Sunrise

Sunrise
Субота, 6 квітня 19:00, Xrystofor (вул.І.Франка, 3)
Вхід: 100 грн

| 0 | Розділ: Події | 12 березня 2019 16:00

Київський power metal бенд SUNRISE повертається у Львів з великим соло-концертом!

Саме з концерту у Львові розпочнеться тур, в рамках якого хлопці зіграють в Кракові, Празі, Будапешті та інших містах Європи.

Відкриватиме концерт львівська група NORDFLOW

Гурт Sunrise був сформований у Києві в 2003-му році. Стиль, у якому грає гурт, характеризується як мелодійний павер-спід метал. Основна мова, якою виконуються пісні — англійська, також є пісні і українською мовою.
Тематика текстів зачіпає питання самореалізації та самопізнання людини, пошуку сенсу життя й духовного розвитку, а також ліричні роздуми про любов і взаємини між людьми. Мелодійна побудова пісень здатна викликати цілу гаму почуттів і душевних переживань.
У лютому 2007 гурт закінчив запис свого дебютного альбому «Liberty», реліз якого відбувся 1-го лютого 2008-го року на російському лейблі «Metalism Records».
Навесні 2009 Sunrise закінчили запис свого другого альбому «Trust Your Soul», видання якого відбулося 30 січня 2010 на італійському лейблі Heart Of Steel/Emmeciesse Music Publishing.
З жовтня 2009 пісні «Sunrise», зокрема титульний трек другого альбому «Trust Your Soul», а також кавер-версія на пісню Helloween «If I Could Fly», активно ротуються в ефірі найбільшої української рок-радіостанції «Radio ROKS».
19 січня 2016 року гурт випустив третій повноформатний альбом «Absolute Clarity», реліз якого став можливим завдяки успішній краудфандинговій кампанії. 10-го квітня відбулася масштабна презентація альбому в рамках великого сольного концерту в київському клубі 'Atlas.
2 лютого 2017 року відбувся реліз концертного DVD «Through The Eyes Of Infinity», що став першою подібною відеороботою на українській power metal сцені. Концертний сезон 2017 гурт розпочав із виступу на одній сцені з титанами німецької метал-сцени Rage.
На початку весни 2017 Sunrise оголосили про початок співпраці з українським музичним лейблом Moon Records, за підтримки якого 4-го квітня вийшов україномовний сингл «Дар».
У 2018 році Sunrise відзначає 15-річчя творчої діяльності. До цієї події гурт відправився в тур містами України, що розпочався 8-го лютого великим концертом у столиці за участю Заслуженого академічного оркестру Збройних Сил України.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!