Український готичний журнал "SAСRATUM"

Український готичний журнал "SAСRATUM"

| 0 | Розділ: Новини | 20 червня 2006 19:05

В Україні з’явилось нове україномовне музичне видання. З 11 червня стартував другий номер готичного журналу «SACRATUM» Це перше (!!!) музичне видання українською мовою, що охоплює нішу готики, індастріалу та усіх напрямів смурної музики.



У новому номері журналу читайте свіжі новини, тематичні статті, готичні фото та репортажі з фестивалів, рецензії на останні новинки та ексклюзивні інтерв’ю журналістів журналу з провідними готичними гуртами: IN STRICT CONFIDENCE, IN MY ROSARY, UNHEILIG, END OF GREEN, GIRLS UNDER GLASS, TENHI, ASSEMBLAGE 23, DOPPELGANGER, GREEDY INVALID, ЗАМКОВА ТІНЬ, MALINCONIA.



У кращих традиціях якісних музичних журналів до «SACRATUM #2» додається аудіо-компіляція, щоб краще ознайомити читачів з тематичним наповненням номеру. Зокрема на платівці можна прослухати треки гуртів: IN STRICT CONFIDENCE, IN MY ROSARY, INVERSUS, CARDAMON, DOPPELGANGER, GREEDY INVALID, ЗАМКОВА ТІНЬ, MALINCONIA.



Для тих хто не може натішитись улюбленими гуртами затійники журналу підготували 3 великих постери: PERSEPHONE, END OF GREEN, GOTHMINISTER.



Кожен покупець журналу «SACRATUM #2» має унікальну нагоду виграти 2 квитки на концерт LAKE OF TEARS у Києві! А також 2 постери та 2 компакти з автографами гурту. Переможці будуть оголошені у наступному номері тож бажаючим треба поквапитись, щоб не провтикати своє щастя.



У Львові журнал об'ємом у 60 глянцевих сторінок можна придбати у магазині УСТАВ по вулиці Братів Рогатинців, 9 (бічна вулиці Галицької). Ціна такого задоволення 18 грн. Але воно того варте! Там саме можна купити і перший номер журналу в котрому подані екслюзивні інтерв’ю з: LAKE OF TEARS, KATATONIA, BLUTENGEL, AUDI SILE та іншими відомими іменами готичної сцени.



Детальніше читай нижче!




Окрім того журнал можна купити й у інших містах України:

КИЇВ
1)Книжковий ринок „Петрівка” ((М) Петрівка)
-36 ряд 10 місце
-16 ряд 6 місце
-49 ряд 11 місце
-59 ряд 9 місце
-магазин „2 Меломана”

2) Магазин „CORE” (вул.. Златоустівська, 30)

3) Магазин „CORE ZONE” (вул.. Драгоманова, 29)

ХАРКІВ
1) Склад-магазин „ТАЛІСМАН” (вул. Сумська, 16в)

Або ж замовити поштою за адресою sacratum@gmail.com
Хочеш відповісти? Авторизуйся!