Enter Shikari

Enter Shikari
П'ятниця, 1 березня 19:00, Fest Republic (вул.Старознесенська, 23-26)
Вхід: 770 грн

| 0 | Розділ: Події | 11 лютого 2019 20:23

Уже в перший день весни у Львові буде по-справжньому гаряче: 1 березня неймовірні “Enter Shikari” запалять своєю шаленою енергетикою найкрутіший львівський клуб “!FEST REPUBLIC”. Концерт, на якому можна влаштувати справжній відрив під улюблений шикарі-кор, неможливо пропустити!

Британці “Enter Shikari” прославилися близько 15 років тому як команда, яка дає найпотужніші за енергетикою концерти і звертає увагу на такі глобальні проблеми людства, як забруднення навколишнього середовища, соціальна нерівність, війни та ін.

Свій посил самі музиканти позначили як “позитивна агресія” – сила, що дає людині енергію віднаходити панацеєю від проблем. Поступово “Enter Shikari” переросли концерти в маленьких клубах і зараз збирають стадіони і багатотисячні зали.

“Enter Shikari” стали яскравим прикладом того, як можна стати популярними, творячи унікальну музику і не вписуючись у жодні стильові рамки. Особливістю їх звучання є мікс різноманітних стилів рок-музики та клубних ритмів.

Рекомендуємо придбати або зарезервувати квитки на подію за кращими цінами на нашому сайті просто зараз. Не проспи свій квиток!

КВИТКИ НА KASA.IN.UA
Хочеш відповісти? Авторизуйся!