а шо за концерт і шо за бійка була, га ?

| 50 | Розділ: Враження | 16 лютого 2014 8:39

от десь пишуть шо нічого не обговорюють на форумі ітд, але от зранку прочитав шо вчора на якомусь концерті, сталася якась серйозна бійка, вроді як правий сектор вписують туди ітд
загалом власне от фото з інциденту чи шо там було.
ну і цікаво було б почути крім того які там були групи шо власне сталося =)
ну і пару фот для зацікавлення





решта тут https://www.dropbox.com/sh/vl4u6mmutx7982a/XBfQNfqg1C#/


p.s. з FB

Сьогодні, 15 лютого, невідомі, що назвалися представниками “Правого сектора” напали на гурт “Тінь Сонця” під час їхнього концерту. За попередніми даними, у кількох із них була травматична зброя. На разі п’ятеро нападників перебувають у Франківському райвідділку міліції. Одного із них забрала “швидка”.

Сергій Василюк, лідер гурту “Тінь Сонця”: “Перед концертом наш менеджер сказав, що хтось із “Правого сектора” хоче побалакати, мовляв, той був охоронцем на “Вишиванка-фесті”, де ми виступали і я мав би його пам’ятати. Попросив сказати зі сцени, щоб люди долучалися до “Правого сектора”. Я чемно відмовив, хлопець пішов собі. Буцім навіть не образився. А вже після кількох пісень блимнуло світло, пролунав заклик “хлопці, працюємо!” і приблизно двадцять людей у балаклавах увірвалися в приміщення, кинулись до сцени. Той, хто говорив зі мною напередодні, намагався відібрати мікрофон, кричав, що наш гурт не підтримує націоналістів, його товариш вдарив мене ногою в голову, але ніяких ушкоджень не завдав. Далі була штовханина, в якій важко щось розібрати. Бачив тільки, як зі сцени впала колонка, туди підбігла охорона, а кількох хлопців у балаклавах забрала міліція.

Я продовжував кричати, що це провокація. Але здається, що мало хто це чув.

Здивувала така поведінка цих хлопців, бо наш гурт завжди приятелював із предстваниками “Правого сектора”. Нещодавно ми навіть дали їм сольний концерт у Києві. Сподіваюся, що це були-таки провокатори…”

Офіційна сторінка “Правого сектора” Вконтакті: “Неперевірено. увага у львові тітушки був на концерті Тінь Сонця. під час пісні в зал зайшли хлопці в спортівках підійшли до сцени ,надягнули маски забігли на сцену і почали бити музикантів.зараз йде бій”.
Але, незважаючи на це, один із активістів “Правого сектора” підтвердив свою участь у …протистоянні.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!