Глеб Самойлоff & The MATRIXX

Глеб Самойлоff & The MATRIXX
Вівторок, 12 грудня 19:00, Malevych (пр.Чорновола, 2)
Вхід: 400 - 14000 грн

| 0 | Розділ: Події | 20 жовтня 2017 16:24

Здійснилося! Шанувальники творчості «The MATRIXX» і просто поціновувачі хорошої музики тріумфують - в світ виходить новий альбом групи.
За 7 років існування «The MATRIXX» подарували нам багато хорошої музики. Випустила 5 студійних альбомів, 6 синглів і 10 кліпів. І ось група представляє наступний, шостий за рахунком, альбом. Всі завмерли в передчутті, а сам Гліб Самойлов обіцяє здивувати своїх шанувальників новим, свіжим, несподіваним звучанням.
У програмі, крім нового матеріалу, обов'язково прозвучать всіма улюблені пісні гурту «The MATRIXX», а також хіти «Агати Крісті».

Про гурт: в січні 2010 року Гліб Самойлов з іншими учасниками колишньої групи «Агата Крісті», прийняли рішення про створення власної групи під назвою "Глеб Самойлоff & The MATRIXX".
«The MATRIXX» можна з упевненістю віднести до розряду супер-групп. В ньому зібрані легендарні особистості, які вже давно зарекомендовавали себя в інших коллективах, таких як «Агата Крісті» та інші.

Днем народження групи вважається 12 березня 2010 року. У цей день було оприлюднено першу пісню "Ніхто не вижив". Композиція стартувала на радіостанції «Наше Радіо» та просторах Інтернету.

Замовити та придбати квитки можна на Gastroli.ua
Хочеш відповісти? Авторизуйся!