Light the Night

Light the Night
Середа, 27 травня 19:00, Event-Hall Кіно
Вхід: 120 грн — фан-зона, 170 грн—столики

| 0 | Розділ: Події | 27 травня 2015 15:25

м. Львів,
пр-т В'ячеслава Чорновола, 2
«EVENT HALL КІНО»

#LightTheNight #rocksymphony #eventhallkino #eventroommag

Запали ніч під потужне звучання світових хітів у виконанні симфонічного рок-оркестру «LIGHT THE NIGHT»!

«LIGHT THE NIGHT» (Запали ніч) — симфонічний оркестр та рок-бенд, що об'єдналися для аранжування та створення якісної рок-музики в різноманітних стилях та напрямках.

Основний склад колективу — талановиті молоді музиканти, студенти та випускники Львівської національної музичної академії ім. М.В.Лисенка, лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Окрім постійних учасників складу, колектив плідно співпрацює із сторонніми музикантами з різних міст України та світу — співаками та диригентами, — та продовжує експериментувати над звуком та шоу. Так до виступу в «EVENT-HALL КІНО» (м. Львів) 5-го червня долучився колишній фронтмен «золотого», — на думку шанувальників, — складу київського рок-гурту«UNERASE» — Максим Гайдученко. Минулого разу в ролі запрошеного соліста виступив музикант з Батумі (Грузія), талановитий співак та композитор Йаго Девадзе.

Досвід роботи на сцені та в музиці, надбаний запрошеними музикантами, надав ще більше драйву та фірмового звучання композиціям у виконанні симфонічного рок-оркестру «LIGHT THE NIGHT».

Драйвові рифи й мелодичні гітарні соло в супроводі потужного поліфонічного акомпанементу духових, струнних секцій та ударних інструментів за участі харизматичних фронтменів залишуть яскраві естетичні враження та змусять слухача поринути в різнобарв’я відчуттів та віднайти улюблені хіти у свіжих відтінках та деталях.


Солісти нинішнього складу:

Максим Гайдученко — вокаліст, екс-фронтмен київського рок-гурту «UNERASE»
Ярема Собко - вокаліст
Олександр Безіков - вокаліст
Юрій Салуха - скрипаль, піаніст, аранжувальник

Диригент - Ірина Вакуліна

В програмі прозвучать хіти: Metallica, Nirvana, Led Zeppelin, Pink Floyd, AC/DC, Scorpions, Guns n’ Roses, Океан Ельзи, Muse, SOAD, Queen, Robbie Williams, Скрябін та інші.

«LIGHT THE NIGHT» — відчуй драйв, що запалює серця!

Квитки можна придбати в касах міста або онлайн на GASTROLI.UA: https://gastroli.ua/tickets/light-the-night-event-hall-kino/buy

Ціна: 120 грн — фан-зона, 170 грн — VIP зона



Подія у соцмережах:

Facebook
VK
G+

Додаткова інформація:
066 511 09 99 — Артем
066 712 29 50 — Дмитро
#LightTheNight #rocksymphony #eventhallkino #eventroommag
Хочеш відповісти? Авторизуйся!