Останній концерт в Далі

| 0 | Розділ: Враження | 29 квітня 2004 15:36

Ось і закінчився сезон концертів у клубі „Далі”. Сумно, що останній концерт в Далі відбувся одночасно з концертом в парку культури і організатори концертів не домовились про проведення концертів у різні дні:(. Але це не кінець концертів, як сказав Калич: „концерти продовжаться у жовтні і можливо, що буде відбуватись не 1, а 2 концерти на тиждень, так що чекаємо жовтня і нові концерти”.

А тепер, мої враження від концерту в Далі 25.04.2004.
Людей зібралось небагато, напевно, тому що основна маса народу пішла в парк.
Правда скінів і їм подібних теж не було, як всі в парк то всі.
Звук і світло, як завжди були на рівні.
Першими на сцену вийшли Loozer, нічим особливим хлопці не виділились відлабали пару пісень і пішли. Не знаю, може мені дивно було бачити Loozer тверезими, чи вплинула велика кількість фанів, аж цілий один - вокаліст „Анни”, потім правда з балконів зпустилось ще декілька чоловік - в основному учасники тієї ж групи „Анна”, може Loozer поспішали на концерт в парк, загалом звичної панківської атмосфери під час їх виступу не було:(.
Наступними була група „Голлоу поле” (назву я пишу на слух, тому, якщо є орфографічні помилки в назві - звиняйте). Відіграли хлопці нормально, але нічим особливим не виділились.
Потім була „Ніагара”, виступили як завжди класно.
Публіки троха побільшало - приїхали гості з Тернополя, і чомусь приїхали в Далі, а не в парк. Дивно чому?
Наступними була група „Анни”, відіграли і відспівали хлопці класно, іншого і не чекали.
Потім на сцену вийшли хлопці з Ужгороду - група "Форма", виступили досить пристойно, вокаліст приємно дивував людей модуляціями свого голосу, (що він співав я так ні фіга й не зрозумів, але виступ сподобався), оригінальний виступ.
Потім вийшла „Догма” хлопці добре відіграли свою програму, хоча чогось особливого не відзначу.
На завершення вийшла, або „вистрілила” (не знаю що більше підходить) „Базука бенд”
Хлопці вийшли в масках і влаштували глядачам справжнє шоу з ламанням барабанів в кінці. Виступ був суперовий: хлопці зразу завели публіку, яка під „Догму” не проявляла великої активності, і не давали розслабитись до кінця виступу.
Загалом завершення сезону вийшло досить класним, хто не був багато втратив - кусайте лікті, хоча думаю хто був в парку теж вражень отримав достатньо.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!