Кому Вниз — тур «Шлях. XXV»

Кому Вниз — тур «Шлях. XXV»
П'ятниця, 2 травня 19:30, Національний театр ім. Марії Заньковецької (вул. Лесі Українки, 1)
Вхід: 80–200 грн.

| 1 | Розділ: Події | 30 квітня 2014 18:13

2 травня зустрічайте "чорних козаків" у місті Лева з концертом у рамках туру "Шлях. XXV".

Як обіцяють музиканти, на концерті також прозвучать твори із останнього альбому гурту "4", присвяченого 200-літтю від народження Тараса Шевченка.

Придбати квитки можна в українському магазині "Наш Формат" і на сайті kasa.in.ua


Історія "Кому вниз" починається ще з 1988 року. Майбутній лідер гурту Андрій Середа писав доволі похмурі вірші та ексцентричну музику, але ніколи не думав над оприлюдненням свого творчого доробку. Але доля звела Андрія із майбутнім гітаристом Владиславом Макаровим, до них доєднались ще троє музикантів – і вже через рік про гурт почули по всій Україні.

Уже від своєї появи "Кому Вниз" не вписувались у загальні канони тогочасної української рок-сцени. Це був справжній переворот музичної сцени 90-тих – п’ятеро чоловіків у чорних фраках, високих шкіряних чоботях і зі срібними хрестами, "чорні козаки", які несли до слухачів свій тип андеграундної філософії, свою готику у стилі "Кому Вниз". Тексти гурту були складними, сповненими темного романтизму – класика готик-року, але вже тоді музиканти використовували елементи індустріальної енергетики, які стали основною характеристикою для гурту сьогодні. У 1991 році музичні критики не могли підібрати стандартний термін для опису музики гурту і назвали її "урбанізованою, індустріальною готикою".

Гурт і досі залишається унікальним і зберігає власне, неповторне обличчя. Сьогодні "Кому Вниз" у складі, який не змінився від появи гурту, грають готичний індастріал-рок, замішаний на романтичному символізмі і старовинних традиціях, давній українській культурі і темній ренесансній філософії у поєднанні з вічними пошуками чи то Бога, чи то сенсу життя… Кожна пісня має власне оригінальне коріння і переважно глибоко пов’язана з традиціями України, відроджує справжній український дух. Адже головна мета, яку ставлять перед собою музиканти – не популярність, не слава, не позиція в чартах. Їх головною метою завжди було нести знання прихованих сторін душі і потаємних закутків розуму слухачам, будити їх від вічного сну лінивих днів нашого часу.



---більше афіш на muznews.com---
Хочеш відповісти? Авторизуйся!