Развод в кантакті

| 121 | Розділ: Чіста паржать | 25 лютого 2009 23:28

Ця вся фігня тривала напротязі місяця. Такшо букв вийшло багато. Читати знизу доверху бо то історія переписки з кантакту. За розясненнями до сюжету звертайтесь. Всьо шо цікавить розповім.
Ол райтс резервд (с)





2.08 Петро: Хммм, обов'язково… дякую сонце…
Бувай і не пропадай, пам'ятай про зустріч… цьом… =)

18.12.08 Яринка: Відпускаю :) хай тобі присниться все що забажаєш… спи міцно.

18.12.08 Петро: Дякую… насправді нічого особливого… але мені всеодно приємно, радий що тобі сподобалось… тепер ти мене відпускаєш свого янгола уві сні побачити…? =)
Удалить
18.12.08 Яринка: Вражає… чесно… так красиво і щиро… поетично і романтично… чудово просто!

18.12.08 Петро: Ну гаразд, зазавичай я нікому їх не показую… але для тебе зроблю виняток: ось що я вродив кілька годин тому:
Було це давно
В далекім краю.
Кохання цвіло немов уві сні.
Серце щиміло,
Як зів'яле листя.
Душа боліла як пекло млисте.
Як серцю сказати
Щоб воно не любило.
І цвіт цього кохання
Назавжди забуло.
Та серце не чує
І далі болить.
Воно не розуміє,
Що не можна любить.
Від болю страшного
Душа розрвається
І кохання теє
Ніяк не забувається.
Що йому робити?
Як дальше бути?
Щоб цвіт того кохання
Назавжди забути.

а ось що вродив зовсім недавно, півтори хв тому…:

Відкрий та віддай мені серце своє
Як зробив це я колись тобі
Я ж не скалічити хочу його
І не забрати назавжди
Лише з силою розуму й духу
Тепло своє йому віддати
Не на мить і не на вік
А на скільки схочеш ти
Союз наш не ланцюгами буде скутий
І обов’язків мур не буде стояти
Прошу лише одне –
Покохай ти мене…
Стань вільною зі мною
І полетимо ми обоє…
Туди де вічно заходить сонце
І немає поруч людей…

Я знаю - не майстер я і пишу не дуже давно, та зате від душі… як тобі…?

18.12.08 Яринка: Ооо… то ти ше й вірші пишеш!
Було б шалено приємно якби ти ним поділився зі мною перед сном, будь-ласочка =)
Дуже не хочеться тебе замучувати, але моя дівоча цікавість бере верх :)

18.12.08 Петро: Мммм.. не спокушай мене солоденька пліз…))) Якось розкажу, при зустрічі наприклад…))) А зарас я сам не свій, стомлений, в мене день був важкий, тому напишу віршик і лягаю спатки, чого і тобі раджу, ти ж не хочеш щоб я турбувався за тебе…?

18.12.08 Яринка: Ти вже йдеш? :(
Бо той реферат мені не горить взагалі-то ;)
Може розкажеш про шо ти там думаєш =))

18.12.08 Петро: так, міська(вроді), та мені якось всеодненько, суть і так та сама - програмувати, але менше з тим…)) Гаразд, тоді Ярино, я тобі не перешкоджатиму, ти заклопотаня як я бачу…)) Нехай тобі присниться милий, милий ангел який шептатиме тобі навушко всілякі пестощі про які я зарас думаю (в рамках розумного звичайно)… =)
Не знаю чи в мене завтра буде нет, хочу в сервері дещо поміняти, це може заняти як 15хв так і цілий день, тому не знаю… постараюсь тобі пожзвонити але точно не можу сказати…)) Буть чемна… цьомаю…))

18.12.08 Яринка: настрій добре. вот шукаю реферат про корпускуляцію армадилів в субтропічних просторах. блін, нічого нема… шось я трохи завалила навчання( а шо за олімпіада, міська?

18.12.08 Петро: Норма… ще дихаю… =) От завтра халява першою парою фізра і п'ятою основи програмування(лекція), тому трішки відпочиваю… А так то до олімпіади з програмування (ACM) готуюся яка відбудеться в суботу…))
Як з настроєм…? Не позаважав…?

18.12.08 Яринка: Привітики, та нічо так) взнала шо маю залік з логіки автоматом)) от тепер вчусь на подальші заліки… то просто капець якийсь… коли вже та свобода… а ти як?

17.12.08 Петро: Привіт красуне…) Як день минув…?

17.12.08 Петро: І тобі надобраніч… залишемо всі негаразди у вчорашньому дні, а сьогодні почнемо жити з новою силою і вірою…) цьом, па-па…))

17.12.08 Петро: Гаразд, котику пробач… я погарячкував дарма… я просто весь напружений, болить голова, та ще й проблеми зі здоров'ям, паралельно реферат пишу, тому я просто понервував…
Ти мені не байдужа і я хочу щоб ти це знала на майбутнє, лю тебе…=)
Як гарно що мипорозумілися…) А на твоє питання як можна любити не бачивши людини, я відповім тобі на зустрічі, гаразд красуне…)

17.12.08 Яринка: я вже мушу іти спати, бо завтра рано вставати на пари… до звязку. добраніч

17.12.08 Яринка: мир ;)

17.12.08 Яринка: ми домовлялися зустрітися на цьому тижні. сьогодні тільки вівторок. і для мене чесно кажучи було трохи шоком те шо ти написав. я дійсно попросила вибачення бо мені було шкода через те, але я насправді не можу зрозуміти навіщо ти написав таке… блін, я не можу нормально сказати те шо думаю. я тобі пробачаю і надіюся шо ти теж вибачаєшся не просто "від чемності", а того шо тобі прикро через то.

17.12.08 Петро: Мир…? =)

17.12.08 Петро: Мені була постійно різниця, на те я тебе і хотів побачити що назавжди переконатися в тому що ти існуєш і що мої почуття не даремні… погодся це інтернет і на твому місці може сидіти любий негідник котрому подобається грати авантюри і маніполювати людськими почуттями… ти згідна..? Ти втнула дурницю поступивши тоді зі мною так, я на тебе навіть не образився, та ти попросила вибачення бо відчувала провину, не дарма мабуть, надіюсь це було щиро я тобі пробачив.. Тепер я прошу пробачення в тебе - я погарячкував, не знаючи всьої ситуації до кінця, ти не уявляєш як я хочу щоб ти була реальністю… Пробач ярино…

17.12.08 Яринка: тепер вже є різниця?… сон я чи ні…

17.12.08 Петро: Так, раз на те пішло… Еу що ж, карате я дійсно займався і 9-ть років володію коричневим поясом, і є чемпіоном Львівської області, неодноразово брав участь у всеукраїнських змаганнях… потім я замахнувся на більше і пішов на Європу там отримав серйозну травму грудної клітини через що мені забрали титули чемпіона, я не люблю про це говорити і це знають не багато людей, я спортсмен і люблю спорт, так коли в тебе забирають те над чим ти так довго працював ти просто не хочеш про це нізким говорити, тому лише дехто про це знає…
Гурт в мене німецький томущо батько ударника наш спонсор, гітарист-бас амереканець, а вокал поляк, я ж гітара - українець тому я тоді назвав нашу групу інтернаціональною… з ними я й справді гастролював, а познайомився я з ними позаминулого літа на відпочинку(в одному гуртожитку жили) Палець об струну порізати можна, якщо не правильно зажати мізинцем першу струну при гранні соло(що я тоді і зробив)…
Я тобі не брехав, а ти мені й справді подобалась, я навіть відчував щось більше до тебе, та як тільки тобі про це сказав ти вирішила позбавитись мене таким лицемірним способом, ТАК, ти вибачилась і я здивувався, так, я сказав що нічого і що я на тебе зла не тримаю - так і є Ярино, а те що ти дурна блондинка я такого ніколи не казав, хто-хто а ти розумна дівчина… Вибач і ти мене якщо чимось образив, чи не те сказав, за українську також вибач, швидко пишу і не завжди звертаю увагу як… Гадаю це все велике не порозуміння і нерви перед сесією…
Так, можливо я погарячкував, гаразд, прошу пробачення, якщо чесно я ще не оговтався після того як ти зі мною поступила, в мене справді були, зрештою і є сильні почуття до тебе, та ти просто здаєшся мені не реальною, ти не приходиш на зустрічі і завжди знаходиш чому… якби я тебе хоч раз бачив то не смів тобі таке казати, а так… я не знаю що і думати… Скажи, на милість господню - ти і справді існуєш, чи це лише приємний сон…?

17.12.08 Яринка: не думаю шо обманювати дівчат гарно. спочатку я тобі вірила, але коли перечитала нашу переписку то побачила шо багато в чому твої розповіді як про твоє карате, так і про твою гітару дуже не співпадають. я думала шо ти вже з ними гастролював по німеччині, а не познайомався в німеччині, ти ж сам казав… перед тим ти казав шо гурт інтернаціональний, а тепер він вже німецький - за твоїми словами в ньому тільки 1\3 німці.невже так важко казати правду.. ти думаєш шо я дурна блондинка? я теж маю розум і теж можу все проаналізувати і подумати головою… як можна рорізати палець об струну? як ти міг мені казати шо ти до мене щось маєш і ніразу не бачивши мене? думаєш я наївна дура? такі в мене думки були коли я тоді зробила це з трояндою, але пізніше я подумала "а може я помилялася".. я тобі написала, вибачилася, ти сказав що все нормально… але я бачу шо я не помилялася. запамятай шо брехня завжди вилазить і ніколи не обманюй дівчат. бо це найгірше що ти можеш зробити.
П.С. візьми собі репетитора з укр. мови, повчися грамоти

17.12.08 Петро: Ти що зовсім з глузду з'їхала, в мене тут за стіною батьки сплять, а я тут грати зарас буду…? Ні, дівчино, тим більше ми не бачились… І взагалі я всьо знаю і про всьо здогадуюсь… не тримай мене за дурня, гаразд…? БУВАЙ і не пиши мені більше, ти мала більш ніж достатньо шансів прийти на зустріч але завжди знаходила причину чому б не прийти, я б тобі зіграв, мені це не проблема, мої однокласники і досі думають що я нічого не вмію на гітарі грати та вони і половони не знають того що зі мною пов'язано, я справді граю у німецькому гірті, з якими познайомився на відпочинку в Німеччині і їх чекає справжній успіх у цьому, але зарас ми розійшлись через навчання, нещодавно записав свій альбом з друзями у Києві в стилі Instrumental Rock і він мені подобається, і я не зважатиму ні начию думку що до нього, я вклав багато зусиль, старань і грошей в нього, хто що думає, мене це не цікавить, я можу і на одинці пройти це життя, не вперше…
Годі, мені це надоїло, зустріч на вихідних відміняється, я стомився чекати, я маю з ким піти погуляти, і вона точно прийде… Бувай!

17.12.08 Яринка: я ще буду довго бо ніяк реферат не можу найти… чекаю поки одногрупниця перекине) А можеш шось зігати скажімо на диктофон і перекинути мені? шось таке романтичне???

17.12.08 Петро: Здається…) не важно… поки я на навчанні - я не граю, ми всі розбіглись зарас, вони там в себе , а я тут свої заклопотання маю… на прикладній добіса роботи і без гітари - мат аналіз, дискретна, програмування, АCM, і тому подібне… тому граю дома і інколи з новими друзями як коли і де попаде… але так в генеральному то часу не маю на гітару… Ти довго сидітимеш в онлайні…?

17.12.08 Яринка: Мені приємно, шо вдалось тебе здивувати) Та так нічого, музику слухаю всяку, до речі, я к там твоя група? Despair здається?

16.12.08 Петро: *Приємно здивований* Хммм… позитивний факт - домашній тел. я маю на увазі… подзвоню до п'ятниці точно, але коли саме не впевнений, маю на увазі в який день( а про рамки дозвону я в'їхав, якщо це для тебе так важливо, мені не буде складно в них попасти, головне щоб ти була)… Що пробляєш…?

16.12.08 Яринка: 237-65-65
тільки дзвони після 6 години ;) і не пізніше 23.00 бо мій тато не любить коли хтось пізно на дом. дзвонить

16.12.08 Петро: Слухай ще одне, чуть не забув… лан з часом КАПЕЦЬ ЯКИЙ ЗАГОН може бути щоб зовсім часу на кавуську збігати - знаю таке і в мене буває, тому можу зрозуміти, та домашній телефон в тебе має бути точно, буду радий до вихідних як не побачити то хоч почути, якщо ти не заперечуєш зай…?) то який у тебе домашній…?

16.12.08 Петро: Надіюсь… =)
А зарас мила вибач, мене страшенно болить голова… маєш бажання ще по щось поговорити..?

16.12.08 Яринка: Так, але десь на вихідних аж…

16.12.08 Петро: Лан… Бог зним, прийшов, померз, пішов… це ще терпимо…)) але якби тільки це, щось тут не ладно…(
Ярино ми чітко домовлялись на цьому тижні зустрітись, ти відмовляєшся від своїх слів…? Знаєш є певні правила спілкування в неті з незнайомую людино, якщо ти з нею познайомився і вона тобі подобається - ти запрошуєш її на зустріч, якщо вона вкотре уникає зустрічі, значить вона не та за кого себе видає, ти хочеш щоб я так думав…? Ні? тоді - коротке питання, коротка відповідь: я тебе ко дінця тижня за кавою побачу чи ні…?

16.12.08 Яринка: Отримувала… Вибач, коть, але я зараз вдійсності тіки те і роблю що вчусь. от тіки ввечері сюди втікаю від того всього. Так вже замучилась(((

16.12.08 Петро: Нормально… ти смс отримувала..?

16.12.08 Яринка: Привітики) Все добре, якшо не рахувати сесію))) А ти як?

13.12.08 Петро: Привіт!! Ти як…?
У тебе все гаразд…?

09.12.08 Яринка: привіт) давно не чулися) як ти?

24.10.08 Петро: Хай…))) Що нового…? як життя…? Де пропадаєш…?

15.10.08 Петро: Гарно проходить, я б сказав навіть "пролітає"… А в тебе Ярино…?

15.10.08 Яринка: а в мене теж життя прекрасне… як навчання?

15.10.08 Петро: Привіт, краще нікуди… А в тебе…?

15.10.08 Яринка: привіт. як справи?

28.09.08 Петро: Ой, привіт ЗНОВУ красуня, я тільки що прочитав твоє повідомлення… Хммм… Цікаво що ти знову задумала…? Хочеш знати як в мене справи - ГАЛІМО і вгадай через що… але я НЕ преймаюсь і НЕ седжусь, хоча є через кого, чесно кажучи, моє серце надто часто розбивали щоб я заламувався чи щось в тому роді, я просто став закритіший в собі, ну і ще пару змін сталось у мені, але тобі наврядче цікаво… І взгалі я не вгуморі і мені СТРАШЕННО погано, я продовжую спілкуватися з тобою лише тому що в мене залишились почуття до тебе, хоча в глибені душі я знаю що тут щось не те і виграші я наврядче залишусь… ЗНАЮ - я наівний, але надія вмирає останньою… Гаразд я відповів на твоє бажання знати як в мене справи, будь ласочка дай відповідть і ти на мої запитання: так що між нами відбулося, чому все занепало в одну мить, чому все повернулось саме ТАК і чим я заслужив удар нище пояса від такої красивої і НЕЙМОВІРНО милої дівчини, як ти…? Я взагалі здивований і спантеличений твоєю поведінкою, ти зробила мені боляче припустивши що всі мої слова - це брехня… я говорив відверто і на тобі… чому так завжди - відкриєш комусь душу як в неї плюнуть і заберуться геть, викрикуючи в слід лайливі слова… О, і ще одне, так, з вічливості, а в тебе як справи красуня…?

28.09.08 Яринка: ну… я думала спитати як справи, як життя…

27.09.08 Петро: Привіт… =) Дивна ти дівчина… Все ще тримаєш зло на мене…? І що заставило тебе мені написати красуня, невже тобі ще не досить знущань і принижень…?

27.09.08 Яринка: =)

18.09.08 Петро: Жарти собі строїш, мала б вже совість… мені і так ХРЕНОВО, а ти ще добити хочеш, супер тобі це вдалось тепер мені двічі ХРЕНОВО…? чи ти мене зовсім за дурня маєш? любила б мене бодай на 1\10 так як я тебе, ти б так не повелась і тим більше з френдів не пішла… Мені прикро за все… А тобі лише щоб шкуру з бідаки зняти, і чим болісніше тим краще…

18.09.08 Яринка: я тебе кохаю!

17.09.08 Петро: Ха-ха… дотепна ти дівчина, було смішно, й справді…))) Я і досі не можу збагнути чим я тобі так допік, що ти мені так завзято мстишся за це, але не важливо… А ти професійно вмієш робити боляче людям, мабуть не один поліг від твоєї байдужості, безсердечності, посередності і холоднокровності - справжній хижак у цьому світі…? Ой, Ярино - Ярино, знаєш не зважаючи на все я всеодно тобі дякую, в нашому знайомстві "для мене" було більше позитиву ніж негативу, ти хороша дівчина, якби не цей випадок…))) Я вмію прощати, не звжаюси на всі болі і приниження через які мені довелось пройти, хоч я і дуууже злопам'ятний але у мене є принципи яких я чітко дотримуєсь НЕ ображаТИСЬ і НЕ ображаТИ дівчат НІКОЛИ… тобі повезло що ти дівчиа… Хай якої ти про мене думки, продумай все знову, в мене про тебе вже склалась думка і я радий що все так скінчилось…))) Хлопцю, вітання і співчуття… П.С. - троянда і справді була гарною, я був більш ніж впевнений - вона була вартою тебе, підступно мила, колюча і зовсім без запаху, шкода що її довелось використати не по призначенню… Не поминай лихом, у житті все повертається до тебе, як ти ставишся до інших так ставитимуться до тебе… прийде час і ти збагнеш від чого ти відмовилась (я ВЖОДНОМУ РАЗІ НЕ ПРО СЕЬЕ) Успіху і червивої любові…))))

16.09.08 Петро: Привіт Ярино… Я вже боюсь тобі писати, щоб ти не злилась на мене знову, отже буду яко мога коротко: "Будь ласка як зможеш напиши мені в неті чи на мобілку місце і час зустрічі… Для мене це дуже важливо, ВИБАЧ, мені страшенно соромно за себе і СТРАШЕННО прикро з тої ситуації що утворилася. Я дуже хочу виправити її, будь ласка, я прошу лиш про ОДИН шанс - ОДНУ маленьку зустріч, я б все пояснив… а потім ти б могла сказати все що ти про мене думаєш, очевидно я це заслужив, гадаю це не складно дати людині один єдиний шанс, тим більше людині яка тобі нічого поганого не зробила, яка хотіла як краще" Мені СТРАШЕННО ПРИКРО… Вибач мене будь ласка…

16.09.08 Петро: Дякую… Надобраніч…

16.09.08 Яринка: якщо маєш бажання то зустрінемося, але наразі я вже іду спати… завтра домовимося про зустріч. добраніч

16.09.08 Петро: Ну буває таке… Чесно, я вперше за 20-ва роки почув свправжню глибоку симпатію до дівчини яка мені не байдужа… гаразд, назвемо це трішки і накше, ну - любов з першого погляду (я знаю це звучить не впевнено але іншого замінника зарас не знаю)… Мені дуже зле зарас через цю ситуацію, справді, я не хотів щоб до такого дійшло… я просто писав що думав і думав що писав все линуло від щирого серця - це не якісь дешеві заготовки стягнуті з нету, клянусь своїм життя, бодай мене грім вдарить якщо я брешу… ти маєш для мене не аби яке значенна, знаєш літери досконало показують характер, і по літерах ти мені спдобалась, я очікував на зустріч, не знаю на скільки це банально звучатиме: лише щоб подарувати тобі гарнющу троянду, промовити вірш і просто гарно провести час… я писав тобі гарні та приємні слова бо думав тобі приємно, вони були щирими… та мені ніколи не прийшло б в голову що все так не гарно перекрутиться… дозволь мені бодай побачити тебе і все пояснити ти бачитимеш мої очі які не дадуть збрехати… БУДЬ ЛАСКА , якщо я тебе втрачу я втрачу себе в йьому житті і буду нещасний дууууже довго… не роби мені цього… благаю…

16.09.08 Яринка: як може подобатися людина, з якою ти вживу навіть ніразу не говорив?

16.09.08 Петро: З чого такі висновки… Мені не це основне, чорт забирий Ярино, ти мені подобаєшся, справді і мені всеодно на секс і це все, для мене кайф робити тобі приємне, не знаю як це пояснити, мене зарас так трусить, ти собі не уявляєш… погодся ти ж мене теж не знаєш, як ти можеш таке стверджувати, мені образливо, зрештою і ти вибач я мабуть тебе чимось сильно образив раз ти така зла і таке говориш про мене… вибач мені й справді при з найомстві з тобою й блисько не було левих думок, ти для мене була, та і є особливою… я тебе не тримаю і не змушую мені симпатизувати, якщо ти будеш не щасливою, я собі цього не пробачу, чесно, говорю від щирого серця… Пам'ятаєш коли ми тільки познайомились ти запитала чому в мене не має дівчини? Зарас саме така ситуація…( Вибач… Будь ласка не сердся…

16.09.08 Яринка: мене дістала твоя безхребетність… твоя награна любов і все в тому роді. можливо я ззовні симпатична, але ти не знаєш мене зсередини… всі ви хлопці такі. вам тільки сіськи і секс подавай.

16.09.08 Петро: Всі ми грінші… але поясни бодай в чому мене звинувачують… будь ласка… щоб не сталось повір я тоо не хотів…

16.09.08 Яринка: в тобі

16.09.08 Петро: Опа-чік… в чому проблема…(

16.09.08 Яринка: пішов ти нахуй!

14.09.08 Петро: Привіт котику…)) Як спрпави? Я ДУУУЖЕ-ДУУУЖЕ скучав…( Напишеш мені на мобілку коли ти зможеш зустрітись і чи зможеш взагалі, бо я не знаю чи буду весь час в неті… До зустріші сонечко…))) Цьомаю тебе палко-палко… па-па..))

13.09.08 Яринка: Ти шо мене ігноруєш?

13.09.08 Яринка: ммм, в тебе є веб-камера?

13.09.08 Петро: Коло мене вже батьки ходять не можу навіть щось толкове написати… Вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,
вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,вибач,
вибач мушу лягати… ДУЖЕ-ДУЖЕ ЛЮБЛЮ… солоденьких снів тобі, не сердся котику благаю тебе…))))

13.09.08 Петро: Злюка!)))) Ти так говориш ніби я не хочу з тобою ще трішки залишитьсь…? Я цього дуже хочу, чесно котику…!!! не сурдся будь ласка… просто коли я можу то я залишаюся до тих пір коли ти кажеш, все папа мені потрібно іти спати, чи щось таке, ну що не було таке, а тепер коли я іду спати ти відразу ж сердися…( Зайчику я тебе дуже-дуже люблю, не гнівайся…))

13.09.08 Яринка: Ти шо мені послугу робиш? Можеш і не залишатись тут!

13.09.08 Петро: Гараз сонечко, не нервуйся… я залишусь… просто буду на ранок стомлений і окрім того можуть зайти батьки і накричати… але раз це для тебе це так важливо я не осмілюсь тебе скривдити, тому я сидітиму так довго суільки ти захочеш…)
П.С. - ні кицю ти мені не набридазш, зовсім-зовсі, чесно…))

13.09.08 Яринка: ВІчно ти йдеш спати, нех очеш зі мною довго говорити? Я тобі може набридаю?

13.09.08 Петро: Як би ти була поруч… мммммм… мабуть те щоб ти попросила, звичайно…)))) Мені дуже прикро але я мабуть скоро лягатиму спати, в мого брата завтра день народження і я маю йому з самого ранку помогти все підготувати…)) Але ще трішки з тобою я звичайно погоаорю, я дуже сумую коли тебе немає поруч бодай словесно, тому я не упущу такого шансу поспілкуватись з тобою… Слухай котику,зайчику, може тепер ти скажеш хто ж це тобі про мене розповів, будь ласка, я триматиму це в строжайшому секреті, обіцяю… будь ласка-будь ласка-будь ласка…))))

13.09.08 Яринка: Я би хотіла послухати твою гру на гітарі, в темній кімнаті присвічках… І ще щоб ти співав при цьому щось романтичне)) А щоб ти зробив якби я сиділа поруч тебе зараз?))

13.09.08 Петро: Вибач за "напосидання", я якось не хотячи, хотів просто спитатись, а вийшло по хамськи…
Хмммм… щось цікаве… любиш ти мене приємно ПОМУЧАТИ…))) Прошу усвідомити що навіть у таких людей як я закінчуються цікаві речі… АЛЕ НЕ СЬОГОДНІ і не для тебе…!!!)))
Отже не все так просто, буду залучати тебе до цікавого також: мені цікаво щоб ти зробила зі мною як би я зарас був поруч з тобою…)))

13.09.08 Яринка: на рахунок зустрічі? Не напосідай так на мене з зустріччю я сама тобі скажу, коли буду мати час! Але думаю в неділю все-таки зустрінемся))) ПАро імя мені ше точно ніхто і ніколи такого не казав)) ДЯкую) Розкажи шось цікаве) В тебе гарно це виходить)))

13.09.08 Петро: До речі я казав що мені неймовірно подобається твоє ім'я…))) Дуууже класне ім'я "ЯРИНА", рідкісне і неймовірно гарне, кажуть що власниці цього імені щирі, відверті, гарні, розумні і ще багато чого позитивного…))) Ну те що ти неймовірно гарна, розумна і щира (в купальнику ОСОБЛИВО) я вже запрмітив, а на рахунок решти речей, я бажав би дізнатись при зустрічі, до речі як там з нею, коли вільний час маєш?…)))

13.09.08 Яринка: А я сьодня з групою ходила в на кайзервальдю ми святкували закінчення першого тижня нашого другого курсу і першого семінару))))) А ше я дуе скучила за твоїми компліметами)* Напиши шось приємне)

13.09.08 Петро: Привіт зайчику…))))) Я дууууже скучав…))) За вчора - нічого страшного я все розумію…)))

День в мене пройшов добре, не зважаючи на 5-ть пар, і поганющу…
Що нового розкажу навіть не знаю, всього і не згадаєш…))) А в тебе красуне як справи…?

13.09.08 Яринка: Привіт котику)) Вибач шо вчора так пропала, то в мене інтернет глюкнув) Як в тебе день пройшов? Шо нового рокажеш?

11.09.08 Петро: Відлучаюсь…))) На разі цьом, па-па…)))

11.09.08 Петро: Класно…))) А що ти цінуєш у хопцях перш за все…? І що найчастіше в них виводить тебе із себе…?

11.09.08 Яринка: хм… навіть не знаю… думаю моє вміння спілкуватися з людьми

11.09.08 Петро: Синій… цікаво…))) Що тобі у собі подобається найбільше…?

11.09.08 Яринка: синій…

11.09.08 Петро: Бідненька, університете тебе так втомив…?))) Гаразд спробую… Отже: Який твій олюблений колір…?

11.09.08 Яринка: ти питай, я розкажу… шось мені в голову нічого не приходить(

11.09.08 Петро: Ну постарайся котику…))) Розкажеш ще щось приємне…?

11.09.08 Яринка: та мої пари мене вже дістали, того і хочу кудись поїхати… завтра постараюся не забути)

11.09.08 Петро: День - ХОРОШИЙ (Фізкультура і одна лекція…))))) А от завтра пі-пець
5-ть пар(((( Мене спасуть лише думки про тебе… Не забувай телефон дома… БУДЬ ЛАСОЧКА КОТИКУ…)))) А як у тебе пари зайчику..?

11.09.08 Яринка: та настрій файний, але хочу кудись поїхати… сама не знаю куди, але хочу… ммммммммммммммм… а твій день як? як пари?

11.09.08 Петро: Ах… Ярино…! Для чого ж телефон…? щоб його дома забувати…?)))) Та нічого страшного, якось пережив, скучав що правда ДУУУЖЕ…))) Як настрій…?

11.09.08 Яринка: не відповідала, бо телефон вдома забула…вибачай((

11.09.08 Петро: Привіт серденько…))) А чому в тебе телефон не відповідав…( Я тобі смс-ку відправив… ну не важно…))) Як з'явишся дайся чути…)))

11.09.08 Петро: Взаємно…)))) Папуськи…Цьом…)

11.09.08 Яринка: напевно нервуватимусь))) ну все, цьом, я іду спати, бо вже мама кричить))) солодких снів

11.09.08 Петро: Обіцяю…))) Ми ще не побачились а вже про погане… Але в мене чомусь відчуття що все пройде супер…))) Ти нервуватимешся перед зустріччю..))) =)

11.09.08 Яринка: звичайно)) хоча я дуже сумніваюсь шо ти будеш якийсь не такий)) пообіцяй мені те саме

11.09.08 Петро: Якщо ми зустрінемся і я тобі не підійду чи не сподобаюсь пообіцяй що скажеш мені про це, я не ображатимусь, ну може трішки, ну гаразд я б почував себе ідіотом але ти не будеш в тому винна… Ок..?

11.09.08 Яринка: що саме?

11.09.08 Петро: Пообіцяєш мені дещо…?

11.09.08 Яринка: що ти виявишся не такми як ти є в інтернеті, бо на мою думку інтернет дуже сильно міняє людей)

11.09.08 Петро: Ти знаєш мій ріст…??? В мене 1.79…))) А це я вважаю не є середньостатистичним… але це дрібниці…))) Скажи ще : чого ти боятимешся на першій зустрічі зі мною найбільше…?

11.09.08 Яринка: такий як в тебе)))

11.09.08 Петро: Добре, спитаю інакще: який зріст для тебе "середній"…?)))))

11.09.08 Яринка: нууу..у.у.у.у.у.у.у… скажем так… трішки нижче середнього)

11.09.08 Петро: Хмммм… Хорша в тебе фантазія, а який у тебе до речі зріст…?

11.09.08 Яринка: ну… таким середнього зросту, з чорним кучерявим волосям… з гітарою)))) і в всьому чорному)

11.09.08 Петро: Ясненько…))) Хммммм - вихідні… це вже так скоро… Аж не віриться що ми побачемся… Скажи котику а яким ти мене уявляєш…?

11.09.08 Яринка: а я супералкоголічка і дудлю пиво як воду…=)
а якшо чесно то теж інколи, мені просто цікаво, бо багато хлопців дуже пиво люблять… вот і спитала то шо в голову прийшло)

10.09.08 Петро: Що за питання…? Пиво… хмммм… дай подумати… інколи люблю посьорбати з друзями але щоб АЖ ТАКА ТЯГА ДО НЬОГО БУЛА ТО НЄ… А ти…?

10.09.08 Яринка: то я маю надію шо ми побачимся)доречі, ти пиво любиш?

10.09.08 Петро: Пропустив трійку…? та це з хвилювання красуня…)))
Гаразд котику, пиши… я чекатиму… та тепер і я тобі писатиму…))) Ну а чи на вихідних зустрінемся…? і чи я хочу…? ЗВІСНО Я ХОЧУ!!! ПРОСТО ДОЧЕКАТИСЯ НЕ МОЖУ ЗАЙЧИКУ…))))

10.09.08 Яринка: ну так) це мій номер… доречі ти в свому трійку пропустив ;)
я тобі напишу, можливо на вихідних побачимося… якшо хочеш звичайно)

10.09.08 Петро: Вауууу… невже це твій номер…)))) Чим я це заслужив котику якщо не секрет…? Ось мій номер ще раз +80977289595…)))

10.09.08 Яринка: настрій в мене сьогодні добрий, бо цілий день робила то шо хотіла… і ніякі батьки мені не заважали, доречі… дай свій телефон ше раз бо я змінила номер і тепер не маю номерів. ой… і ше… +38(093)7054490 то мій номер…

10.09.08 Петро: …))) Ну що ти… Нічого-нічого…)) Сам винуватий, так не внятно пояснював…))) Як настрій сонечко…)))

10.09.08 Яринка: ой… вибачай… я вже подумала про якусь живу коханку)

10.09.08 Яринка: ти недавно казав шо в тебе нікого нема… ти або мене обманюєш або шось недоговорюєш…

10.09.08 Петро: Розслабся серденько… я не такий… чесно-чесно, присягаюсь… Я мав на увазі свою кохану гітару, я її дуже люблю вона мене завжди втішає і розслабляє коли немає поруч дівчини яка б мене любила…(

10.09.08 Петро: Так-так в тебе є гарненька конкурентка…))) Струнка, витончена в талії, має прекрасний голос і я з нею вже багато років разом…)))

10.09.08 Яринка: кльово тобі. але мені бабніки не подобаються…

10.09.08 Яринка: 0_О … ?

10.09.08 Петро: Класно тобі… А я согодні весь день з коханкою провів… Класно так, вона мені подобається, я від неї в захваті…)))) Але тебе я люблю більше..!!!

10.09.08 Яринка: теж все супер. сьогодні ходила на аеробіку замість фізри записуватися… воттак) а ше по магазинах ходила. купила собі трохи шмаття

10.09.08 Петро: Супер… А в тебе котику…?

10.09.08 Яринка: тепер знаю) як день пройшов?

10.09.08 Петро: Привіт солоденька… Я СТРАШЕННО СУМУЮ ЗА ТОБОЮ… Ти це знаєш…?

10.09.08 Яринка: Доброго вечора=)

10.09.08 Петро: Хмммм… Чорт, ти так скоро ідеш…( Я буду страшенно сумувати… Хоч би скоріше та зустріч наступила…))) А рожевий бегемот, класно але краще щоб присеилася мені ти, в синьому платті…))))) Надобраніч і солоденьких снів… Цілую…)))

10.09.08 Яринка: просто в мене зараз трохи складний період і важко передбачити як буде навіть на день вперед… а зараз я вже напевно буду іти спати… добраніч) хай тобі присниться…МММмммМММ… рожевий бегемот

10.09.08 Петро: Зустрітись… Ну знаєш, я для тебе постараюсь будь коли звільнитись, але бажено після обіду… А там коли забажаєш… Я лише ЗА))))) Я просто не знаю як там в тебе… Коли можеш тоді і зустрінемся…)))

10.09.08 Яринка: ого… навчиш мене шось готувати?

10.09.08 Яринка: та можна, але … ну гаразд, забули про то. Данік казав шо бачив сьогодні однокласників… він гавнюк постригся. і бороду зголив) доречі, треба буде нам якось зустрітися… але коли?

10.09.08 Петро: Так, я люблю готувати, готую все від борща до сирника, до речі сирник Данік зацінив - всьо злопав…))) Тільки не дивуйся в мені ще багато цікавого…)))

10.09.08 Петро: Так, до речі думав… А що не можна…? О, і ще : давай домовимся не розмовляти про розчарування, ти просто неймовірна дівчина і щоб я в тобі розчарувався ти повинна бути НЕ гарною, Не розумною і НЕ цікавою, а ти повна протилежність того… Тому не переймайся котику…)))) І що там Данік, я його теж сьогодні бачив…?)

10.09.08 Яринка: готувати люблю, але не вмію добре( не виходить. хоча… вмію варити макарони і відбивні готувати) а ти готуєш?

10.09.08 Яринка: тільки не кажи шо ти про мене багато думав… ти ж мене ше зовсім не знаєш). а може я тебе розчарую коли побачимося? доречі, я сьогодні з Даніком бачилася.

10.09.08 Петро: Я так зрозумів ти знову на кухню побігла… та нічого я туту сам з собою трішки поговорю…)))) Любиш готувати…?

10.09.08 Петро: ТЕПЕР…!!))) все добре також… Прекрасний день сьоодні був - хороша погода, багато друзі, мало пар і думки про тебе зробили його таким…)))

09.09.08 Яринка: привітик… я просто тількишо мала трохи справ, мама попросила помогти їй з прибиранням кухні… в мене все добре, скучила за тобою… а ти як?

09.09.08 Петро: Чому ти зі мною не розмовляєш, ти на мене чомусь ображена… Мені сумно коли ти мовчиш…(

09.09.08 Петро: Кого я бачу…))) Привіт котику…)))) Як життя…? не сумувала…?

09.09.08 Петро: Привіт - привіт… =) Як справи красуня, розповідай… Так дасно тебе не чув…))) ДууууЖЕ скучав за тобою сьогодні…))))))))

09.09.08 Петро: Привіт… Страшенно вибач що не повернувся через годинку, але я попередив що "може" повернусь… Вибач ще раз я сам СТРАШЕННО за тобою скучив і дууууже хотів поговорити але в мене з'явились не выдкладні справи… Як зайдеш в онлайн напиши мені щось приємне зайчику, гаразд…?? Цілую і до скорої зустрічі…)))))))

08.09.08 Яринка: бувай((( я так хотіла з тобою поговорити… але якшо треба то біжи, чекатиму через годину. цьом)

08.09.08 Петро: Соррі не маю часу зовсім… соррі-соррі-соррі… Мене чекають… може через 1 год ще спишемся, але може… Бувай цьом…

08.09.08 Яринка: чого так?((((

08.09.08 Петро: Ну гаразд… я пішов… ще спишемся…

08.09.08 Петро: Котику… ТИ ДЕ…??? Мені самому з собою розмовляти… В тебе все ок…?

08.09.08 Петро: Та так, все було класно і не напряжно… з 8:30 в університет пішов висідів 4-ри пари і пішов додому… А ще… В МЕНЕ НІКОГО ДОМА НЕМАЄ ДО СЕРЕДИ!!! ОТ РАДІЮ, ЩО ПРАВДА НЕ ЗНАЮ ЧОГО… ЩО Я ТУТ САМ САМІСІНЬКИЙ РОБИТИ БУДУ…))) Сонечко посміхнись для мене, будь ласочка…

08.09.08 Яринка: та я ще після бабці відійти не можу… то таке… кращерозкажи як твій день пройшов, шо робив сьогодні?

08.09.08 Петро: Не по собі…??? Котику щось трапилось…?? Надіюсь все гаразд… В мене все може бути, не турбуйся…

08.09.08 Яринка: привітик… та день кльовий був. мала сьогодні 3 пари, але всетаки настрій якийсь… не знаю… просто мені не по собі якось… а ти як?

08.09.08 Петро: Привіт…)))) Як я скучив…))) Як день проїшов…?

08.09.08 Яринка: =)

07.09.08 Петро: Надіюсь на це, чекатиму з нетерпінням…)))) Я думатиму про тебе, малиново-полуничних тобі снів зайчику… папуськи, цьом крихітко…)))

07.09.08 Яринка: ДЯкую, ти фактично врятува мене з цеї депресії. Добраніч котику, солодких снів… Скоро зустрінемся))) дуже скоро)

07.09.08 Петро: У мене гарно виходить…)))))) Я довго не зможу з тобою лише на відстані розмовляти, а ще й не маючи твого телефону я взагалі почуваюсь мов без рук…))) Ну гаразд, не хочеш давати, очевидно є в цьому якась причина… Отже щось приємне котику: В тебе неймовірне обличчя, очі, носик, вушка і уста… В тебе дуже зграбні і такі жіночні руки, а ще в тебе дуууже гарні ніжки…))))) я ще можу довго тобі щось приємне казати але поки що досить, залиш щось на зустріч…))) П.С. - я лягатиму через 10 хв…і тобі раджу… завтра початок робочого тижня і така краса потребеє відпочинку…)))))

07.09.08 Яринка: не знаю як вийде.. навчання.. те се… але якнайскорше… напиши ше шось приємне)) В тебе гарно виходить

07.09.08 Петро: Може, а може і я виявлюсь таким казковим…))) Хто зна.. ти просила сказати щось приємне, нічого на думку не спадало, тому вирішив сказати що відчуваю, а це завжди приємно…))) Коли думаєш мене побачити і пере конатись на скільки я реальний…?

07.09.08 Яринка: Дякую)) Ти дуже підняв мені настрій))) Але не спіши з висновками))) Ти ше н езнаєш мене в реальному житті, може я виявлюсь гірша ніж ти очікуєш))

07.09.08 Петро: Ти мені дуже подобаюшся сонечко, я не хочу казати на перід але мені здається що я влюбився в найпрекрасніше створіння на землі - це ти…))) Ти унікальна і я б хотів розділяти з тобою мої найщасливіші миттєвості… ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ ЩО ЗНАЙШЛА МЕНЕ!!!))))) Ми ще не бачились, а я вже не можу уявити собі життя без тебе, ти дуже хороша дівчина і я від тебе в захваті…))))) Надіюсь цього досить щоб бодай ти усміхнулась…)))))

07.09.08 Яринка: Скажи шось приємне… Чи смішне шось розкажи… я розумію шо життя продовжується, але всерівно тяжко( Мені зараз дуже потрібна підтримка

07.09.08 Петро: Котику, не сумуй будь ласка, зрештою бабці "там" буде краще… Не будь розстроєною, в мене автоматично опускається настрій також коли тобі погано… Якби я був поруч я б тебе пригорнув і сказав стільки приємного що ти б забула про все на світі… це не кінець світу, і в мен бабці вже немає, але я вірю все буде добре… Обнімаю і цьомаю…))))

07.09.08 Яринка: та все гаразд, але я весь день вдома сиділа, ше прийшли друзі сімї, поминки тут робили… блін… я все ще не можу повірити шо моєї бабці вже нема біля мене… ((( зараз в мене настрій просто препаскудний

07.09.08 Петро: Гаразд, я розумыю, це ти мене вибач… Я не сердився на справді… Кажу ж тобі повезло зі мною… я не злюка, не змогла, то не змогла, значить були на це причини, ще раз вибач, я підозрював що таке може бути… Ти нівчому не винна… Не судилось нам побачитись… В тебе як все гаразд…? Я страшенно СУМУВАВ котику…))))

07.09.08 Яринка: вибач будьласочка!! мені дійсно дуже прикро, але сьогодні перша неділя після смерті бабці і тато в останній момент заборонив мені іти гуляти… мені насправді дуже прикро. вибач сонечко!!!!!

07.09.08 Петро: Ну-ну…(((((((((((((((((((( Привіт "котику"… Ти просто не уявляєш який я злий… Я ПРОСТО ЗЛЮЧИЙ НА СТІЛЬКИ ЩО … Еххх - дівчата… Відверто кажучи це друга річ яку я ненавиджу у людських характерах, вона просто виводить мене з себе але проїхали…((( !!?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!?!!!!!?!?!?!? Не буду злитись і звинувачувати тебе на перед, тобі повезло зі мною… дууууже… СПОЧАТКУ ВИСЛУХАЮ А ПОТІМ ВИРІШУ ЩО З ТОБОЮ ЗРОБИТИ… Я відмовився від всього на сьогодні щоб лише тебе побачити, а ти… ехххх… що там я …? Ну гаразд зайчику, розясни що там у тебе за такі нагальні причини були… тільки правду благаю, правду я краще сприймаю…((((((( Ти не уявляєш який в мене занепад настрою…(((

07.09.08 Яринка: Надобраніч котику. Завтра побачимось. Цьомаю)*

07.09.08 Яринка: Навіть важко сказати. Боюсь перехвалити)))) Я ше ніколи не зутсрічала хлопців які так тонко відчувають шо саме приємно дівчині, живуть настільки цікавим життям.) ти справий на мене надзвичайне враження.)*

07.09.08 Петро: Ну гаразд, але це вже остання історія на сьогодні…)))) Отже: урок всесвітньої був для нас уроком розваг - ми сідали в коло і грали в чувачі на бажання, бажання були різноманітними від одягання ВСЬОГО ТЕПЛОГО одягу, бігання з ним по класу і кричучи: "Я бетмен, я бетмен", до виходження до дошки написання що наш викладач Л*Х, С*КА, Б*ДЛО і таке і нше і все це відбувалося в викладача на очах… ЕХ бідний був викладач, не позаздриш йому, а ми нахіхікались до схочу…)))
Мабуть це все на сьогодні зайчику лягай спатки, завтра побачемся, було дуууже приємно з тобою потеривенити… Найнеймовірніших, найгарніших і найказковіших, як ти, тобі снів… Надобраніч золотце…)))

07.09.08 Яринка: Вау, дякую))) Розкажи ше шось про школу куменде) Вже з того коли ти вичвся в гімназію, я буду знати кількох дійових осіб))))

07.09.08 Петро: Ваууу… ти дуже гарно висловлюєш думки, я це дуже ціную в дівчатах…)))))) ТИ ПРОСТО СУПЕР… ДЯКУЮ МЕНІ БЕЗМЕЖНО ПРИЄМНО ЧУТИ ТАКІ Ж МИЛІ І ГАРНІ, ЯК ТИ, СЛОВА… а мої слова бувають баженими, гарними, милими і точними лише для особливих дівчат…)) ТОБТО ДЛЯ ТЕБЕ…))))

07.09.08 Яринка: Навіть важко сказати. Боюсь перехвалити)))) Я ше ніколи не зутсрічала хлопців які так тонко відчувають шо саме приємно дівчині, живуть настільки цікавим життям.) ти справий на мене надзвичайне враження.)*

07.09.08 Петро: Ти так вважаєш, я справив на тебе враження, хороше надіюсь, бо від тебе в мене поки що тільки ДУУУУЖЕ ПОЗИТИВНІ ВРАЖЕННЯ…))) А яке я справив на тебе враження котику, якщо не секрет, чим я такий особливий…?

07.09.08 Яринка: Пикольно))) А ми в моїй старій школі в торбу вчительки запхали таку какашку гумову, ти би бачив її лице коли вона відкрила торбу і її побачила. Я сміялась до сліз))))))))))))))))))))))))))))))))) А ти вдійсності Ромео, в вмієш справити враження на дівчину, причому дуже навіть позитивне)))

07.09.08 Петро: Ти просто не наситна, цікаво ти така у всьому…))))) Стільки запитань і ніодної розповіді… Та я коли з тобою зустрінусь мені не буде що розповідати…)))) Змагання проходять по етапно, кожен у певній ваговій категорій, моя (16-18років, середня вага), потім після серій боїв, визначається суддями переможець по техніці ведення бою і кількості зароблених балів… Смішна і сторія з шкільного життя, ну це мабуть коли я ще в своїй старій школі так залицявся до дівчат що мене прозвали РОМЕО і одного разу я написав ДОСИТЬ ТАКИ ВІДВЕРТИЙ лист, який перехопила вчителька, прочитавши волосся стало дибом і вона викликала моїх батьків до школи, що правда батьки не прийшли, а прийшов мій брат і все замазав…)))))) *СПОГАДИ - УСМІШКА ВІД ВУХА ДО ВУХА*)

07.09.08 Яринка: Вау, ого. ніколи не подумала б.А як втебе проходили змагання з карате? Розкажи ше шос цікаве))) Пілз. В тебе напевно стіки всяких історій, розкажи шось смішне зі шкільного життя?)

07.09.08 Петро: "Неординарних хлопців"?? Вмієш ти сказанути…)))) ДУЖЕ ПРИЄМНО))) А ти просто АНГЕЛ небесний…))) Ну як я захопився гітарою… хммм *згадую з посмішкою* - то було давно мій тато теж грав в групі, колись давно але інструменти залишились, скажем так потяг до гітари в мене в крові…))) Але потім я дістав травму зап'ястя і тепер грати ДОВГО І ПОСТІЙНО для мене важко… але всетаки долаючи біль я граю… Я не знаю чи взагалі розказував, я щасто буваю травмований, не через те що мен били, а через те що я займався бойовими мистецтвами(карате,дз'юдо,айкідо і інші…) в мен коричневий пояс, я чемпіон Львівської області і ці перемоги які подарували мені цей пояс не обійшлись без травм… (((

07.09.08 Яринка: Тільки в ті дні коли ти гратимеш мені на гітарі якісь романтичні балади.)))) А як так сталось, шо ти захопився електро гітарою? І взагалі розкажи ше шось про себе. мені надзвичайно цікаво це слухати))) Я ше не зустрічала таких неординарних хлопців)))

07.09.08 Петро: Ні, ти що? Ти ж мені свій телефон не даєш красуня…))))) Звісно гратиму але не часто, щоб ти не розслаблялась…)))) І то я здебільшого на електро граю…)))) А ти даруватимеш мені свою чарівну усмішку…?

07.09.08 Яринка: ат нічого особливого. весь день бавила племінника))) він такий кумедний))) А ти будеш мені грати на гітарі?

07.09.08 Петро: День… хммм - скучно… весь день був дома, з гітарою і комп'ютером, тільки в вечері вийшов на прогулянку… А так загалом класно, ще й так зрадів побачивши тебе в онлайні…)))) А в тебе серденько…?

07.09.08 Яринка: не дасю.))) Я така) а от ти дуже милий))) так як пройшов твій день?

07.09.08 Петро: Ну нарешті… Контакт вже працює… Радий тебе чути і бачити…)))) НА 17:00 так на сімнадцяту…))) Я також не можу дочекатися зустрічі з такою ФАЙНОЮ і НЕЙМОВІРНО ГАРНОЮ дівчиною, як ти… П.С. - ти така вперта…))) телефон хоть вмри не дасиш…))))

07.09.08 Яринка: Привіт, серденько. Я тоже за тобою скучила. Завтра зустрічаємся біля головного входу на Личаківське кладовище на 5 годину. Я вже дочекатись не можу. Хочу вживу побачити такого милого хлопця. Як в тебе день пройшов? Шо поробляєш?))))

06.09.08 Петро: Привіт красуня… Ти така гарна на новій аві - просто супер… Чорт, в мене контакти все ще глючать…( Я не знаю чи ти є в онлайні… Надіюсь що є..) то як що до завтра, ти зможеш біля Данила Галицького на годинку… хммм… мені всеодно, для тебе я весь день вільний, може для тебе час грає роль, маєш пропозиції що до години…? Відпиши будьляска, бо з тими глюками я почуваю себе як сліпець… СУМУЮ…

06.09.08 Петро: Привіт котику…)))) Я дуже скучив…))) В мене глючать контакти, я не можу бачити чи ти є в онлайні, надіюсь ти прочитаєш це повідомлення… блін, як обідно..(( Будь ласочка сонечо дай мені свій мобільни, я НЕ маю як зв'язатись з тобою в разі чогось, ти мій маєш, а я твій НІ… куди по твоєму я писатиму всякі милі речі, коли сумуватиму, га…))))

06.09.08 Петро: Так, обов'язково зайчику, з тобою час так швидко промайнув…)))) Солоденьких снів, і всього-всього найкращого…)))) Цьом…)))

06.09.08 Яринка: обовязково.) в неділю напевно якраз і зустрінемся. завтра ше спишемся і домовимся коли саме. все цьо-цьом. я спатки

06.09.08 Петро: Ну що ж, надіюсь після зустрічі у нас з'явиться така можливість…)))) Приємно що ти не вважаєш що я божевільний, бо для когось я дійсно божевільний…))) Ти дуже мила і цікава… А я б хотів проводити свій вільний час разом з тобою…))))

06.09.08 Яринка: Звичайно я не думаю що ти божевільний. скорше навпаки. таких як ти так мало лишилось.)* Я б так хотіла проводти свій вільний час так само…

06.09.08 Петро: "А як ти проводиш вільний час від гітари і друзів?" - я іду на одинці куди по дальше від людей і світу, кудись на окраєну міста, а то й поза місто, де вічно світить сонце, не має надоїдливої буденності і квіток стільки, що годі й надивитись, там я просто залишаюсь на одинці зі своїми думками, я просто мислю і мислю… Це так класно…))) П.С. - ти мабуть думаєш що я божевільний…))))

06.09.08 Яринка: А той з "чубом" мені здався таким нормальним, навіть милим.
Як скажеш. надіюсь я успішно пройду всі твої випробування)))) Так цікаво шо ж ти там таке запланував… Просто аж згораю від цікавості) А як ти проводиш вільний час від гітари і друзів?

06.09.08 Петро: Так це той що з "Чубом"… Якщо це хлопець доволі просто: дивлюсь що він із себе представляє - чесний, вірний, хороший як людина - цього сповна вистачить… Дівчата: Дуууже жорсткий відбір, всього не опишу, переважно це: відвертість, щирість, доброта, сердечність, жіночність, вміння висловлювати думку, характер і ще багато чого іншого…))) Ти не переживай так, ти майже пройшла тест але що ще залишилось юуде секретом…)))

06.09.08 Яринка: А, то той шо з дивною зачіскою??? Ясно…я навіть би не поудмала шо він такий… А як ти взагалі вибираєш собі друзів?

06.09.08 Петро: Та, з трудом, якось витерпів, складна людина на справді…)))))

06.09.08 Яринка: 0-о однокласник - скін. Ого. І як ти з ним порозумівся? Знайоме імя доречі… Я навіть не знаю, чи я б його 5 хвилин витримала… Я ше ніколи навіть вживу не бачила ніодного. ну може раз, але я не впевнена))))

06.09.08 Петро: Ні ще є один однокласник - це Святослав Галась - скін… звідти знаю скінів… а всіх решта, скажем так я людина яка вступає у контакт зі всіма і це не було особливо важко…

06.09.08 Петро: Ти ще є солоденька…??? Я СКУЧАЮ,
ДУЖЕ-ДУЖЕ, ПОВЕРТАЙСЯ СКОРІШЕ…

06.09.08 Яринка: Це ніяк не впливає на мою думку про тебе.) То твої однокласники всі та? А ше якісь є однокласники? Чи в вас так мало хлопців? А звідки ти знаєш скінів і хуліганів. Не переживай, просто цікаво)))))

06.09.08 Петро: Хххх, так на дівчат й справді багато часу піде… А про хлопців: Наші спільні це Ярек Фецич, Назар Кулиняк, Данік Фернеза, Андрій Караченцев(з тобою на міжнар ходить що правда в іншому потоці)… а так в мене багато знайомих але не найкращих починаючи від скінів і закінчуючи хуліганами… Надіюсь це не скаже тобі щось погане про мене, бо інакше я розстроюсь… Прохання і порада: не поспішай робити про мене завчасні висновки, вони всеодно будуть не вірними, ти просто не уявляєш на скільки я інший… я під загальну планку не підійду, я окремий розряд людей яких ти ще не зустрічала, повір… Дочекайся зустрічі, там все і взнаєш і познайомитись встигнеш і висновки зробити… Гаразд серденько..?

06.09.08 Яринка: *Засоромилась* Ти такий милий. Чому так мало хлопців здатні на таке… розкажи шось про своїх друзів… Тіки чесно… Це багато мені скаже про тебе. Але хлопців, бо дівчат я розумію стільки, шо дуууже багато часу на це піде.)))))

06.09.08 Петро: Так, що до дівчат - відбою й справді нема…((( Чому я обрав саме тебе… На це складно відповісти, я вже маю такий досвід спілкування з дівчатами що годі й казати… Я по тексті бачу яка ти людина і такою ти мені подобаєшся, дуже-дуже…))) Ти неповторна і цікава, кмітлива і рішуча, ГАРНА і добра… Мені хватає лише першого,а список великий томе я не заствалятиму тебе чекати… Ось 1\10 з того чому я обрав саме тебе… До того ж ми вчимося поруч будем часто бачитись, а це класно як на мене…)))

06.09.08 Яринка: Оу.. це так цікаво… З тобою дуже захоплююче спілкуватись…
Не можу дочекатись зустрічі В ЖИВУ… це буде напевно просто казка… ))))
В тебе напевно відбою від дівчат нема… чому ти обрав саме мене? :*

06.09.08 Петро: Ну що ж приємно чути що не нав'язуюсь…))) Про себе.. Хмммм… Що ж тобі таке розповісти… О, знаю, що прада я не люблю про це говорити бо ти подумаєш що я вихваляюсь, але повір це НЕ так… Отже: я не такий як всі, в мене 80% серед усіх друзів ДІВЧАТА… ТАК я щаслива людина…)))) Але поки що найщасливіший через тебе…))) Я цікавий, кмітливий, веселий… В ЖИВУ я на багато кращий, ну може не ззовні, я себе як дівчина оцінити не можу, але у спілкуванні в живу я значно цікавший, я інколи щось таке розумне говорб що потім використовую власні слова як цитати… Я взвгалі корисна людина але саме для дівчини, я багато досліджував літератури про математику і вас, повір і те і інше НЕЙМОВІРНО складно… Мені здається я вас розумію і це полегшує моє з тобою спілкування…)))

06.09.08 Яринка: ну завтра мабуть ні. а от в неділю з задоволенням. Не знаю, розкажи шось про себе цікаве, шо ще не ргоказував. Ти не навязуєшся)))

06.09.08 Петро: Про що розказати…? І взагалі що ти завтра робиш, не хочу нав'язуватись але ми б могли завтра зустрітись…?

06.09.08 Яринка: А я от на міжнарі… Мені тут так важко.. право різне, мови.. ((
І група тоже одні селюки… нема з ким поговорити… я скучила за тобою :*
Розкажи мені більше! )))

06.09.08 Петро: Та, так по маленьку… Голову на прикладній ламаю… А ти як?

06.09.08 Яринка: Як знаєш))) так як там в тебе університетське життя?

06.09.08 Петро: Ну от наприклад, якщо я тебе називатиму: киця, котику, рибка, сонечко, муська, красуня і ще багато-багато інших, я не знаю як ти на це реагуватимеш… тому стараюсь не дуже так це і говорити, бо ти мені теж ДУУУУЖЕ подобаєшся і я не хочу нічого напартачити крихітко…)))

06.09.08 Яринка: Не знаю… шо навіть сказати) ти мені дууууууже подобаєшся… я ше ніколи не зустрічала таких чуттєвих хлопців. Справді… мені ше ніколи не було так приємно спілкуватись… а чому це я маю ображатись на компліменти)))))

06.09.08 Петро: Котику, та я тебе так давно не чув, СТРАШЕННО скучив… А на рахунок скупості в компліментах: не знаю як ти до мене ставишся, по правді кажучи, тому боюсь сказати щось не те, щоб не втратити тебе…(

06.09.08 Яринка: Я нормально… Дуже скучила за нашими розмовами. І за тобою )* Як там в тебе навчання? Шо цікавого розкажеш? Шось ти жадібніший ставна компліменти)))))))

06.09.08 Петро: Соррі я просто з однокласником по асці розмовляв і в контакти не дивився, як тільки побачив що ти мені написала - кулею тобі відписав…

06.09.08 Петро: привіт красуня, звісно я тобі відпишу, ти як…?

06.09.08 Яринка: Привіт… вибач, що не писала, але я не заходила в інтернет… не було ні бажання ні настрою.(( Дякую за співчуття… Відпиши мені будьласка…

04.09.08 Петро: Привіт, дівчино моєї мрії… Я не можу словами виразити як я за тобою скучив…((( Зажурилось моє серденько, без тебе, без твоїх милих звертань до мене… я знаю що це не дуже правильний момент, але я просто хотів привітатись… Я не заставляю тебе мені відписувати але прошу лиш дозволити мені писати тобі словами захоплення тобою… я знаю я не ідеальний і міг тебе образити отже - ВИБАЧ СЕРДЕНЬКО, Я НЕ СПЕЦІАЛЬНО, ПОВІР. Я ДУЖЕ-ДУЖЕ сумую за тобою, все чекаю на бодай маленьку звісточку від тебе… Знай я все ще думаю про тебе і сильньо вірю в нашу зустріч…

02.09.08 Петро: Так, зрозуміло, тепер ти зі мною не розмовлятимеш, взагалі чудесно…( Я НЕГІДНИК, ВИБАЧ НЕ ХОТІВ ТЕБЕ ОБРАЗИТИ, ПРОБАЧ ЗА ВСЕ ЩО Я ЗРОБИ НЕ ТАК… Я сумував сьогодні без тебе…( Ще раз вибач за все… Напишеш коли матимеш час і бажання, знай я чекатиму з нетерпіння твого дзвінка, або бодай смс-ки… ВСЕ, даю тобі спокій…)

02.09.08 Петро: Мені дуже прикро, справді… У мене також недавно бабця померла…( Я тебе розумію, тобі мабуть потрібно побути на самоті, я тобі не заважатиму… А на рахунок того що я образився - це не прада, хоч я дійсності дууууже довго чекав, і хотів тебе здивувати придбав гарну трояну, та це нічого, я на дівчат які мені ДУЖЕ подобаються, до того ж таких вродливих, НЕ ображаюся… Ще раз прийми мої співчуття котику, не сумуй будьласка, я відчуватиму твоє горе і мені тоже буде сумно…(

02.09.08 Петро: Ясно, вибач, забудь про все що я сказав…

02.09.08 Яринка: вибач будьласка… в мене бабця померла(

02.09.08 Петро: ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ти БЕЗСОВІСНА, я чекав 4-ри години на твій дзвінок, лазив під роспеченим сонцем по центру, придбав найгарнішу троянду для найгарнішої дівчини, а ти взяла і просто забула про мене, так не годиться, я СИЛЬНО засмутився із-за тебе…!!!!!! :\ Я на тебе образився… *СИЛЬНО ЗАСМУЧЕНИЙ* ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

01.09.08 Петро: Так, у тебе є смак…)))) Впевнений твій коханий був би тільки радий робити для тебе такі дрібнички, дрібнички - які дають тобі стільки приємносі, він би був на 7-мому небі від щастя, освідомлюючи що ти з ним, поруч…))) Добренько… Я мабуть лягатиму, приємно було з тобою порозмовляти…
Я бажаю, щоб все життя усміхалась ти.
Щоб ніколи сльза на вії не світилася, мов роса.
Печаль накриває мене, як бачу сумною тебе,
небо в сутінь буває сірим, а насправді ж воно - голубе.
Гарних і милих, як ти, тобі снів… До скорої зустрічі і успіху завтра…

01.09.08 Яринка: я ьачу ти вже спатки пішов… добраніч, хай тобі присниться рибка…ммммм…золота)

01.09.08 Яринка: якшо знайдеш мене то я буду дуже рада… ;)
а мрії… я завжди мріяла побувати на Кіпрі… дуже хочу на той острів, а ше хочу мати власну віллу біля чорного моря…і шоб в тій віллі був гамак… і шоб я на ньому валялася весь день… і шоб мій коаний приносив мені сік і тортики… ммммммммммммм)

01.09.08 Петро: Класно, будемо часто бачитись, дуже на це надіюсь, не виключино що ми завтра пересрінемся, я шукатиму найчарівнішу дівчину з неймовірними очима, гарною фігурою у синій сукенці…))))) Розповіш мені про якусь з своїх мрій…?

01.09.08 Яринка: та ні…чого сердитися? я тебе цілком розумію, в мене теж завтра посвята і мені треба буде лягти раніше. думаю тих 15 хвилин ми поспілкуємся з користю))) доречі, ми будемо в одному ВУЗі вчитися…

01.09.08 Петро: Ясненько, не заставлятиму тебе відповідати через себе…))) Всеодно дякую що спробувала відповісти…)))) Нажаль мій час перебування в онлайні добігає кнця, я дуже хотів би з тобою ще трішки побазікати, ти дуже приємна дівчина і спілкування з тобою - одне заюоволення, але завтра важливий день, я б хотів виспатись, я вже 3-тій день підряд лягаю о 4… Ти не сердитимешся якщо я лягатиму через 15-ть хв…))))

01.09.08 Яринка: важко сказати… я думала ти не такий романтик, думала шо ти ввічливий (не помилилася))),а ше… важко відповісти на таке питання, дуже важко…

01.09.08 Петро: *мило збентежений* Оооо, я зворушени, ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ… Ти чарівна і неповторна, як троянда оквіччна ранішньою росою що розкриває свої пелюстки на перші проміння сонця…))))) Скажи будь ласочка: а яким таким ти мене уявляла…?

01.09.08 Яринка: ну як тобі сказати… врадення не такі, як я собі тебе уявляла… чесно я навіть не думала що зараз є ше такі хлопці, які здатні робити дівчині настільки гарні і романтичні компліменти. я просто в захваті від тебе… чесне слово ;)

01.09.08 Яринка: та шо тут правильного… бити людину тільки за те шо вона має інший колір шкіри? це не правильного… долі правди в тому не бачу…

01.09.08 Петро: Отже, питаюсь: скажи які в тебе враження від мене, я такий яким мене описали і досі, ти не розчарувалась…?

01.09.08 Петро: *задумався* ВСІ мають право на цснування, але це не дає їм більше прав ніж іншим, зокрема - право нівичити інших… Вони поступають не вірно, але у всьому є своя доля правди…)

01.09.08 Яринка: дякую.. *засоромилася*
я шось не знаю шо тебе запитати… того питай ти)

01.09.08 Петро: Та ні, що й но подивився ще раз - дуже гарна… і ава і ти…))))

01.09.08 Яринка: а мені подобається… *ображено надула губки* …
блін мені тількишо якийсь скін в приват написав, познайомитися хоче. блін не люблю тих всяки расистів, файшистів і т.п. сволочів((( а ти як до них ставишся.. сорі за дурні питання *ред*

01.09.08 Петро: Якщо чесно - маленька, але всеодно ДУЖЕ КЛАСНА…)))

01.09.08 Яринка: та ні, це зовсім не проблема.. релігія то світ кожної людини особисто, на який не можна впливати. доречі, як тобі моя нова аватарка?

01.09.08 Яринка: і де ти знову пропав(((( ?

01.09.08 Петро: По релігії я хрестиянин але так то я щось типу того, це проблема…?

01.09.08 Яринка: то ти агностик?

01.09.08 Петро: Що ж не буду тоді заставляти дівчину чекати… писатиму кортше і швидше…)))) Отже, якщо зачіпати релігію, то вірю я в щось що є над нами, щось або хтось слідкує за нами, я це точно знаю… Але якщо цього когось вважабть Богом, тоді, мабуть, можна сказати що я вірю в Бога…))))

01.09.08 Яринка: ну… скажу так… це не дівчина)))) коло здогадок для тебе звузилося)
не обтяжуєш… читати їх дуже-дуже цікаво, але чекати на них трішки… ну як сказати… хм)))) а якщо релігії зачіпити?…

01.09.08 Петро: Оооо… класне питання, до тебе мене ще таке ніхто не питав…))) Ну якщо не зачіпати релігії, то я вірю в щирість почуттів і чистоту відносин між хлопцем і дівчиною, іншими словами - ідеальне кохання, а ще я вірю в те що мені СТРАШЕННО ПОВЕЗЛО познайомитись з ТОБОЮ, мушу скласти подяку тій людині яка розповіла тобі про мене, чорт, ти навіть не усвідомлюєш як я мучусь через це - не знати кому подякувати за тебе, ти наче ангел, взялася ні звідки, але всетаки взялася - ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ ТОБІ, цікаво чому та людина не хотіла щоб я про неї дізнався(хоть натякни це дівчина…? мені щось підказує що так…)…))))) Крім того хочеться ще вірити в силу-силенну речей, але не завжди потрібно керуватись не здійсненним… А ти, дозволь задати зустрічне питання…? П.С. - я тебе не обтяжую своїми ВЕЛИЧЕЗНИМИ повідомленнями…? )))

01.09.08 Яринка: шось конкретно спитати важко, але… о. знаю. розкажи плз в шо ти віриш…

01.09.08 Петро: Нічого, я не ображусь на вродливих дівчат… Зрештою, повторюсь, ти для мене у всьому неповторна…)))
Щось про себе… ммммм… Мені 17, я багато де був і багато чого бачив, не те щою мені впадло розповідати, просто це ДООООООООООВГА історія…))) Ти б мені значно полегшала справу, як би підказала що тобі розказати, можливло тебе щось цікавить, будь що, запитуй тобі відповідь дам на все.)))

31.08.08 Яринка: синьньку таку… велике декольте, але я її в вівторок не вдягну… вона мені завтра на посвяту… воть)
розкажи ше шось про себе…

31.08.08 Петро: Оооо… духи, ммммм… солодкі, п'янкі, як і сама дівчина що ними душиться, в поєднанні ці дві речі роблять чудеса…))))))))
Ти купила собі сукенку, ммммм…, мабуть, ти в ній просто шикарна, адже тобі у всьому так личить що очей не відвести…))))) Класно, а якого кольору…?

31.08.08 Яринка: хм… мені цікаво… які ти духи любиш (я маю на увазі дівчачі). ?
п.с. я ше сьогодні собі сукенку нову купила)

31.08.08 Петро: Але ж нічого страшного сонечко, що ти забула, буває зі всіма…
Ну що ж день пройшов - гарно, без пригод, ну таких неприємних я маю на увазі, гарно так було, шкода що тебе поряд не було…( Але нічого головне що ти відпочила і в тебе все класно, страшенно за тебе радий…))))

31.08.08 Яринка: а в тебе як день пройшов… вибач, забула спитати… просто емоцій купа… =)

31.08.08 Яринка: ех… водичка просто супер!!! ми з друзями так накупалися… особливо та червона гірка… аж дух захоплює) настрій і справи просто супер… блін, купа емоцій… аж страшно за себе)))))
п.с. я обіцянки завжди дотримую.

31.08.08 Петро: Так, вже є…))) Тебе вже думав не дочекаюсь..))))) Але я знав що ти з'явишся і ти дотримала обіцянки - молодчина, ДЯКУЮ… Я вже ДУУУУЖЕ скучив…)))) Як аквапарк…? Мабуть море емоцій, що все й не розповіш…))) Як настрій, справи…??

31.08.08 Яринка: ти вже є)) привіт

31.08.08 Петро: Класно, я весь червоний і обцілований… ДУУУУЖЕ приємно… Обовязково ще спишемся…)))))))

31.08.08 Яринка: Я не забуду. Обовязково подзвоню)) Па-па. Цьомкаю )*)* Вже біжу в аква парк)) Ввечері ще спишемось) Ше разок цьомкаю)*

31.08.08 Петро: От хитрунка…))))))))) Ну гаразд, я в тому зацікавлений, тому обов'язково дам…)))))) 80977289595… Будьласочка, красуня… Тільки не забудь подзвонити, я буду дуже-дуже сумувати, якщо ти забудеш про мене…(

31.08.08 Яринка: Давай ти даш свій)) Я сама тобі подзвоню в вівторок) Бо я ше не знаю як в мене з навчанням буде)

31.08.08 Петро: Ще не вирішив, мабуть вечером… Можна в тебе попросити твій мобільний телефон, я не знаю чи буду в неті у вівторок, а телефон завжди при мені, якщо можна звичайно…))))) Був би дуже вдячний…)))

31.08.08 Яринка: Піся обіду)) Просто мої знайомі раніше не змогли( Я вже дочекатись не можу) А ти вже гуляв на кайзері, чи ввечері підеш?

31.08.08 Петро: В мене все також добре, виспався, хоч всатав о 8:00, і сам не знаю чого…!!! Класно що в тебе настрій хороший, не люблю коли ви сумуєте…))) Коли плавати ідеш…?

31.08.08 Яринка: Привіт)) Настрій просто прекрасний) Трошки не виспалась, бо мене збудила Муська))) А ти як?

31.08.08 Петро: Привіт, як настрій…? Як спалося…?))))

31.08.08 Петро: Дякою, тобі також полунично-малинових снів…))) Гарно виспатись і всього доброго… Моє вшанування…))) Я також дууууже надіюсь що ми зустрінемся…))))

31.08.08 Яринка: вірю… звичайно вірю… але я думаю вже поговоримо завтра, бо я дуже спатки хочу =) надобраніч, солодких тобі снів… надіюся ми в вівторок побачимося

31.08.08 Петро: Для мене зовнішність не основне(знаю так всі кажуть але ти мабуть помітила вже трішки що я не такий як всі), для мене зовнішність скоріше гарний придаток до того що під нею, а це душа і серце… Я також люблю коли дівчина говорить що думає, що відчуває… Ще мабуть доброту і турботу - це якості жіночності, а нас це приваблює, приаймі мене… Для мене кожна дівчина особлива, у кожної з вас гарний комплект якостей які я льблю і у тебе також…)))) Ти віриш у льбов з першого погляду…?

31.08.08 Яринка: напевно щирість… якшо хлопець відкритий і не боїться ніколи сказати того шо думає… а ше хлопець має бути гарно вбраний (мається на увазі не дорогі шмотки, а зі смаком.. .шоб все одне до одного пасувало)… а ше… ммм… напевно очі) тепер ти розказуй шо в дівчатах подобається

31.08.08 Петро: Ок… немає питань…)))) Що тобі подобається перш за все у хлопцях…?

31.08.08 Яринка: сигарети то тепер модно курити, але потім з рота смердить і ше й здоровю вон дуже шкодить. тепер ти питай мене шось, бо завжди я перша питаюся… так не цікаво ;)

31.08.08 Петро: Умммм… кальян, це не соромно… я теж його інколи кур'ю, з іншого боку сигарети на багато гірші і шкідливші, супер що ти не куриш цю отруту…)))))

31.08.08 Яринка: ну… як сказати… люблю вино (сухе, напівсолодке,вермут)… а курю… ну як сказати… якшо кальян то курити то деколи люблю покурити… *засоромилася*

31.08.08 Петро: Ні - не курю, ні - не п'ю нічого міцнішого за пиво і вино… А що…? Може ти щось з того робиш…?))))

31.08.08 Яринка: доречі, ти куриш \ пєш?

31.08.08 Петро: Ще подивимось чи я зможу у вівторок, хоча, за ради тебе, я дуже на це сподіваюсь…)))) А проти кладовища я нічого проти не маю, знаєш, навіть дуже підходяще місце для знайомства…)))))

31.08.08 Яринка: завтра нажаль не вийде, може в вівторок погуляємо? якщо час будеш мати… і… якшо ти не проти то я б хотіла піти на личаківський цвинтар… ;)

31.08.08 Петро: Та я не хочу нав'язуватись, думав ти завтра вільна… Я планував прогулятися на однці кайзервальдом, хотів тебе запросити, але у тебе вже є плани… Нічого, переживу, тільки ще не знаю як…))))))))

31.08.08 Яринка: хм… завтра… завтра я іду з друзями в аквапарк… я ше там доречі не була, кажуть там кльово) а ти маєш якусь пропозицію?

31.08.08 Петро: Прикладна математика, напрям: інформатика, Франка… Застрелитись можна…))))) Хотів спитати: ти що завтра поробляєш…?

31.08.08 Яринка: ну давай і не про це… а ти куди поступив?

31.08.08 Петро: Саме тому Данік і редиска..))))) Але не будемо про нього…
Мушу зізнатись: я ще ні одній дівчині боляче не зробив, і це не просто так сказав не подумавши - це правда і знаєш я цим горджуся… але за це я плачу таку ціну: вони завжди роблять боляче мені… але давай і не про це…)))))

31.08.08 Яринка: мене ше колись Данік знайомив з двома своїми одноклдасниками… памятаю одного звали Андрій, а інший такий з дивною зачіскою… забула як звати

31.08.08 Яринка: та чого редиска… він хороший, але він бабнік… і я його не зовсім відшила… там довга історія була)))) а той мій попередній хлопець ніби й непоганий був, завжди мені увагу приділяв, але блін… лан, то таке… шо було то було. Я дуже надіюся шо ти не такий як він… бо,повір, робити дівчатам боляче то не найблагородніша справа(

31.08.08 Петро: Я я на таке не страждаю і всеодно годі догодити коханим??? Та я всердно не розумію не бути щасливим поруч з тобою, це мабуть жахливіша його помилка і колись він каятиметься…? Данік, так - це мій однокласник… Він мені вже розповів як ти його відшила… І правильно, редиска, а не людина…)))))))

31.08.08 Яринка: розумієш, в хлопців є така штука як бажання переспати зі всіма (я зовсім тебе не маю на увазі, але мене то бісить). я завжди довіряю хлопцям, але не завжди правильно роблю. доречі ти часом Даніка Фюрера не знаєш, він теж ніби з тої гімназії…

31.08.08 Петро: Це ж яким телепнем без міским треба бути щоб ЗРАДИТИ ТОБІ…?????Співчуваю, мабуть важко було…? І мені зраджували, я тебе розумію… А навчався я в Класичнаій гімназіяї при ЛНУ ім. І. Франка…)

31.08.08 Яринка: та нема… чесне піонерське)) був донедавна один, але ну його нафіг. не люблю коли мене зраджують… воттак. а ти доречі в якій шоклі вчився?

31.08.08 Петро: Ти дуже мила… Дякую, аж на душі легше стало… А у тебе, дозволь спитати: є хтось…? Тільки лапші на вуха не віш, щоб у такої… і хлопця не було…?)))))))))

31.08.08 Яринка: та єдина завжди є , вона десь поруч, вона чекає… але ти її зможеш зустріти лише в момент, призначений долею… ніхто, крім долі не знає з-за якого кута дивиться та людина, з якою захочеш прожити все життя…

31.08.08 Яринка: дивні дівчата якісь… я навпаки люблю коли мені приділяють увагу… крім того мало хто так гарно вміє компліменти роздавати…

31.08.08 Петро: Хочеться вже зустріти ту єдину… Мені самотньо…(((

31.08.08 Петро: Та ось так: я ставлю не себе на перше місце а інших (але не завжди), я відвертий, щирий, шляхетний, я вмію кохати по-справжньому і лише єдину, до тих пір поки ми з нею не розійдемся - тепер про такі якості у хлопців забули… і здебільшого моїм дівчатам не вірилось що я справжній (казали щось на подобі: ти такий добри до мене через те що маєш іншу. Ти даруєш мені за над то багато яскраво-червоних троянд, тут щось не те. Ти сьогодні відправив мені 25-ть смс-сок що ти мене кохаєш, в тебе точно є хтось) і так завжди…((((
ОТ ТАКИЙ НЕ ФАРТ…(((( ВЖЕ СЕРЦЕ БОЛИТЬ…(((

31.08.08 Яринка: ого… а як так? з твоїм вмінням робити приємне дівчатам це дуже дивно

31.08.08 Петро: НІ… Я один-однісінький…(((

31.08.08 Яринка: ого… дякую… в тебе дівчина є?

31.08.08 Петро: А ось яка ти для мене…)))))
красива
розумна
дбайлива
приваблива
сексуальна
добра
ніжна
мила
чарівна
чарівлива
невимовна
незабутьня
шикарна
сліпуча
пристрасна
недоступна
божественна
ангельська
промениста
сексапільна, соррі було, але це правда…))
яскрава
пухнаста
шалена
карколомна
струнка
спокуслива
кокетлива
граціозна
весела
енергійна
креативна
стильна
комунікабельна, що дуже зачаровує до речі…
тактовна
романтична
різностороння
казкова
симпатична
палка
єдина
ласкава
запаморочлива
бажана
непередбачувана
загадкова
квітуча
бездоганна
гармонійна
чуйна
досконала
краща
скромна
вишукана
пустотлива
чарівлива
невимовна
доброзичлива
розуміюча
екстравагантна
мрійлива
ароматна
іскрометна
захоплена
безпосередня
спокуслива
одурманююча
життєрадісна
чарівна
усмішлива
соромлива
запальна
чесна
збуджуюча
чистосердечна
грайлива
приваблива
непередбачувана
цілеспрямована
чудова
жіночна
блаженна
незрівнянна
ненаглядна
необхідна
дивовижна
казкова
зворушлива
кохана
і взагалі сама-сама ??????????? )))))))) Соррі мабуть зарас станеться
одне з двох або в мене закінчиться словниковий запас або компліменти
просто не влізиться тобі у сторінку…)))))

31.08.08 Яринка: ТАКА то яка?

31.08.08 Петро: Ясненько красуня… Я переглядав твої альбоми, кидав коменти… Скажи мені будь ласочка ти завжди ТАКА…?

31.08.08 Яринка: я дуже люблю гуляти по кайзері і по личаківському кладовищі… я не схожа ззовні на готесу, але шось готичне маю в душі… можливо то через дурний вплив моїх подружок) я навіть одного разу на личакові ночувала… бррр… не то шоб страшно було, але якось моторошно… а ше я деколи гуляю по центрі… навіть не деколи, а часто…)) просто кайзер і личаків то такі місця, де кожен день не проведеш, а на сихові не люблю бути, хоч тут і живу(

31.08.08 Петро: Мені це довподоби, але не про мій гурт…)))) Будь ласка, вибач якщо щось не так… Просто все складно, я не люблю про це розмовляти… Старшо люблю самотність - це дає достатньо часу щоб подумати, добре зрозуміти себе і допомогти іншим… А так то я гуляю з своїми однокласниками, хороші парубки, з ними нахіхікаєшся до схочу… А ще в мене багато друзів, які залюбки проводять час зі мною… Де: парк культури, франек, погулянка, кайзер… А ти…?

31.08.08 Яринка: давай тоді змінимо тему, бо я не можу стриматися… забагато розпитую, а тобі то не подобається( краще розкажи де і з ким ти гуляти любиш.

31.08.08 Петро: "My solo" - так я, і саме на ній я палець порізав, чорт аж заболіло, умовно, звичайно…))) послухай "All i need is you" - це наш шедевр…

31.08.08 Петро: Ні, ми недавно зігрались, ше тим не займались, та й увагу ми на це не акцентуєм… Сама розумієш я тут, вони в себе, ми збираємось інколи пограти тут у Лювові в брата ударника дома, а так то ми розділені, і немає кому цим зайнятись… І ЩЕ РАЗ ПОВТОРЮСЬ, СПОНСОРУ НЕ ПОТРІБНА НАША РЕКЛАМА, ПРИНАЙМІ НА РАЗІ…))))))

31.08.08 Яринка: гарна композиція "My solo" то ти граєш?

31.08.08 Яринка: кров не сильно текла?) а таланту до музики я таки не маю, бо навіть ритму не відчуваю. впринципі не всім то нажаль дано.
о. а ваша група має якусь інет сторінку? чи може просто якісь фотки групи?

31.08.08 Петро: Не говори що не маєш таланту, всі мають і я впевнений і ти маєш, хоч би на тобі - хто ще так хлопців вміє зачаровувати, як не ти, а скльки ще прихованих…)))) Як відчуття від сцени, по правді кажучи, було весело, словами не передаш… перший раз я навіть так розхвилбвався шо палець об струну порізав…)))) А так то дууууже класні, та я якщо чесно на гітару переважно дивився або на ударника (із-за ритму)…

31.08.08 Яринка: і як тобі відчуття сцени? які емоції?… коли на тебе публіка дивиться… мені завжди хотілося десь виступати… як не в групі, то в театрі якомусь. але я нажаль таланту до того не маю(

31.08.08 Петро: Я граю на ритм,соло-гітарі фірми YAMAHA…))) І перестань на перід захоплюватись… Що туту такого, ми до речі перший раз на гастролі їздили, але було файно…)))) Без моєї групи я нічого не вартий, так само як і вони без мене, ми сильні лише разом… Звісно я не можу сказати що по окремому я взагалі нічого не граю, я граю але для власного задоволення…)))

31.08.08 Яринка: можна, я не люблю видавати чужих секретів, бо знаю як то є коли видають мої… непогано граєте) а ти на якій гітарі - ритм чи соло? тепер я ше більше хочу послухати як ти граєш. я мало людей знаю, якіб гастролювали по Європі…

31.08.08 Петро: Цікаве у тебе життя…))))) Чи граю я в групі, так, колись давно я був в одній не перспективній групі але через те що я тоді ще був зелений і не відповідав їхньому стилю, мені довелось з вітам піти… Та тепер я у суперовій групі граю, прікол в тому що мені дуже повезло, і все через мого знайомого…!!! Я граю у групі Despair, в мене на сторінці є записи, проблема в тому що ця група ітернаціональна, гітарист - українець, ударка - німець, а бас - США, але ми всі прекрасно знаходимо спільну мову… вони спілкуються українською… а я англійською… загалом їх знайшов спонсор, а вони мене… не щодавно повернувся з гастролей у Європі… Але будь ласка не розповідай про це нікому, про це мало хто знає але я думаю тобі можна довіритись, я скромний хлопчина і мені реклама буде лишньою тут у Львові, такі умови спонсора і зрештою вони мені по душі… На тебе можна покластися…?

31.08.08 Яринка: ти ще тут?

31.08.08 Яринка: ну як тобі краще сказати… я середнього росту - 1.68, професійно займалася тенісом, але пізніше мені то надоїло і тепер катаюся на скейті, шось пробую на ВМХ, теж дуже люблю різну музику, але ніколи не обмежую себе в стилях… дуже люблю свою компанію (хоч живу на сихові, але всерівно я завжди тусуюся в центрі). музикою не займаюсЯ, але теж дуже хочу навчитися грати на скрипці… дуже люблю архітектуру… цвинтарі, готику… а ше я в Пласті… класна організація. великі можливості шоб по світу і по горах поїздити… доречі, розкажи більше про те як ти граєш… може десь в групі граєш? мені б було цікаво послухати твою гру)

31.08.08 Петро: Познайомитись…?)))))) Хороша ідея! Вибач, я такий не культурний, забув представитись…)) Ось деяка інформація про мене доступнп загалу, постараюсь не завалювати тебе і не обтяжувати горою не потрібної інформаціїї, розповім коротко, а ти питай що цікавитиме…)))))) Ну що ж, приступаю розповідати про себе… Зріст в мене 1.78-1.80, темне волосся, темно-карі очі, спортивний(Займався 9 років карате(володію коричневим поясом), 7-ми кратний чемпіон Львівської області, 2-кратний чемпіон України, 7-ме місце на чемпіонаті Європи у середній вазі, там я отримав серйозну травму грудної клітки(3 зломаних ребра, внутрішній крововилив, збитий ритм серця), через що мені було заборонено дальше займатись карате…). Дуже люблю музику, сам граю на електро гітарі (десь 3 роки), в планах ще хочу навчитись грати на скрипці… Так принципі - веселий, цікавий, люблю порозмовляти на різні щирі і відверті теми (особливо з дівчатами, з хлопцями так не порозмовляєш))))… Вродіби все, ще щось цікавитиме залюбки відповім…))) А ти яка…?

31.08.08 Яринка: я бачу шо мене дійсно не здурили… думаю ми гарно поспілкуємся… але сказати хто таке розказав не можу, попросили не казати) давай може познайомимся краще? чим захоплюєшся?

31.08.08 Петро: Невже, з тим ти точно не прогадала…))))) Якщо: милий, романтик, дотепний, цікавий, розумний, співчутливий і вміючий слухати (особливо дівчат) хлопець для тебе класний - то ТАК ти звернулася по адресу… Мені буде приємно з тобою побазікати, я це вже відчуваю…)) Скажи будь ласочка (хоч я знаю ти не скажеш) хто тобі такі гарні речі про мене казав, треба подякувати тій людини що до мене пишуть такі милі красуні, як ти…))))

31.08.08 Яринка: ММММ… дякую. ти теж нічого так… я чула шо ти дуже класний хлопець ;)

31.08.08 Петро: ВЕЛИКИЙ ПРИВІТ!!!! Йой… Яка красуня, аж паморочиться в голові…)))))))) Кому або чому я маю завдячувати за те що ти мене зафрендила…?))))))) І взагалі приємно познайомитись і чим я можу допомогти…
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

mezkerei | 25.02.09 23:29:42 | #

ти знущаєшся?

poiSSSon | 25.02.09 23:30:23 | #

занадто багато

EmperoR | 25.02.09 23:30:50 | #

Демонстрація крутості

EmperoR | 25.02.09 23:31:35 | #

панкер?

Лисий | 25.02.09 23:32:06 | #

та давно вже тре було закинути, ну шщо я винен шо так багато?))) кто не поняв бот тут - Ярка) ви читайте собі почучуть, воно тут довго висіти буди))

Солоденька... | 25.02.09 23:42:57 | #

ну то викинув би найцікавіше чі шо

Лисий | 25.02.09 23:43:20 | #

таам всьо немаловажне

Лисий | 25.02.09 23:43:43 | #

кожен його пост то доза граматики і убойної романтики

eye of the storm | 25.02.09 23:32:26 | #

якось на дасугє читну, як художній твір

Лисий | 25.02.09 23:32:52 | #

ну така задумка)

Miklos | 25.02.09 23:37:56 | #

теза номер 1 (с)

Лисий | 25.02.09 23:38:46 | #

eye of the storm | 25.02.09 23:32:26
відповісти
якось на дасугє читну, як художній твір

хз яка по порядку))) читни собі на дасугє як художній твір, сценарій до галімої мильної опери)))

Miklos | 25.02.09 23:40:47 | #

а єбля якато є?

Лисий | 25.02.09 23:41:23 | #

єбля лишилась в знищених історіях аськи(((

EmperoR | 25.02.09 23:43:04 | #

Вона розвела тебе, і ти знищив за нею всі сліди? Хіба можна просто так кохання позбуватись?

Лисий | 25.02.09 23:46:00 | #

ти неуважний, я не петро ета раз, я просто один з скромних творців Ярки, можу даже тобі її лінку дате)))

EmperoR | 25.02.09 23:47:17 | #

то ви над петром бідним знущались? (
весело? порадувались?
ІСУСЕ, куди котиться цей світ?

Лисий | 25.02.09 23:47:40 | #

порадувались
в бездну

EmperoR | 25.02.09 23:48:22 | #

Та які ж ви патріоти?

Miklos | 25.02.09 23:44:55 | #

бля шкода… тепер вся надія на продовження історії пункера

EmperoR | 25.02.09 23:44:50 | #

Вона зруйнувала твої надії?

Leia | 25.02.09 23:45:27 | #

нє, я не дам ради то прочитати.

Sam92 | 25.02.09 23:47:34 | #

то ппц, ти сам то читав?

Лисий | 25.02.09 23:48:26 | #

всьо від початку і докінця, ми ж того бота замутили)))

Leia | 25.02.09 23:49:50 | #

хто із ніх бот?

Лисий | 25.02.09 23:50:22 | #

Ярка))) такий чьоткий бот))

Leia | 25.02.09 23:51:18 | #

то ви того парня розвели?

Лисий | 25.02.09 23:51:37 | #

так

Leia | 25.02.09 23:52:45 | #

(((
пєчяльно.

Miklos | 25.02.09 23:54:57 | #

і трахнули?

Лисий | 25.02.09 23:56:41 | #

нє

Miklos | 25.02.09 23:58:44 | #

єбля © Лисий

Leia | 25.02.09 23:58:16 | #

А совість не мучить? чи то я не до кінця панімаю ваш дзен?

Лисий | 25.02.09 23:58:40 | #

абсолютно

Лисий | 25.02.09 23:59:49 | #

суть така шо какбе він додавав всіх дівок з списків знайомих і кадрився до них онлайн, ми вирішили його розвести, ну він виявився балаболом, шо ж тут такого поганого. прєступлєніє і наказаніє)))

EmperoR | 26.02.09 14:49:36 | #

це навіть до виправдання не дотягує.
ви вчинили безсовісно, а ти особисто - двічі, коли виклав переписку сюди.

Matvik | 26.02.09 00:29:24 | #

Це не то, шо слішкам многа букф, це пп (повний піздєц. І некоректно приватну переписку вивішувати)

feel4you | 26.02.09 00:38:45 | #

Приватну переписку некоректно вивішувати 100%. Тим більше з такими простими та наївними людьми=)

eye of the storm | 26.02.09 01:09:31 | #

от так, буду зараз коментити прочитане

во, пацан балабол, підняла мені настрій його дотепна автобіографія

ти, Лисий, безсовісний. хлопець реально стільки часу чекав, а ти не прийшов. тре було хоч есемеску написати, чи шо…
брехати про смерть близької людини - це також бентежить… я розумію, шо співбесідник - ненайщиріша людина у світі, але все-таки…

еххх, ви досить вміло маніпулювали діями, думками і почуттями тої людини… знову обман, знову розчарування… не знаю, шо за фотографія була на аві, але та дівчина мала бути богинею


дуже сподобався різкий перехід в розмові дівчини із ніжних люб"язностей на чисто конкретне "та пішов ти нахуй"

спочатку склалось враження, шо тупо всь дорогу буде якесь гониво, але мені здалось, шо той хлопець почав говорити щиро



ОМГ, "я тебе кохаю" ці слова якось не в тему там звучали…

все, бачу по тексту, що добігають кінця ваші шпіонські ігри. він починає чути недобре

"Скажи, на милість господню - ти і справді існуєш, чи це лише приємний сон…? ти не уявляєш як я хочу щоб ти була реальністю… Пробач ярино…"

шось мені від цієї історії не дуже весело…

Fetole | 26.02.09 01:20:22 | #

Бля той петро тупий і самазакоханий а ше бля як тряпка. А ти Лисий тож не дуж гарно поступив, то тупо так людей розводити, бо через таке іноді люди руки ріжуть… Я спочатку думав шо ти петро і хтів порадити тобі дізнатися ч ярка то точно дівка))) І до речі лан фіг з ним, паіздевалися ви над ним, але викладати оце сюди є трохи піріборам.

eye of the storm | 26.02.09 01:22:14 | #

ти теж то читав ?

Fetole | 26.02.09 01:28:01 | #

Так. І мені чувака жаль, тому що в інеті можна закохатися навіть більше ніж у житті, так як у інеті не видно деяких мінусів…

eye of the storm | 26.02.09 01:29:37 | #

мені теж його шкода стало. спочатку я із нього сміялась, а потім навіть якось не зручно перед самою собою стало

Fetole | 26.02.09 01:34:41 | #

Ну занадто він самозакоханий і самовпевнений… А так нерозумію, чьо вам у ньому так неподобається…

П.С. Пишу тут бо бля сільна многа букаф бьйут па трафегу:
Лисий, бля я тобі реально раджу, якота завершити ото, недумаю що тобі буде весело мати на совісті чиюсь смерть… Жартувати з почуттями то тупо

eye of the storm | 26.02.09 01:39:25 | #

наскільки я зрозуміла, то переписка вже не продовжується ше із грудня місяця, але хто зна…

Fetole | 26.02.09 01:26:14 | #

Поясніть мені хде співбесідник балабол?

eye of the storm | 26.02.09 01:27:11 | #

Ярина - бот.
її думками керуюють троє юнаків

Fetole | 26.02.09 01:31:00 | #

Я не про то. Лисий писав:
"суть така шо какбе він додавав всіх дівок з списків знайомих і кадрився до них онлайн, ми вирішили його розвести, ну він виявився відповісти
балаболом, шо ж тут такого поганого. прєступлєніє і наказаніє)))"
ти сказала:
"во, пацан балабол, підняла мені настрій його дотепна автобіографія."
Чому вона дотепна? чи це не правда що він там в гурті грає якомута?

П.С. Бля мені з моїм трафом коментити цю статтю кадастрофічно))))

eye of the storm | 26.02.09 01:33:04 | #

я мала на увазі, що спочатку мені було із нього смішно…
але вже наприкінці я почала шось сумніватись на рахунок неправдивості інфи. щоправда, я так і не знаю, чи був насправді гурт, чи ні…

Fetole | 26.02.09 01:40:09 | #

Ну от і мені не дуже смішно… Пацанчіку місяць депри забезпечено, незнаю з чого тут сміятися. Развішо якшо він аж така людина шо ппц…

eye of the storm | 26.02.09 01:43:13 | #

як на мене, то не так уже й важливо чи був той гурт, чи ні…
у всякому разі, мені здалось, шо у всьому іншому він був щирим. місцями спочатку занадто награним, але все-таки щирим

Fetole | 26.02.09 01:51:18 | #

Та награним то точно! Але навіть те що він в тому переліку компліментів (той длінний спісас) додав щось своє вже настроює пазітівно… Певно хлопу дуже нехватає любві і ласки тому і старався справити враження для початку оцією "награностю"… Але якщо цю награність часто повторювати то вона (певно під впливом самовнушенія) переходить у відвертість як і сталося.

Lactarius | 26.02.09 01:53:35 | #

інтернаціональний гурт… 3 роки стажу гри пздц…менеджер яєбу… тупа лапша як на таке попастися можна?

Fetole | 26.02.09 02:03:48 | #

Та бля, всьо може бути, мені впринципі насрать був гурт чи не. Не ну може тіпок засильно набрехав, але у всіх думаю було( може не настікі, але) таке хоч раз шоби трохи справити враження.

eye of the storm | 26.02.09 09:06:27 | #

та тут навіть нема шо писати… реально образливо за хлопця, от і все…

Lactarius | 26.02.09 01:35:09 | #

Мудаг бля прикладну спозорив… не пє він… піздєц… на прикладній не пити не можна.

Fetole | 26.02.09 01:43:35 | #

Гг… то точна) Але швидче усього він отут спиздів. Якщо дівчина стояща то пити можна і кинути, я думаю з такою думкою він це написав)

Lactarius | 26.02.09 01:49:13 | #

вот і я про шо

Ланселот | 26.02.09 08:48:09 | #

ти тож прикладна?))

SelfishBitch | 05.03.09 16:42:57 | #

а во я пью )

Pooh | 26.02.09 01:48:59 | #

то всьо? що потым було?

Fetole | 26.02.09 01:55:40 | #

Потім прийшов ктулху і замутив усім фтагн!

MoZ6Go | 26.02.09 02:07:29 | #

жестока ©

ALEXandrus | 26.02.09 02:14:22 | #

LOL.

Tender exp | 26.02.09 09:22:28 | #

it`s so much gay©

Ланселот | 26.02.09 09:38:23 | #

Я НЕ ЛЮБЛЮ

Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Я не люблю любое время года,
Когда веселых песен не пою.

Я не люблю холодного цинизма,
В восторженность не верю, и еще -
Когда чужой мои читает письма,
Заглядывая мне через плечо.

Я не люблю, когда наполовину
Или когда прервали разговор.
Я не люблю, когда стреляют в спину,
Я также против выстрелов в упор.

Я ненавижу сплетни в виде версий,
Червей сомненья, почестей иглу,
Или - когда все время против шерсти,
Или - когда железом по стеклу.

Я не люблю уверенности сытой,
Уж лучше пусть откажут тормоза!
Досадно мне, что слово "честь" забыто,
И что в чести наветы за глаза.

Когда я вижу сломанные крылья -
Нет жалости во мне и неспроста.
Я не люблю насилье и бессилье,
Вот только жаль распятого Христа.

Я не люблю себя, когда я трушу,
Обидно мне, когда невинных бьют,
Я не люблю, когда мне лезут в душу,
Тем более, когда в нее плюют.

Я не люблю манежи и арены,
На них мильон меняют по рублю,
Пусть впереди большие перемены,
Я это никогда не полюблю.

Opium | 26.02.09 10:34:10 | #

жаль пацана…

madness | 26.02.09 11:12:00 | #

я ебал такое читать

Chyvaak | 26.02.09 13:16:46 | #

тваю машу…
то аж до хуя

Лисий | 26.02.09 14:51:12 | #

тепер до момента про жестокость.
1) ніхуя він не закохувався, просто пиздить красиво, я його особисто знаю і якта "випадково" про то тринділи
2) він не грає в ніякій групі, хоть він і грає на електро півтора роки, він навіть в такт нормально попасти не може. ми потім окремо піздьож з групою викривали.
3) він ніхуя не страдав і не горював і вени не різав.
4) кстаті ми показували то знайомим дівкам яких він тоже пробував кадрити в контакті вони казали шо він їм або таку саму хуйню, або шось дуже схоже виписував.

Отже совість не мучить, вени ніхто вскривати не збирається, а потім нас то просто захарило бо він почсав повторюватись. та й запиздівся він так шо сам всьо напутав, особливо якшо ичтати початок а потім майже сам кінець.

EmperoR | 26.02.09 14:54:00 | #

Ти, звісно не ображайся, АЛЕ
1) Яке ти маєш моральне право критикувати людину поза її очима перед зовсім незнайомими йому людьми?
2) навіть якщо він пробував когось кадрити на будь-якій із соціальних мереж - це не значить, що ваш вчинок має виправдання

а зрештою, робіть що знаєте. ваше право

Лисий | 26.02.09 14:56:11 | #

це твоя думка

Лисий | 26.02.09 15:02:42 | #

і з питань етики ми не розкрили його особи)) ми йому то і в очі казали шо він дурак і брехло, такшо нічьо такого тут нема. кстаті якби він стіки байок не розказував сумніваюся шо то би довго потривало =/

EmperoR | 26.02.09 15:03:13 | #

в цьому плюс, не заперечую.

eye of the storm | 26.02.09 15:07:53 | #

ці факти будуть використані в матеріалах справи в якості пом"якшуючих обставин

FURER | 26.02.09 16:26:36 | #

EmperoR | 27.02.09 09:34:15 | #

=\

FURER | 02.03.09 15:44:48 | #

!!!

punker | 26.02.09 14:54:57 | #

мій кадрєнія круче :)

eye of the storm | 26.02.09 14:57:11 | #

вони не жорстокі

Лисий | 26.02.09 15:05:11 | #

в нас таких кадпєній як в тебе дохуїща страшна, вагон і маленька тілєжка, можна пару вивісити)))

сокира | 26.02.09 15:43:27 | #

ви довивішуєтеся з тими кадрєніямі. чим ти кращий від того петра в цьому випадку?

сокира | 26.02.09 15:42:18 | #

хаха, які ви всі наївні! петро - то ми з пухом створили віртуала, шоб розвести якусь пришелепкувату яринку, яка показує всім знайомим дівкам в реалі свої переписки в кантактє. її ще чекає жорстока і болісна смерть!

Лисий | 26.02.09 15:43:08 | #

астро етапять))

provokatorka | 27.02.09 10:21:33 | #

ніасиліл до кінця, спочатку думала що зароблю цукровий діабет, а тепер таки сумно

notstopped | 27.02.09 11:04:59 | #

Winged_Twilight | 28.02.09 09:10:20 | #

палєво

Jimi | 02.03.09 15:43:35 | #

Хтось прочитав це все від почтаку до кінця?

hendr1x | 02.03.09 16:22:57 | #

лол, пацан дурак) веде себе тіпа вона одна в цілому світі. Таких Ярин пів Львова))) лол лол) так розпинався, бля ше й цілий місяц) лол. Я плакалъ

ThRAsH | 03.03.09 16:17:45 | #

Алекс Скайрим | 05.03.09 14:20:44 | #

банально)))и нах сюда ваще такое выкладывать)))

poiSSSon | 05.03.09 16:46:29 | #

а стотті про бух писати то дуже чюдово

ptawka | 05.03.09 16:05:33 | #

Історія справді варта уваги, шось знайоме мені, бо недавно есемесилась з одним хлопцем такою романтикою,але то було щиро і додідька приємно, приємно коли віриш людині, справді ВІРИШ… і мені не Петра шгкода, бо він здається вміє любити…а от ти чуувак, подумай над своїми житейськими цінностями…і доречі як закохаєшся, то добре перевір чи то так, і не раз… БО ПІДЛІСТЬ ТО ТАКА ШТУКА ШО МАЄ ЗДАТНІСТЬ БУМЕРАНГА- ПОВЕРТАТИСЯ з силою вдвічі більшою…

Лисий | 23.03.09 01:26:36 | #

онлайн ета нє любов

Bazzillio | 05.03.09 16:46:00 | #

перекажіть аб чьом тєкст? влом читати

Miklos | 05.03.09 17:02:01 | #

Петро замолодив Яринку, напоїв, виєбав і кинув як шмату з гандоном в жопі(((

Bazzillio | 05.03.09 17:06:39 | #

як поетично і романтично - Петро з гандоном в жопі кинув Яринку

Miklos | 05.03.09 17:13:28 | #

ох Ярило

hendr1x | 05.03.09 17:13:53 | #

Нє, ти непоняв)

Той Петро разпінался шоб зустрітися з тою сучкою) А вона все марозілась і марозілась)

B@b@Katja | 05.03.09 17:08:52 | #

і чого я зразу не прочитав, що читати знизу…

hendr1x | 05.03.09 17:14:14 | #

VARG_SS | 05.03.09 17:17:07 | #

ппц,люди такою хуйньою страждають…створювати бота,витрачати на це час…вдарьтес головою об стінку декілька разів…

Лисий | 23.03.09 01:26:22 | #

ти не шариш понту))

Патлатий | 08.03.09 00:10:21 | #

Гггггггггггггггггггг
Зачьод.
Усміхнуло=))))))
Треба видати окремою книжкою

Майстер-клас по кадрінню

travelwolf | 13.03.09 16:09:49 | #


і це ше в мене флуд…

НІМФА | 13.03.09 16:13:35 | #

сумна історія(((((((((((

+Angy+ | 18.03.09 10:34:45 | #

автар - много букв - не могу осилить

слоненятко | 18.03.09 14:21:05 | #

ми так колись пацаньчика розводили пів року
але переписку кидати внатурі було не коректно

._COSINUS_. | 19.03.09 01:13:56 | #

піздєц! я так довго читав, думав чимось цікавим закінчиться - а хуй тобі!

Лисий | 19.03.09 01:25:19 | #

всьо закінчилось пиздатєйшими віршами

._COSINUS_. | 19.03.09 01:34:03 | #

=|

Лисий | 19.03.09 01:49:29 | #

ти не шаріш рамантіки

Mephisto | 19.03.09 01:47:38 | #

Сцуко, на600 стіки буков кидати?

Лисий | 19.03.09 01:49:41 | #

бись-те читали

Змучений Циба | 19.03.09 11:13:18 | #

лисий, будь пацаном, виложи сюда логі свої аські-жаббера-ірки-етц? асобінно де ти віртуалиш чьюта кравать

Medved | 17.04.09 16:10:01 | #

От до чого призводит людська їбанутість!

Звірі | 24.03.10 01:16:05 | #

айда школота, айда да малолітня…

madness | 24.03.10 09:44:28 | #

`s this shit for real?
like foir real real?

Sparrow | 24.03.10 10:31:10 | #

Ой, лихо не Петрусь, біле личко чорний вус!

Abiturient | 24.03.10 11:55:58 | #

сюжет милбної опери? )))
мода вже на то, бачу, пішла ))

Abiturient | 24.03.10 12:16:55 | #

впевнений, що тут половина юзерів би так купилася (на чолі зі мною)))
Бля, хоча б імена, назву групи та ін приховали б…
Засранці.

Лише по дружбі мінус не ставлю…