Ірландські послання - пророцтва чи марновірства?

| 108 | Розділ: Офтоп | 27 лютого 2013 16:29

Я тривожуся останнім часом через ірландські пророцтва.
Мене багато разів дурили люди, яким я довіряв, я вірив у багато різних повідомлень, що виявлялися брехнею.
Тому якось не можу на сто відсотків з певністю сказати, що ці пророцтва правдиві.
Зрештою, самі священики на форумі УГКЦ кажуть, що віра у всі ці пророцтва на кшлалт ірландських послань даних Марії Божественного Милосердя, пророцтва, що приписують святому Малахії, пророцтва пастора Еноха та інших, є марновірством.
Хоча читаючи ці пророцтва, і порівнюючи те, що там написано, з тим, що написано в Біблії, я не знайшов жодних суперечностей, крім того я багато чого побачив там, що відбувається зараз.
28 лютого закінчиться передчасно понтифікат Бенедикта 16-того, відповідно, кого виберуть там на конклаві: Петра Римлянина з пророцтв Малахії та з пророцтв пастора Еноха, чи лжепророка, що буде разом з антихристом скасовувати Пресвяту Євхаристію, чи це все фігня, і жодної з цих подій не станеться?
В принципі, в тих посланнях сказано, що не треба нікому їх захищати чи доводити їхню істинність, що достатньо їх поширювати, щоб люди собі їх почитали і задумалися.
Хто не в курсі, що таке ірландські пророцтва, тут є англомовний сайт
http://www.thewarningsecondcoming.com/
а тут є українськомовний переклад цих пророцтв
http://poperedzennya.blogspot.com/
В принципі, ці сайти легко ґуґляться за теґом "марія божого милосердя".
Якщо раптом ці пророцтва істинні, і якщо раптом хтось із вас живе у стані смертного гріха, і не сповідається і не кається, нехай буде готовий не померти від шоку коли дві комети зіткнуться через деякий час після того, як закінчиться понтифікат Бенедикта 16-того, і на небі з усіх сторін землі буде видно хрест - знак Сина Чоловічого.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!