Продам лампові преампи Seymour Duncan TwinTube та BMT TubeWizard

| 0 | Розділ: Продам/куплю | 26 березня 2012 11:48

Продам лампові преампи у хорошому стані.

1. Seymour Duncan Twin Tube Classic

Класичний ламповий преамп з двома каналами перегрузу. В хорошому стані. Присутній незначний "хруст" при регулюванні гейну на ритм-каналі, що на "швидкість" аж ніяк не впливає. Зроблений в США.
Опис від виробника:
В преампі використовується пара мініатюрних ламп американського виробництва Phillips-Sylvania® 6021. Ці лампи оптимізовані для тривалої роботи у важких умовах сцени. вони менш піддаються механічним пошкодженням під час транспортування, зміні вологості, і високим температурам. Їх конструкція забезпечує надійну роботу в будь-яких концертних умовах. В поєднанні з тороїдним транформатором, який дозволяє лампам працювати на повну силу, отримуємо справжній ламповий звук без застосування будь-яких гібридних технологій. Наявність двох каналів дозволяє нарулити два абсолютно різних звуки, як для ритм-партій, так і для соло. Наявність справжнього пасивного bypass дозволяє ставити після преампу інші педалі, не бентежачись що звук Вашого інструменту буде переданий некоректно. Міцний металічний корпус забезпечує надійний захист Twin Tube Classic. Преамп Seymour Duncan Twin Tube Classic підійде гітаристам, що грають в стилях country, blues, surf і classic rock.



Відеопрезентація на ютубі

http://youtu.be/JqD0ApvB15Y

1700 гривень.


2. BMT Tube Wizard II

Триканальний ламповий преамп. Зроблений в Україні.

Гітарний ламповый передпідсилювач Tube Wizard ІІ має три канали обробки звуку з індивідуальними регулюваннями: 1 канал - чистий і дещо перегружений звук; 2 канал - середній рівень перегрузу; канал 3 - високий рівень перегрузу. Секція підсилення гітарного сигналу реалізована на двох лампах 12AX7 без використання мікросхем і транзисторів. Тому Tube Wizard – 100% ламповий у відношенні формування звуку пристрій. Передпідсилювач має традиційні пасивні темброблоки з регулюваннями низьких, середніх і високих частот, регулятори gain, presence, volume, а також frequency (працює як регулятор зміщення частотного діапазону) для кожного із трьох каналів. Сдопомогою перемикача drive mode можливе використання різних видів перегрузу на другому та третьому каналах. У Tube Wizard присутня також система емуляції кабінета, завдяки чому преамп можна підключати безпосередньо до мікшерного пульту/рекордера без втрати якості звучання. Передбачений паралельний розрив для підключення зовнішніх ефектів, регулятором fx mix можна вибрати оптимальне співвідношення між рівнями сигналу преампа/ефекту. Передпідсилювач має три роздільних виходи для підключення в інструментальний вхід підпсилювача, до підсилювача потужності і мікшерного пульту (або навушників) відповідно. Мережеве живлення виключає можливість застосування додаткового блока живлення.


1400 гривень.

Телефон о5о-435-44-7о

Інші педалі, що я продаю тут
http://photoshare.ru/album318306.html
Хочеш відповісти? Авторизуйся!