Heilung

Heilung
П'ятниця, 6 грудня 19:00, Цирк (вул.Городоцька, 83)
Вхід: 290 - 1490 грн

| 0 | Розділ: Події | 10 квітня 2019 20:06

ЯСКРАВЕ ТЕАТРАЛІЗОВАНЕ ШОУ ЕПОХИ ВІКІНГІВ

Вперше данська неофолк група Heilung привезе в Україну театралізоване музичне шоу у ритмі шаманів та бойових пісень вікінгів.
Кожен виступ Heilung - це захоплююча видовищна подія, де зникають грані між сценічним дійством та прадавніми ритуалами, минулим і сьогоденням.
Європейський колектив відтворив в своїй музиці звучання Північної Європи залізного віку та епохи вікінгів. Звучання композицій побудовано на використанні традиційних скандинавських інструментів і голосів, що переносять слухача в дохристиянські часи, коли людина була одним цілим з природою.
Heilung використовує древньоскандинавські тексти з археологічних артефактів у своїх піснях , що стосуються героїчних подій або переклади давніх текстових елементів. Автентичне звучання та естетика древньої цивілізації створюється за допомогою кісток, бубнів, шуму води, дерев’яних щитів і списів.
В перекладі з німецької мови HEILUNG означає «зцілення», в цьому і полягає суть музики Heilung. Слухач залишається в спокійному і розслабленому стані після музичної подорожі , лідер гурту Кай Уве Фауст вважає ,що чаруюча сила музики здатна зцілювати тіло і душу людини.
В арсеналі групи є композиція присвячена духам Карпатських лісів.
Журнал Metal Hammer UK називає концерт на фестивалі Midgardsblot у Норвегії одним з найкращих живих виступів 2017 року.
Музика Heilung прозвучала в рекламі нового сезону фентезійного драматичного серіалу «Гра престолів» Game of Thrones.
Не зволікай, поринь у світ таємничих шаманів та войовничих вікінгів. Почуй голос предків.

КВИТКИ НА CSHOW.BIZ.UA
Хочеш відповісти? Авторизуйся!