Nameless в рамках Пластів Прихованого #3

| 1 | Розділ: Події | 26 березня 2012 18:04

Музей Ідей та Ptaxa Promo запрошують на черговий захід проекту «Пласти Прихованого #3».

В рамках проекту «Пласти Прихованого» на один вечір галереї Музею ідей будуть перетворюватися на простір для поєднання музики, образотворчого мистецтва та кіно. 1 квітня в третьому заході проекту представляємо Вашій увазі два дуже цікаві явища: концерт тернопільського гурту Nameless (UA, Ternopil) та перегляд фільму «Звуки Шуму».

Культовий тернопільський гурт-оркестр Nameless (UA, Ternopil) вже два десятки років творить унікальну музику поєднуючи здобутки нео-психоделії, блюзу, фолку та ноу-вейву. Виступи Nameless (UA, Ternopil) – це кожного разу інший досвід, інші пісні, інший тріп, інший простір, інший вимір. У Львові музиканти представлять спеціальну акустичну присвячену двадцятилітньому ювілею колективу, яка дасть змогу слухачам вповні зануритися в історію та становлення колективу.
http://vk.com/club7607634
http://soundcloud.com/nameless-ua-ternopil/


http://www.facebook.com/pages/Nameless-UA-Ternopil/13..



Звуки Шуму – іронічна кримінальна музична комедія режисерів шведських режисерів Ули Сімпсон та Йоханеса Шерне-Нільсона. Шестеро ексцентричних барабанщиків влаштовують концерти в найбільш невідповідних для цього місцях, використовуючи при цьому в якості інструментів все, що потрапляє під руку. Офіцер поліції, з народження позбавлений музичного слуху, намагається зловити музикантів, що тероризують місто.
Нагороджений премією «Золота Рельса» на Канському кінофестивалі 2010, визнаний кращим повнометражним фільмом фестивалю Молодість 2010.
http://www.youtube.com/watch?v=w1hPSxTtvJ4



Вхід 30 грн.
Львів, Музей Ідей, вул. Валова 18 а
Початок о 18:00
Кількість місць обмежена, тому приходьте вчасно
Місцезнаходження:
Львiв
Початок:
1 квiтня о 18:00
Хочеш відповісти? Авторизуйся!