Ламповий скрімер

| 4 | Розділ: Продам/куплю | 5 лютого 2013 16:52

Ламповий клін буст/овердрайв. Стоїть вітчизняна лампа 6Н2П, але є можливість спробувати не лише радянські типи ламп (6Н2П, 6Н23П), але й посмакувати імпортом: 12AX7, ECC83, ЕСС85, ECC88, 5751 тощо. Тим більше, що є перемикач типу ламп (на задній панелі, під гніздом живлення).
Мені особисто сподобалась 6Н2П на перегрузі і Е88СС на кліні. Для заміни лампи розбирати примочку не потрібно. Живлення лампи повноцінне, високовольтне.



Педаль двохрежимна: блюзовий овердрайв Fender / кранч підсилювачів Marshall. Тип перегрузу перемикаємо тумблером над ручкою Drive. Є тумблер бусту рівня вихідного сигналу (дещо піднімає рівень вихідного сигналу) і ручка Resonance для виділення смачних резонансів гітари. Можна гріти комбік, можна гріти саму педальку зовнішнім бустом або руками. А ще пристрій можна включати прямо в лінію без використання додаткових прибамбасів. Звичайно, ще жодна примочка не замінила звучання стоватної гітарної голови, що працює на стек 4*12, але і сусідів/маленьких дітей/чергування дня і ночі також ніхто не відмінив, тому цю опцію я вважаю дуже корисною.
Ручки: Volume (рівень вихідного сигналу), Tone (тембр сигналу), Drive (власне, рівень підсилення), Resonance (крім підкреслення драйвових частот, вона ще й зайвий пісочок ліквідує). Перемикач над ручкою драйву перемикає тип перегрузу (фендер/маршалл), а перемикач під ручкою Volume вмикає/вимикає буст рівня вихідного сигналу.
Ще було би цікаво попробувати педальку з басом. Але наразі басу під руками не маю.

Розміри педальки 80*120*80 мм, блока живлення - 45*60*90 мм (він як і всі інші вставляється у розетку). Вага педальки з блоком живлення 884г.

Вартість педальки 800 грн.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!