Rock-Live.TV

| 1 | Розділ: Офтоп | 21 березня 2009 12:03

Rock- Live.TV – це оn-line rock телебачення, проект абсолютно нового формату. Наш канал орієнтований на живі виступи музикантів, саме вони складатимуть 2/3 ефіру. Завдяки Rock-Live.TV музиканти отримують можливість абсолютно безкоштовно розмістити свій відео матеріал у ефірі телеканалу, а рок фанати побачити улюблену музику з цікавого ракурсу і відкрити для себе нові імена. Ми працюємо для музикантів і їх прихильників. Наш формат – жива музика. Цей проект присвячений розвитку справжньої музики, а не популярної культури, що заполонила ефірні канали. Якщо ви не можете більше дивитися на «співучі труси» - дивітеся нас, цей ресурс саме для вас. Якщо ви музикант – ви наш партнер. Знамениті ви чи ні – для нас це не має ніякого значення. Якщо у вас є відеозаписи ваших виступів – надсилайте їх, і у вас є всі шанси потрапити в ефір Rock-Live.TV. Інтернет мовлення не знає меж – вас побачить важ мир!

F.A.Q.:
Як потрапити в ефір Rock- Live.TV?
Це просто, надішліть нам свої відео матеріали
поштою за адресою: 99011, Україна, м. Севастополь
вул. Гоголя, 2, оф. 330
ТОВ "Rock- Live.TV".


Також само не забувайте надсилати супровідну інформацію: назва групи, назва композицій, прес-реліз групи.

У нас є відео, але воно любительське, що нам робити?
Перевага віддається професійній зйомці, з достатньою якістю відео і аудіо ряду. Розміщення любительського відео розглядається редакторами Rock- Live.TV. Якщо ролик задовольнить мінімальним вимогам до якості записаного матеріалу – він потрапляє в ефір. У будь-якому випадку можна спробувати і прислати матеріал.

У нас є і кліп і записи живого виступу, що надсилати?
У ефірі Rock- Live.TV віддається перевага саме записам живих виступів груп. Ви можете надіслати той матеріал який вважаєте необхідними, проте не варто забувати, що часу в ефірі буде приділяється значно більше саме живим концертам.

Яку кількість відео матеріалу можна надіслати?
Якщо ви маєте цілісний запис концерту або виступу, вона повинна бути обов'язково розділена на композиції. Ваш концерт в одному файлі не приймається. Якщо ви прислали більше трьох композицій, то кількість їх показів і ротація в ефірі – прерогативи редакторів Rock- Live.TV.

Юридична інформація:
Rock- Live.TV© і Rock Live Jazz TV© є зареєстрованими марками і охороняється законом про авторське право і іншими нормами. Будь-яке використання текстової, графічної, відео, аудіо інформації і відео-потоку з даного ресурсу можливо тільки при письмової згоді власників Rock- Live.TV© і Rock Live Jazz TV© або їх постачальників.

http://rock-live.tv/
http://forum.rock-live.tv/
http://vkontakte.ru/club5957504
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

Matvik | 21.03.09 14:13:26 | #

Позитивно