гітару Jackson DXMGT // ноут Dell Latitude 2110 // BenQ DC840

| 0 | Розділ: Продам/куплю | 6 вересня 2012 19:47

За свої гроші чудовий варіант для тих кому потрібен гострий прорізаючий джексонівський саунд, швидкий гриф і відсутність флойда. Очевидно. що гітара була перефарбована, але вигляд має приличнй, оригінальний і цікавий. Варто зазначити, що оригінальні кілки теж були замінені на кілки марки B.C.Rich тримають стрій прекрасно - нарікань не виникатиме. Сет корейських датчиків emg hz був замінений на Mighty Mite motherbucker в бріджі і цікавий безіменний датчик в неці, по суті заміна брендового шила на небрендове мило- міняв не я, але все досить навіть іграбельно.
Взагалі гітара супер, ціна як на вільховй джексон халявна, Ви можете купити і бути цілком задоволеними інструментом а можете вкрасти вкласти трішки грошей і зробити як Вам довподоби. Знос ладів невеликий, нійближчі років пять думати про них не доведеться, струни стоять дуже низько і нічого не бряжчить, грати одне задоволення. Продаю лише тому, шо буквально сьогодні купив собі новий інструмент і самі розумієте. Хеві метал- рок!

+Спойлер
Конструкция: На болтах
Дека: Ольха
Гриф: Клен
Накладка: Палисандр
Мензура: 25,5
Лады: 24
Инкрустация: Акульи плавники
Окантовка: Кремовая по грифу
Звукосниматели: Mighty Mite + Noname
Бридж: Tune-o-matic JT-390, струны сквозь корпус
Колки: B.C. Rich
Электроника: 3х позиционный переключатель, 1 громкость , 1 тон
Страна производства: Япония






ЦІНА: 2700грн.

Нетбук в ідеальному функціональному і косметичному стані. Малий, потужний, батарея при повній нагрузці тримає 5 годин, справляється з потужними програмами як Autocad, Draftsight і паралельній роботі в екселі і ворді та прослуховувані музики. Компактні розміри дозволяють брати його у дорогу, особисто мене він дуже виручав на сесії ( докреслював і дораховував курсаки). Продаю лише тому, що перейшов на більш потужніший ноут. У ньому є все: блютуз, віфі, 3 джі.



ЦІНА: 2400грн

Фотоапарат на 8мп. фоткає добре, не глючить, знімає відео

ЦІНА: 320грн.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!