Про концерт 04.04.04 в "Сальвадор Далі"

Про концерт 04.04.04 в "Сальвадор Далі"

| 0 | Розділ: Враження | 5 квітня 2004 16:19

В неділю в клубі "Далі" відбувся черговий рок-концерт. Грало дуже багато груп і було дуже багато людей. Це був перший раз як я (дрімхед) пішов в "Далі" і, перший раз як я завітав на лєвандофку. Мені дуже розхвалювали організацію концертів і апаратуру, яка використовується на них. Тепер я нарешті оцінив все власними вухами і очима. Також я склав своє праження про декілька груп. Все це чисто суб'єктивно і не варто нічого зі сказаного нижче сприймати серйозно. Також не обіцяю ще зберіг хронологію виступу груп. І, скорше це не стаття про музику, а стаття про купу народу в одному зеленому будинку. Спробую описати те, що думаю.
Мене з Бобром завезла на лєвандофку Жабка. Там ми почали шукати флаєри на концерт. При чому знайшли їх абсолютно не там де розроховували знайти, але це пофігу. Зелений будинок, як мене повідомили, колишній кінотеатр, прийняв нас гостинно у свою шумну і людяну атмосферу. Раніше Нікман мені казав, що там ще не було ніяких бійок, але щойно увійшовшя я побачив як один поціновувач рок-музики б'є іншого. На сцені у той час була група "Хвора" (декілька груп, включно з "Beatlejuice" я нажаль пропустив). Про групу "Хвора" нічого сказати не можу, бо не розчув. Можу тільки сказати шо народ під неї ковбасився.
Крім того я зустрів на концерті дуже багато знайомих, яких і не думав зустріти.
Після "Хвора", здається виступав "Тостер". Що цікаво, що ведучим був усіма нами шанований пан Калич, який в перерві між виступами груп розповідав п'яні жарти. Я навіть запам'ятав анекдот:
Їде в трамваї пані аристократка. Тут в трамвай заповзає бомж. І пані йому каже: "Ти подивись на себе, ти бомж! Ти вдягнутий в дірявий одяг, від тебе смердить, ти весь брудний, не миєшся! І кросовок в тебе тільки один". А бомж відповідає "Так я його тільки сьогодні і знашов".
Ніхто не сміявся. Мабуть не зрозуміли.
А "Тостер", на чолі з Кумаром відзначився неприязню до львівських скінів. Скіни теж відзначились неприязню до Кумара і львівських панків. Неприязнь була дуже велика. З обох боків лунали матерні вислови і можна було очікувати, що після концерту буде сутичка, чи як це назвати. Не дивлячись на це "Тостер" відіграв пару пісень, під які можна було розчути вигуки скінів "Кумар лох".
Після "Тостера" виступали "Абу-Касимові капці". Виступ цієї групи я бачив уперше, але оцінити їх я не в змозі через те, що звучали вони не особливо. Можу тільки сказати, що в цієї групи не зовсім стандартний підхід до панк-року. Стандартним підходом я називаю "Я хочу трахнуть Брітні Спірз" (© Loozer).
Що запам'яталось, це виступ "Верховної Зради" без гітариста і жарти Калича на тему "не можна срати і сцяти також". Гітарист їхній через температуру не зміг виступати. А Калич, як виявилось, не ходить в туалет.
"Верховна Зрада" завжди тримає свою марку і стиль, за що їм спасибі. Вдалось поковбаситись.
"Loozer" я теж бачив і чув вперше (пробачте мені грішному). Тепер дуже хочу пробити їхні записи. Це нормальний панк. Їх вокаліст заохочував усіх на бійку зі скінами після концерту.
Під самий кінець виступала "Ніагара". Чомусь вони вже не виконують хорошу пісню "Рапапап". Зате тепер їхній хіт мабуть "На-на-на-на-на" (я так її назвав бо не знаю справжньої назви). А загалом "Ніагара" виступила, як завжди класно.
Коли концерт закінчився, ми шукали Морду яка загубилась і боялись, що на вулиці нас чекають скіни. Але скінів не було, а Морда втікла кудись дуже далеко.
Потім ми йшли пішки з лєвандофкі додому, але це вже зовсім інша історія. А концерт я признаю вдалим і не поганим. В мене досі свистить у правому вусі і болять ноги і руки.
Мабуть стаття вийшла не особливо толкова. Допишіть свої враження, будь-ласка.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!