VITER анонсує нове відео та нового драмера

| 4 | Розділ: Новини | 20 листопада 2012 22:41



Осіння депресія, авітаміноз і передчуття затяжної зими, що ось-ось завалить до нас мокрим снігом, не торкнулись творчого настрою VITER, і ми раді анонсувати нашу нову відео роботу на пісню, яку наші слухачі вже встигли полюбити і навіть назвати найкращою на альбомі. Так, так, друзі, ми знімемо відео на пісню MARICHKA, щоб йому грець!

Зйомки розпочнуться вже за декілька тижнів і триватимуть до середини грудня. Ми раді сповістити, що над відео знову працюватиме Олександр Кулик та його крутезна команда, яка чудово впоралася із нашою попередньої відео історією на пісню For the Fire (а це було непросто).

«Ми не будемо розповідати про сюжет відео, адже хочемо, щоб це була несподіванка для наших слухачів. У будь-якому разі, ми можемо гарантувати, що ви від нас такого не очікуєте.»

Також, ми вимушені сповістити, що у складі VITER відбулись зміни – барабанщик Сергій Красуцький, який пропрацював із колективом більше року і приймав участь у записі альбому Springtime, полишив гурт із особистих причин. Нам прикро, що Сергій був вимушений піти, проте ми залишились друзями і бажаємо йому успіхів у всіх його наступних починаннях.

Ми довго думали над новою кандидатурою на місце Сергія і врешті-решт ми запропонували його нашому старому товаришу Алексу Шелесту, який відомий багатьом за своєю участю у рок гурті Prime Time, на що він із радістю погодився. Отже, вітаємо тебе Алекс у нашому складі і ласкаво просимо до спільноти VITER!

Усі слухачі зможуть побачити оновлений склад VITER вже у анонсованому відео! Дата публікації кліпу на буде визначена після завершення знімального процесу.

Багато хто мабуть пам’ятає, що ми проводили акцію «МАРУСЯ-ЛАЙК», де умовою запису україномовної версії пісні було 100 лайків дівчат із іменем Марічка чи його аналогів, але акція так і не набрала необхідної позначки, хоча проголосувало чимало Марічок, не-Марічок, та навіть хлопців  Ми побачили, що наші слухачі дійсно хочуть почути цю пісню на солов’їній, та і нам самим вже кортить побачити що із цього вийде, отже ми ЗРОБИЛИ ЦЕ і дуже скоро усі бажаючі прослухають трек на нашому офіційному сайті http://viter.org.ua !

Гарного усім тижня та тримайте ноги у теплі ;)

http://viter.org.ua/
http://vk.com/viterclub
http://ru-ru.facebook.com/faceviter
http://soundcloud.com/vitersounds


Ваш VITER
Хочеш відповісти? Авторизуйся!