нього записуватися.
Палюбому буде всігда більше ніж 2 кінця палки і монетки в цьому світі.

Інше я не коментую. Впадло, бо хорошу комедію дивлюся.

Deather | 30.11.09 17:38:55 | #

"Де за останні роки колективи такого рівня як НІАГАРА, АННА, той же Тостер?!??!?!?! ДЕ?!?" На цьому знання серьйозних львівських команд закінчилось?
Як людина з обмеженим музичним знанням тим більше непопулярних стилів може коментувати якість статті, або робити якісь зауваження.
І скачати навіть якщо б і хотів альбом тобі б не вдалось, оскільки ми не маємо звички викладати власний матеріал на скачування просто так. Це неповага до слухачів і до нас. Свою думку тримай при собі, а конструктивної критики тут ніхто не помітив доречі, це раз, а два, нам апсолютно все одно що на тому ресурсі і як скажуть про нас і яка репутація в нас буде)

perversion | 03.12.09 15:37:37 | #

Ну почему же, есть тут некоторые люди, к чьему мнению я прислушаюсь, потому что они дают дупля, и если будут критиковать, то не по принципу "сам дурак") А чуви, который столь эмоциально комментирует статью, очевидно, просто не в курсе ни трасс, ни фестов, ни каких-либо других полей деятельности группы. Ну шо ж тут поделаиж. Ввиду своей крайней *скромности и благородности* не буду с ним спорить, ога, всем чмоки)))

VictimOfFate | 30.11.09 17:49:30 | #

той хто купив корт за 1000 гривень може грати прикольніше ніж той в кого гібон за 15000

Deather | 30.11.09 21:41:20 | #

Именно)

Vovanello | 18.12.09 20:47:36 | #

Я не прихильник мелодік дезу,наскільки я пам"ятаю,грали ви саме такий.
Оскільки по прочитаному можна зрозуміти,шо музика помінялась,хотілось би зацінити,за одно і якість запису))
Ше цікавить,шо мається на увазі під гівно-роком,оскільки я не Львівський і не орієнтуюсь хто такий дядя бу?))