PIANO SUCCESS POST #11 - ЗАВЖДИ ВИКЛАДАЙТЕСЬ НА ПОВНУ

| 0 | Розділ: Новини | 16 березня 2013 13:23



Завжди викладайтесь на повну! При заняттях, при вивченні нового матеріалу, при розігруванні, на концерті перед 20 000 людей і перед 20 людьми - завжди!

Люди, як правило, недооцінюють і не знають своїх максимальних можливостей, які завжди більші, аніж люди можуть собі уявити! І проявлятись це може в усіх сферах життя, усім відомі випадки коли у стресових ситуаціях, де під загрозою стоїть життя людини у неї відкриваються до того не розкриті можливості, про які вона навіть подумати не могла!

Суть у тому, що використовувати свій резерв сил та можливостей більш ефективно може кожен, для цього потрібно лише навчитись задіювати їх на щоденній практиці, а не лише у момент критичної стресової ситуації.

Насправді ціна за не викладання на 100 % висока - це втрата часу, який є безцінним. І зрозуміти це можна повністю лише тоді, коли Ти певним чином увіковічнив своє творіння - це може бути запис та опублікування своєї гри, концерт, конкурс піаністів і т.д. Після цього в людини яка змарнувала багато можливостей для занять та покращення навиків, лінувалась або знайшла ще купу причин чому їй не вдалось зробити виступ кращим аніж він вийшов (а зробити це можна завжди, якщо звісно не рахувати себе еталоном без потенціалу для розвитку) - у неї може наступити відчуття пригніченості та незадоволеності собою, відчуття втраченого часу та можливостей для розвитку, а це - одне з найгіршіх відчуттів для адекватної та тверезомислячої людини.

ЗАПИСАТИСЬ НА НАВЧАННЯ - http://www.vk.com/privatekeyboard
МІЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ - http://www.olexandrignatov.com
БЛОГ - http://www.olexandrignatov.blogspot.com


Тому, моя порада наступна - використовуйте кожну можливість та вільну хвилину для корисної справи та розвитку (роблячи речі, які на крок наближають до конкретної потрібної цілі), у випадку музикантів це - навчання чомусь новому на інструменті чи відточення вже вивченого матеріалу, прослуховування та аналіз музики, вивчення навиків запису та сучасних технологій, без яких музику сьогодні важко уявити.

І оскільки займаючись ви ВЖЕ витрачаєте свої ресурси - час, енергію, креативність та можливо навіть кошти - вижимайте з цього часу 1000 % користі! Не працюйте в пів сили, ставте планку в 10 раз вищою від поставленої задачі та викладайтесь на повну при виконанні - тоді Ви гарантовано будете знати що зробили все можливе і місця для жалю просто не залишиться! Після таких зусиль залишається лише гордість собою, самооцінка миттєво підіймається, і основне: чим кращі Ваші результати - тим більше Ви можете виконати, чим більше Ви виконуєте - тим кращі Ваші результати! :)

ОІ
Хочеш відповісти? Авторизуйся!