Into Eternity (Канада) - progressive death

| 1 | Розділ: Музичні релізи | 10 вересня 2009 21:52

Я розумію, що то баян, оскільки ніц свіжого ні за стилем, ні за роками видання останніх дисків і взагалі совість би мав мітал всякий викладати!

…але щось пре останніми днями ця групка. Не розумію до кінця, чому.

Французьке кіно поганим не буває… так само поганою не буває екстремальщина (і не тільки) з Канади. Причому на відміну від Флориди чи Скандинавів тамтешні банди доволі різняться за стилістикою і зовсім не схожі одна на одну. у багатьох з них присутній тою чи іншою мірою еклектизм, і Into Eternity не є винятком.

Звісно, сьогодні не здивуєш нікого мелодік дезом, змішаним з павером та блеком. В Into Eternity є чимало вкраплень іще інакших, але суть трохи в іншому… Кусочки поєднані настільки гармонійно, що не помітно відразу, як блекова атмосфера змінюється на гарний соляк в дусі W.A.S.P. А коли змінюються самі пісні, думаєш, що то переплелись треки різних виконавців, скажімо, Faith no More і Testament.
Чимось особливим також є техніка гри на гітарі, яку використовує фронтмен і засновник групи, вокаліст/гітарист Тім Рот (тільки не той, що відомий актор)… але то вже розмова з іншої галузі…
Словом, думаю, Дрім Театр недарма тягали цю групу з собою в турне…

Прискіпливим критикам не рекомендую слухати, це скорше для тих, хто розуміє, що метал видихся, але іноді хоче щось файне послухати з незнайомого.


Майспейс:
http://www.myspace.com/officialintoeternity

Лінки на кращі альбоми:
http://www.filestube.com/3137ccb16641063903e9/details.html
http://www.megaupload.com/?d=ll184src

на останній диск:
http://rapidshare.com/files/149999327/Into_Eternity-The_Incurable_Tragedy-Promo-2008-AMRC.rar
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

Dude | 11.09.09 17:06:05 | #

Дякі, качає музяка