Green Grey та Summer Sound Fest’12 розшукують нові музичні імена

Green Grey та Summer Sound Fest’12 розшукують нові музичні імена

| 11 | Розділ: Новини | 16 березня 2012 14:31

«Green Grey» та «Summer Sound Griboffka International Music Fest’12» розшукують нові музичні імена.
І у Львові зокрема!


Легендарний гурт «Green Grey» та «Summer Sound Griboffka International Music Fest’12» оголошують конкурс серед молодих імен української музики. Маршрут відбіркового марафону не омине і місто Лева. Прослуховування західноукраїнських новаторів і творців музики відбудеться у суботу, 31 березня, на сцені «Метро клубу». На кону – виступ на одній сцені із c, а також виступ на головній сцені цьогорічного «Summer Sound Griboffka International Music Fest’12».


Львів стане одним із багатьох міст України, якими проїдуться Мурік та Дізель у пошуках талантів, паралельно святкуючи на сценах метрополітенів повноліття свого гурту. Відтак до Львова «сіро-зелені» музичні хулігани приїдуть з новою dubstep програмою, старими-добрими хітами, а також друзями – MC Matsu та «Кассетными мальчиками». Концерт та конкурсне прослуховування відбуватимуться у підземеллях львівського «Метро клубу», який є генеральним партнером «Summer Sound Griboffka International Music Fest’12» - фестивалю, що стартує уже 1 червня у Грибівці і «музикуватиме» нон-стоп до 30 серпня на сонячному побережжі Чорного Моря.

У пошуках креативно-музичних талантів, журі конкурсу, до складу якого увійдуть хлопці з «Green Grey» та оргкомітет Summer Sound Griboffka International Music Fest’12 відвідає також Донецьк, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг, Чернівці, Одесу та Київ. Втім виступити перед суддями пощастить лише кращим з кращих…

Насправді, щоб взяти участь у конкурсі достатньо подати заявку на офіційний сайт фестивалю Summer Sound Griboffka International Music Fest’12 www.summersound.org. І не важливо у якому стилі чи напрямку працює команда, важливо аби вона творила музику. Далі лише справа смаку і кількості голосів фанів даного гурту. Адже голосування здійснюється шляхом відкритого голосування на офіційному сайті, де й оберуть по три музичні групи у кожному місті. Саме цій трійці і випаде честь представити журі свій творчий доробок зі сцени у своєму місті «на живо». Втім пощастить лише одній команді, яка і виступатиме разом із Green Grey на вечірці SUMMER SOUND.

Що ж стосується головної сцени «Summer Sound Griboffka International Music Fest’12», то можливість грати на ній отримає кожен гурт-переможець відбору у своєму місті.

Тож вакантних місць на головній сцені цього літа всього вісім. Не програй свій білет у велику музику!
Виходь з андеграунду!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!