20 вересня, ХДРД, Blackpaperplanes+Immago+Grace Beneath the Pine

| 0 | Розділ: Події | 10 вересня 2012 21:38



Blackpaperplanes (experimental/instrumental/electronic) - молодий незалежний гурт із Мінська, який поєднує компіляцію легких та приємних, але місцями й важких гітарних рифів із експериментами в електронній музиці. Рік тому українці вже мали можливість потрапити на концерти білорусів і отримати на згадку диски з демо записами. Цьогоріч до України музиканти завітають дещо у зміненому складі і привезуть із собою дебютне EP та цікавий мерч. Адже за минулий рік у Blackpaperplanes сталися незначні зміни, які за словами учасників, лише позитивно вплинули на гурт. І на сьогодні «ЧорніПаперовіЛітачки» це: Артем – гітара, Віталій – бас, Анатолій - електроніка / fx, Валентин – ударні.

Музиканти вже встигли дати інтерв’ю для www.azh.com.ua, де розповіли, що Україна для них «улюблена музична країна», бо саме тут вони мають найбільше шанувальників та концертів. Сьогодні Blackpaperplanes націлені на численні експерименти зі звуком та візуальним супроводом, тому й не дивно, що новий ЕР «In Abeyance» - це чотири дуже різних за звучанням та атмосферою треки, що ілюструють музичні пошуки гурту, перед серйозним кроком – виданням повноцінного альбому.

Разом із білоруським гуртом до України завітають поляки Grace Beneath the Pines (переродженні New Century Classics), які здивують слухачів новим та цікавим форматом. Grace Beneath the Pines та Blackpaperplanes виступлять на одній сцені 20-го вересня у Львові. Крім того, підтримають білоруський гурт і місцеві улюбленці Immago.

Місце:
Хмільний дім Роберта Домса, вул. вул. Клепарівська, 18
Початок о 20.00

Квитки:
40 грн. у передпродажі, 60 грн. у день концерту
«Правда Б», вул. Вірменська, 25
Або за тел.: 0976993360

Подія вк
Хочеш відповісти? Авторизуйся!