Прослуховування лампового підсилювача AVIATOR

| 19 | Розділ: Події | 15 квітня 2013 10:21

Вітаю шановних форумчан!
У період з 20 по 30 квітня (орієнтовно) бажаючі потестити ламповий підсилювач AVIATOR у Львові матимуть таку можливість.
Нагадую, що це двоканальна лампова голова з максимальною потужністю 10 Вт на 8/16 омах. Чистий канал за мотивами Mesa Lonestar, перегруз Marshall. Ті, хто стежать за темою, вже мали можливість прослухати семпли підсилювача. Компактний корпус 30*22*15 см, який поміститься у більшість сумок, робить підсилювач привабливим для гітаристів-"диванщиків". Можна принести улюблені гітари, грілки, кабінети і спробувати їх з даним агрегатом.

Бажаючі можуть зконтактувати з моїм беззмінним ендорсером Віктором АКАViray і домовитись про зустріч з метою прослуховування.



Успіхів!

P.S. Готується до виробництва AVIATOR 30 (тридцятиватний варіант на ідентичному шасі). Зверну увагу на те, що у новому варіанті RETURN став більш чутливим за рахунок додаткового вбудованого бустера. Це дозволяє підгружати вихід слабенькими педальками, або вмикати гітару безпосередньо у розрив (для прихильників пуританізму). Бустер зібрано на мініатюрній лампі, яка вмикається лише тоді, коли у гніздо вставлено штекер. Це дозволяє подовжити ресурс лампи і відтермінувати її заміну.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!