Концерт груп "Ambivalence" та "Базука бенд". Лялька - 5 серпня.

Концерт груп "Ambivalence" та "Базука бенд". Лялька - 5 серпня.

| 1 | Розділ: Враження | 11 серпня 2004 15:00

Цього вечора в Ляльці обіцяло бути гаряче, так як виступали важкі альтернативні групи, що мають досить таки екстремальний імідж :)
Взагалі ці групи я чув вживу вперше і тому мав чудову нагоду зрівняти їх з звучанням на записах.

Концерт почався майже вчасно. Першими грали "Ambivalence" - психо-дезово-метальова банда з дуже хорошим вокалом-гроулінгом. Виступала група в трохи урізаному складі, бо на концерт, через виступ у Києві з групою "Годо", не зміг з'явитись клавішник групи - Андрій "Ангус". Проте це не завадило досвідченим музикантам потужно виступити.

Дуже цікаво в групі дивиться кобіта-гітаристка, яка водночас є і автором текстів. Ця "зла" дівчина може дати фору більшості гітаристів львівських "відомих" груп.

Програма "Ambivalence" складалась з 8 пісень, що зривали дах публіці в залі. Щодо порівняння з записом то ця група звучала вживу теж достатньо круто хоча й без клавішних.

Взагалі радує факт існування такої групи на противагу більшості хардкоро-панко-роковим ватагам, що останнім часом влізли в яму "зацикленості" та не хочуть звідти вилазити.

Другими виступали хардкорова група "Базука бенд" - гурт, що має непогане ім'я завдяки першому складу на чолі з вокалісткою, наразі є в майже повністю оновленому складі і грає реп-кор з добрячим "закосом" під Slipknot.

Грали ці чуваки десь пів години, так, особливо, нічим мене і не здивувавши. Я навіть розчарувався так як сподівався що на сцені вони дивляться і слухаються значно крутіше ніж на записах… Особливо після того як багато писали та говорили про їхню "оригінальність". Новий склад однозначно програє старому в плані музики та текстів :( а шкода, бо з "розкрученим" іменем вони б могли далеко піти, а наразі "товчуться" на одному і тому ж… Хоча музиканти, здається, кращі, але музика втратила свою особливість та цікавіть… нудно нажаль… :(
Хоча то все є моя думка, а юні "неформали" вважають, що подібна музика - це круто, і активно відривались під "базуку" цього вечора в Ляльці.

Після концерту відбувалась дез-хардкорова вечірка на яку теж лишилось досить багато людей, що люблять подібну музику.

Фотки взяті з сайтів груп Ambivalence та Базука Бенд
Хочеш відповісти? Авторизуйся!