10 жовтня - The Gas Station концерт Zapaska [UA] і Pustki [PL]

| 2 | Розділ: Події | 3 жовтня 2013 12:22



Цього дня також виступить Art Meetings Orchestra, група польсько-українських музикантів зібраних з думкою про фестиваль відомим трубачем Пйотром "Дамасом" Дамасєвічем.
Квитки можна придбати з 1-го жовтня у Правді Б (вул. Вірменська 25). Вартість - 35 грн. У день заходу - 50 грн.
Концерт відбувається у рамках фестивалю Art Meetings,

ZAPASKA
Дует Яніни Шпачинської і Павла Нечитайла працює у напрямку інді-поп, міксуючи популярні стилі у власній наївно-мінімалістичній манері. Вони створюють музику, використовуючи традиційні інструменти різних народів світу, а також електронічні. У їхньому доробку, що базується переважно на українських мелодіях, можна віднайти також вплив року, хіп-хопу і фольктроніки.
Від моменту заснування групи у 2009 році Zapaska випустила два міні-альбоми: LANKA та Translitom (вийшов у мережі на молодому українському лейблі XXX Waves). Дует постійно змінюється, збагачуючи своє звучання, проте їх кришталево чисте поєднання звуків залишається стабільним. Zapaska активно виступає в Україні та за кордоном. Їхні концерти завжди перевершують всі очікування тієї частини публіки, що знає дует тільки зі студійних записів.

PUSTKI [PL]
Гурт-таємниця у своїй музичній сфері: попри 14 років досвіду, відчутних на бездоганно підготовлених виступах, з кожним наступним диском звучать щораз свіжіше.
Пройшли через декілька змін складу, випустили 5 альбомів, добре сприйнятих і публікою, і критиками, та DVD з найменшим у світі концертом, створили кілька саундтреків до незалежних фільмів. Їх музику можна окреслити як мелодійний мінімалістичний інді-рок з класичним вокалом. На дисках гурту можна почути цілий діапазон інспірацій: від гаражного протопанку через cold wave аж до імпровізованого, екстатичного прог-року. Група готує новий альбом, прем’єра якого планується на жовтень 2013. Тож не дивуймось, якщо вони знову нас чимось здивують!

Зустріч на FB

Зустріч ВК
Хочеш відповісти? Авторизуйся!