Blackstar Blackfire, бонги, нєєбічіска басуха і інші ніштяки

| 10 | Розділ: Продам/куплю | 4 березня 2014 1:07

1) Blackstar НТ-Blackfire

Неєбічіскої крутизни педалька. Кількість зла, яка поміщається в ній заставляє самого Сатану тихенько курити в стороні. Два канали для того, щоб тобі, сусідам, друзям і іншим муділам нафіг відірвало голову, дно, скрутило кишки в вузол і позбвило цноти. Незамінима штука для того, хто хоче бути справжнім трухєвімєтал. Всі нюанси і деалі можна узріти в інтернетах. Хочеться тільки наголосити, що тру теплий ламповий і підпис самого Гуса Жє, і той факт, що таких педальок у всьому йобаному світі всього тисяча ніколи не заставлять тебе шкодувати про цю покупку. І це за якихось нещасних 2500 грн.

2) Бас-гітара. Чоткий радянський самопал, такої точно ні в кого нема. Рознеси нахуй вікна в протилежному будинку цими ахуєно низькими частотами, та йопт, забий нею набридливого сусіда! Цей інструмент - це суцільні переваги. Всі твої друзі задритимуть томі, а дівчата оргазмуватимуть, як тільки ти витягнеш цю красуню з чохла. Саме з цією басухою ти станеш супер рок-стар! Пікча інклюдед, бо басуха, це така вєщь, яку можна понять, тільки коли граєш мєтал з пацанами і тьолками, яких знаєш давно! Ціна - 500 грн


3) Бонги.

Сопсна мопед не мій, але дуже класні Мейнлівські бонги. Хочеш бути справжнім Раста - тоді це саме для тебе. Сучасна загадковість і прадавній містицизм в одному ахуєнному інструменті. Порадуй маму і бабу Ганю поверхом нижче своїм неймовірним талантом перкусіоніста. Все це, та неймовірні пригоди, як чекають тебе попереду коштують лише скромних 900 гривень.

4) Нєєбічіскі крута гітара для початківця рокєра. Знову ж таки, мопєд не мій, але все дуже гарно вистроєно, взяв в руки - і всі баби твої.

Всьо в парядє всьо норм. Ціна 600, але перший покупець отримає радикальну знижку, йо!

5) Підсилювач ламповий, 80 Вт, 2 гітарні і 1 мікрофонний входи, вихід на штекер Jack. Для будь-якого опору колонки.
Колонка басова 250 Вт. Динамік 15" Tesla + 10" драйвовий, круглий фазоінвертор, бракує сітки щоб його закрити. (125 долярів разом)
6) Підсилювач ламповий, 80 Вт, 2 гітарні і 1 мікрофонний входи, вихід на штекер Jack. Для будь-якого опору колонки.
Колонка 150 Вт, динамік 15" Tesla з дифузором JBL
Колонка 150 Вт, динамік 13 " 150ГДН + пищалка (теж 125 долярів)

Ціна за весь апарат - 200 баксів, себто з суттєвою знижкою. Потребує мінорного ремонту.

7) Трекінгові черевики Montrail, розраховані на сурові гірські походи, зручні і надійні. Підошва Вібрам, мембрана горе-текс, 41 розмір. Майже не ношені 400 грн, можливий торг. Привезені з ЮСА, продаю, бо розмір троха не підійшов. Такої ж комбінації якості, стану і ціни більше не найдете.

8) Шкари військові, типу Дезерт комбат бутс. Так виглядає, що британські. Розмір 41-42. 200 грн. Заберіть, щоб місце не займали.

10) Гідрокостюм Ордана. Словом, всі хто займається водним туризмом (байдарки, каяки і так далі) - штука доволі якісна, в доброму стані. Комбінезон без рукавів, на ріст 170-173, в комплекті гідрошкарпетки. Разом 400 українських тугриків.

11) Велосипед BMX для початківців. Важка рама, великі зірочки, все що треба для травм, навіть пеги в комплєкті. Можна описати як "нєубіваємий". Збирає пилюку на стриху, тому віддам за 500 гривен.

Писати тут, або вкантач: http://vk.com/turtle_is_holy

або званіть: 063-722-96-07

П.С. Ще є сноуборд з кріпленями і шкарами на 41 розмір і ріст 170-175, але то навряд чи актуально. Але за 1200 віддам)

І ще є мій мопед Aprilia Habana, но я поки його трохи доводжу до розуму, думаю до офіційного початку сезону буде збс, віддам за 950 баксів. 72 кубики замість 50 і всі приколи. бере 80 км/год, і взагалі вельми гарний транспорт для міста. Модно, стільно, маладьожно! На фото
не він, але мій такий самий, і ще має вітрове шкло. Словом, цікавтесь, а там розберемся.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!