Dance of Fire, або у Львові все ще Люблять the Doors

Dance of Fire, або у Львові все ще Люблять the Doors

| 0 | Розділ: Враження | 14 жовтня 2004 21:12

Перед Дорс вечркою я свідомо настроїв себе не вживати нічого спиртного (а смішно звучить:)) та ще й перед Дорсами ), так як хотів сповна віддатися музиці і атмосфері 60-х. Звичайно це не говориь про те що в ті часи ніхто не вживав алкоголю навіть навпаки Sex, drugs, rock'n'roll & alcohol просто я думаю це було оригінально з мого боку.

Ми зайняли столики, які знаходились найближче до екрану що був вивішений на стіні, замовили по пиву і готувались до початку дійства. Чесно кажучи для мене група the Doors така ж культова, як і Nirvana але на мої здивування народу було не так багато як я очікував.


Спочатку Хані крутив кліпи ранніх Дорсів і буквально троє п"яних дівчаток скакали в п"яному танку, але після Light my fire зал ніби вибухнув і майже усі сидячі підняли свої дупи і почали гоцатись як навіжені. У нас ще в запасі була фляга коньяку яку ми залюбки розпили розігрівшись старим хітом ,та в ту ж мить зал підірвала нова хвиля емоцій разом з Back door man, Roadhouse Blues, L.A woman. Що мені справді дуже сподобалось, це пари які вигинались під шалені блюзові ритми зливаючись в одне ціле в почутті пристрасті і музики. Колорит усьго вище сказаного вдало підфарбували просто геніальні твори Р. Планта і компанії та J.Jopling -summertime . Саме ці моменти вечрки мені запам"ятались найкраще, адже чарівна леді з якою я весь час танцював просто зачаровувала мене танувши у моіх руках. Відійшовши від цього я помітив, що не я один був зачарований, а також більшість представників сильноі статі у залі, так як їхні партнерки мабуть теж пустили в рух своі чари під чарівні ноти які виривались з хрипучого горла Дженіс…summmmmmmmmertime time time time.
Між іншим вже десь із середини вечірки всі були сп"янівші чи то від блюзу чи то від ше чогось (я не напивався)
Ну одне, що я передрік точно це те що вдалим би було закінчити вечірку піснею The End. Психотропна дія цього шедевру Джима, вдало довела розгорівшу від усього за вечір аудиторію до очікуваного екстазу. Як мені здалось задоволені були усі, а я особливо.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!