Віка Кришталь: "Чи буде спекотно й душно в Ляльці? Буде!"

Віка Кришталь: "Чи буде спекотно й душно в Ляльці? Буде!"

| 0 | Розділ: Новини | 16 травня 2005 20:48

За кілька днів у Ляльці відбудеться перший фест "Рок-Рик". "Все буде кльово, як було 23-го числа! Я знаю, що можу відповідати за якість команд. Моїм бажанням є -- зробити свято людям котрі люблять музику такого стилю." -- каже організатор Віка Кришталь(вокалістка групи "Ніагара") про фест озираючись на те, як потужно прогримів подібний захід на день армії.

На перший фест організатори запросили гурти самостійно й не оголошували конкурс проте не виключено, що на наступні фести буде оголошено набір учасників. "В цьому фестивалі можуть брати участь групи різного спрямування, але тут буде відбір не те, що суворий, а дуже суворий, -- наголошує Віка, -- Хочеться, щоб на фестивалі грали вже відомі гурти, яких люблять і які дуже рідко приїжджають до Львова. Головне, що ці групи бажають принести задоволення людям котрі будуть на фесті, а не зашибти гроші!"

Форматом фесту обрали два дні, як найільш прийнятний. "Прикольно те, що з Ляльки виносяться усі столи і люди ковбасяться як шпроти в банці. Це -- драйв, це -- хардкор. Чи буде спекотно й душно в Ляльці? Буде! В цьому ж фішка :)!" Одним з позитивів дійства буде відсутність жюрі й свобода вибору часу виступу для гуртів. "Кожен може виступати в тому порядку в якому сам забажає" -- каже Віка.

Своїм фестом львівські гурти намагаються розрухати львівську тусівку до певних акцій: "Чому в Тернополі є "висадки", в Івано-Франківську "Рок-Вибухи", а у Львові не може бути "Рок-рик"?".

Афіші фесту розкидаються на Тернопільщину, Франківщину і минулого разу, як пам'ятаєте, було багато людей з тих країв. І тепер люди зможуть бачити, що такі фести є не лише в Тернополі чи Івано-Франківську, а можна їхати ще й до Львова.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!