"Крихітка Цахес" -- на першому місці!

"Крихітка Цахес" -- на першому місці!

| 0 | Розділ: Враження | 10 червня 2005 16:32

Отож, пишу репорт майже через тиждень після концерту. Він вже встиг побути у пам'яті, як слід претравитись та проаналізуватись і вилитись у статейку.

Шкода, але я намірено запізнився на концерт, бо думав, що як завжди усе розпочнеться ближче до дев'ятої. Все ж таки до Ляльки завітали молоді зірки, що користуються популярністю і розпочинати концерт вчасно було б якось не традиційно. Вийшло, що погано думав… Зірки то зірки, але ще не дуже зіркові і як усі люди їздять на поїздах котрі чомусь відправляються у найневдаліші для того моменти. Тому "КЦ" треба було відіграти концерт й встигнути на потяг до Києва.

Попав у клюб, власне, під кінцеь виконання "Ангела". Перше, що вразило -- це кількість народу. Хоч "крихітки" і зірки, але такого-собі "рок-рику" я не сподівався побачити :) Купа людей, всі стрибають, танцюють, співають, посміхаються. Позитивом від цього всього аж віяло, що, мабуть, зауважили і самі музиканти, які вільно і розкуто поводились на сцені, підховлюючи відбрації натовпу. Перше враження від групи теж максимально позитивне. Група поводилась на сцені органічно й дуже легко. Каша Сальцова на сцені -- просто супер! Жодних дурнуватих понтів і приколів, живе спілкування з публікою й постійний контакт з залом. Супер!

Далі пішли враження від музики. В "Крихітки Цахес" однозначно є талант до створення пісень, які зачіпають й не відпускають на довго. Ще кілька років назад почувши "Скоро буду поруч", я став фаном групи й намагався знаходити інші речі. А послухавши й відчувши концерту програму, думаю, що не пропущу жодного найближчого концерту. Все ж таки хоч як прикольно гурт звучить на записах з різними цікавими тріп-хоповими фішками, але живий концерт залишив вражень на кілька альбомів наперед.

Група зіграла альбомну програму з якої, здається, найбільше нарід підтримав "Вменеємен", який добряче встиг накрутитися на музичних каналах. власне в перерві між піснями Каша наводила цитати з того як люди сприймали слова пісні: "В мене є мен і він мен має справа…", а публіка підсказувала й інші "В мене є мен і він мене має право спитати список імен з якими я переспала…" і тд. Підійшовши до реміксів група виконала кілька речей котрі не увійшли до альбому. Серед них була "Лисиця", що залежалася десь в пам'яті давніх фанів. Прифигівша від львівської обізнаності "Крихітка" таки вирішила заграти призабуту пісеньку, попередивши, правда: "Зараз буде хардкор!". А відігравши зізнались, що було багато лаж… А хтось їх чув :)?

Почутого публіці все одно виявилось замало й публіка вимагала біс. На що отримала чергову порцію "Вменеємен". Після чого Каша зійшла зі сцени й була одразу охоплена численними фанами, що вимагали афтограф. А за кілька хвилин група зібралась у таксі й поїхала додому. Їх Знову ж проводжали захоплені фанатки, що співали їм на прощання їхніх же пісень.

Десь у перерві між виступом і зануренням у таксівку була можливість розпитати враження Каші від концерту.

-- Ви були у Львові чотири роки назад і сьогодні. Що змінилось?

-- Ми стали кращою групою ніж чотири роки тому, бо публіка нас краще сприймає. Не тільки тому, що в нас одна пісня крутиться по телевізору. Просто ми трохи виросли, львівська публіка трохи виросла. Взагалі, тоді в нас була доросла і критична публіка, а зараз більше молоді. Але мені сьогодні сподобалось в тисячу разів більше ніж чотири роки тому!

Ми дуже щасливі, що сюди приїхали. Спочатку думали, що це буде репетиція перед київською презентацією, але зараз нам зрозуміло, що тепер вона нас насправді дуже мало хвилює.

Львів це завжди урок. Коли ми тут були минулого разу то після цього ми вирішили працювати кардинально в іншому напрямку. Сьогоднішня ж презентація -- це підтвердження того, що ми на вірному шляху.

-- На київських концертах теж стільки публіки?

-- Буває й багато публіки. Але київська публіка набагато стриманіша і здебільшого російськомовна, не всі знають слова. Тому ми дуже вражені такою емоційністю львівської публіки, бо вважали, що всі будуть критично сидіти і дивитися, а тут абсолютно зворотня реакція! Все дуже яскраво, всі були в одному дусі. Ми відчували повний контакт з аудиторією і це було реально круто!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!