SOUTH PUNK FEST

SOUTH PUNK FEST

| 3 | Розділ: Інше | 25 березня 2009 18:56

Всім привіт. Нареші закінчилась зима і всі почали думати про свій літній відпочинок. У зв’язку із складної ситуацією в світі і в Україні це стало трохи проблематичнішим: курорти подорожчали, а поїхати закордон - теж не вихід. Але раді повідомити вам, що наступний SOUTH PUNK FEST відбудеться! Крим, Севастополь - два жарких дні на берзі моря. Учасники – популярні групи з України, Росії, Білорусії і інших країн, які грають у стилях ska, punk, rock`n`roll, hardcore, indie. Сотні людей зі всього СНД, спілкування, відпочинок, жива музика – не пропустіть SOUTH PUNK FEST 3!


Дата: 18-19 липня.

Через нестабільність курсу гривні важко наперед говорити про ціну за вхід, але орієнтовно вона залишається такою ж, як і минулого року (~27-30$).

Вже відомі імена перших учасників:
- P.O.Box (ska/punk, France) - http://myspace.com/pobox

- Морэ & Рэльсы (indie, Россия) - http://myspace.com/morelsy

- Doping (hardcore punk, Україна) - http://myspace.com/doping

Окремо хочеться додати, що, незважаючи на багатьох охочих, на даному фестивалі ви не побачите групи КИШ, Мавзолей, АЗЪ, Мутаген і т.д. Організатори нічого не мають проти цих груп, але, на жаль, більшість з їх фанатів – це люди, що не вміють нормально відпочивати і заважають відпочинку інших.
Нагадуємо, що SOUTH PUNK FEST - це комплексний захід, що включає в себе відпочинок на березі моря і відвідування фестивалю, як елементу культурно-розважльної програми.

Офіційний сайт: http://sp-fest.livejournal.com/
Вконтакті: http://vkontakte.ru/club1515739

Інформація про подачу заявок для участі груп у фестивалі: http://vkontakte.ru/board.php?act=t&tid=15192076 (для тих, кого не влаштовують сайти, де треба реєструватись, вивішую окремим постом в жж http://natka-vmiks.livejournal.com/50022.html)

І від себе хочу додати, що один з днів минулорічного фестивалю вівся українською мовою, що не могло не потішити, і на рахунок цього не було ніяких суперечок. Також всі залишились задоволені виступом групи «Doping», які були єдиними представниками заходу України. Досить багато людей при спілкуванні переходили на українську і залюбки допомагали з інформацією, тому враження в мене залишились щонайкращі і цього літа я обов’язково поїду туди ще раз. І тому не гайте часу - подавайте заявки на участь!!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

skailer | 26.03.09 12:04:07 | #

інтересно а Distemper цього року будуть

N@tylka | 26.03.09 12:09:13 | #

мене Морэ & Рэльсы заперли..ура і цього року будуть)

Fetole | 26.03.09 19:00:18 | #

Пріятний, нраіцца…